30 / 04 / 2024

kozağaç zermeram seha yapı iletişim

kozağaç zermeram seha yapı iletişim

Zermeram projesi ne zaman teslim? Konut, villa, yalı ve bahçe dublekslerinin yer aldığı Konya Zermeram projesinde fiyatlar 295 bin liradan başlayarak değişiyor...

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Koza Altın Gümüşhane Torul'a yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Torul'a açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor.

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

Koza Altın Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için start verdi!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon Araklı'da yeni bakır madeni açmak için start verdi. 

Koza Altın, Trabzon Düzköy'de yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon'da yeni altın ve daha 5 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın, Adana Pozantı'da yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Adana'da yeni altın ve daha 4 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

ŞOK’ta 4’lü kahve takımı 219 TL’ye, 5 parça banyo seti 199 TL’ye, Koza dokuma halı 799 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta 18 Ekim-24 Ekim tarihlerinde hangi ürünlerin indirime gireceği belli oldu. Buna göre, 4’lü kahve takımı 219 TL’ye, 5 parça banyo seti 199 TL’ye, Koza dokuma halı 799 TL’ye düştü. İşte 18 Ekim 2023 Çarşamba ŞOK fiyat listesi...

Koza Altın, Eskişehir'de yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın Artvin'de yeni cevher madenleri açıyor!

Cevher Maden sayısını her geçen gün arttıran Koza Altın İşletmeleri Artvin'de yeni maden ocakları açmak için düğmeye bastı.

Zermeram lansmana özel peşinatsız 12 Ay vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Seha Yapı İnşaat ve Adese Gayrimenkul Yatırım'ın ortak girişimi olarak hayata geçen, Konya’nın en büyük ve en kıymetli arazilerinden birinde yer alan Zermeram projesinde; Elmas Evler etabında cazip ödeme koşulları ile daire satışları başladı. 

Koza Altın, Trabzon'da yeni cevher madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için düğmeye bastı. 

Koza Altın düğmeye bastı! 20 günde üçüncü altın ocağını açmak için başvurdu! 

Borsa İstanbul'da işlem gören Koza Altın İşletmeleri A.Ş. (KOZAL) cevher madeni sayısını artırıyor. Son olarak Erzurum ve Gümüşhane'de maden ocağı açmak için ÇED başvurusu yapan şirket, Nevşehir için harekete geçti.

Koza Altın harekete geçti! O kentte yeni altın ocağı açıyor: Beş yılda 506.250 ton cevher hedefi!

Türkiye'nin önemli maden şirketlerinden Koza Altın İşletmeleri A.Ş., yeni bir altın madeni işletmesi için ÇED onayı aldı. Bu kapsamda senede 101.250 ton, ayda 8437,5 ton ve yaklaşık günde 324,5 ton cevherin üretilmesi planlanıyor.

kozağaç zermeram seha yapı iletişim Haberi

kozağaç zermeram seha yapı iletişim


Konya Meram'a bağlı Kozağaç Mahallesi'nde yükselen Zermeram projesi 35 villa, 9 yalı, 14 bahçe dubleksi ve 1.077 daireden meydana geliyor.


Konya Zermeram projesi Seha Yapı tarafından inşa ediliyor. Zermeram Evleri projesi üç etap olarak planlandı. Projenin ilk etabında 353 daire satışa sunuldu.



Zermeram projesi ne zaman teslim?


Zermeram Konya projesinin ilk etabı 2019 yılında teslim edilecek. Zermeram Evleri projesinde konut fiyatları 295 bin liradan başlıyor. Projede villalar 1 milyon 692 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Zermeram Konya projesinde 2+1'lerden, 6,5+1'lere kadar konut tipleri bulunuyor. Konutların alanları 120 metrekare ile 1.052 metrekare arasında değişiyor.


Tamamı peşin alımlarda yüzde 20 indirimin uygulandığı Zermeram Konya projesinde 48 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. 300 bin metrekare alanda yükselen Zermeram'da 240 bin metrekare yeşil alan ve sosyal donatılar...