05 / 05 / 2024

konut kredisini düşüren bankalar 2020

konut kredisini düşüren bankalar 2020

Kredi faiz oranları araştırmaları devam ederken konuyla ilgili Akbank'tan konut alacaklara son dakika müjdesi geldi. Akbank, konut kredisi faizini tüm tutar ve vadelerde yüzde 0.95'e düşürdüğünü duyurdu...

Konut kredisi hesaplama tablosu Nisan 2024! En düşük faizli konut kredisini hangi banka veriyor? 

Konut kredisi hesaplama tablosu Nisan 2024 ev almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki en düşük faizli konut kredisini hangi banka veriyor? 

Konut piyasası düşse bile arazi piyasası yükseliyor! Peki neden?

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin konut piyasası düşse bile ki arazi piyasasında fiyatların yükselmeye devam ettiğini belirtti.

'Konut al dönemi' için yeni adımlar atılıyor! Konuta talep tekrar canlanacak!

Türkiye’nin, Haziran ayında yapılacak yerinde denetimle gri listeden çıkması bekleniyor. Bu sayede konut al dönemi başlayacak ve sektör tekrar canlanacak.

Konut fiyatları düşüyor mu? Yükseliyor mu?

Konut Fiyat Endeksi Kasım 2023'te aylık bazda yüzde 1,9 ve yıllık bazda ise yüzde 82,8 artış kaydetti. Peki konut fiyatları düşüyor mu, yükseliyor mu? İşte ayrıntılar...

2024'te konut fiyatları düşecek mi? 

Son iki senede yüksek enflasyona paralel olarak konut fiyatlarında devasa artışlar yaşandı. Peki 2024'te konut fiyatları düşecek mi? 

Çin'de konut fiyatları düşüşe geçti!

Çin'deki büyük şehirlerde kasım ayında konut fiyatları düşüşe geçti. Çin kentlerinde konut fiyatları geçen yılın aynı dönemine göre karışık iniş çıkışlar sergiliyor.

Belediyeden satılık 25 konut ve dükkan!

Şanlıurfa İli Birecik Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Birecik'te yer alan konut ve dükkanları satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 27 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Emlak Konut GYO 'Düşler Vadisi'ndeki villa bloklarının kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi'deki projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İdealist Cadde'nin kısmi kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Ünlü ekonomistten düşük faizli konut kredisini bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak açıklama!

Ziraat Bankası’nın önceki dönemlerde Genel Müdür Yardımcılığı görevini yapan Ekonomist Prof. Dr. Şenol Babuşcu, ekonomiye ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Şenol Babuşcu, düşük faizli konut kredisi bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak bir açıklama yaparak, “Öyle bir kredi gelmez” dedi.

O ilde kiralık konut fiyatları düştü! Ev sahipleri fiyatları düşürerek kiraya vermek istiyor!

Konya’da kiralık konut fiyatları düşüyor. Boş duran kiralık dairelerine kış sezonunda aidat ve yakıt masrafları ödemek istemeyen konut sahipleri, fiyatlarda indirim yaparak bir an önce kiraya vermek istiyor.

TOKİ Aksaray projesiyle tek bir ilçeye 270 konut, 178 dükkan ve 126 ofis geliyor! Dev projenin ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aksaray projesiyle tek bir ilçeye 270 konut, 178 dükkan ve 126 ofis geliyor. Dev proje yarın ihaleye çıkacak.

1.20 faizli konut kredisi kampanyası başladı mı? Ev alacaklar dikkat! Düşük faizli konut kredisini kimler alabilir?

İlk defa konut sahibi olacakları yakından ilgilendiren düşük faizli konut kredisi kampanyası, son günlerde sık sık araştırılıyor. Peki 1.20 faizli konut kredisi kampanyası başladı mı? İşte detaylar...

Kredi ile ev almak isteyenlere kritik uyarı: Kredi maliyetini düşüren avantajlı yöntemleri seçin!

Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Alternatif Dağıtım Kanalları Direktörü Murat Akçay, kredi ile konut sahibi olmak isteyenleri, kredi maliyetlerini düşüren avantajlı fırsatları seçmeleri konusunda uyardı.

konut kredisini düşüren bankalar 2020 Haberi

konut kredisini düşüren bankalar 2020

Kredi faiz oranları araştırmaları devam ederken insanlar kredi faiz oranlarını merak etmeye başladı. Ekonomide yaşanan olumlu gelişmeler bankaların konut faiz oranlarını da etkiliyor. İşte Ziraat Bankası, Akbank, İş Bankası, Halkbank, Yapıkredi ve diğer bankaların son dakika kredi faiz oranları listesi...

Sabah'ta yer alan habere göre; Ekonomideki olumlu gelişmeler bankaların konut kredi oranlarınada yansıdı. Ziraat Katılım'ın konutta finansman oranını 0.79'a indirmesinin ardından özel bankalardan Akbank da harekete geçerek konut kredisi faiz oranının 0.95'e indirdiğini müjdeledi.

Akbank'tan yapılan açıklamada, "Bugünden itibaren vade ve tutar ayırmaksızın konut kredisi faiz oranımızı yüzde 0,95'e indirdik" ifadeleri yer aldı. Ev sahibi olmak isteyenler Akbank'ın haberi sonrası internet üzerinden araştırmalarını arttırarak kendileri açısından en uygun kredi seçeneğine ulaşmak istiyor. Peki ihtiyaç - taşıt - konut kredisi faiz oranları...