05 / 05 / 2024

Krizleri fırsata çeviren 29 şirket

Krizleri fırsata çeviren 29 şirket

Kriz firsattır sözü Çin'de sıklıkla kullanılır. Krizleri fırsata çeviren 29 şirket, son 10 yılda milyonerlikten milyarderliğe yükseldi.Çıkışta zarar etmeyen 21 şirket ise yatırımcının gündeminden hiç düşmüyor...

Garanti BBVA'dan 300 bin TL'lik ihtiyaç kredisi!

Nakit sorunu yaşayan vatandaşlar bankaların uygulamış olduğu ihtiyaç kredisi imkanlarını sorguluyorlar. Buna göre, Garanti BBVA yeni bir kredi kampanyası başlatarak 300 bin TL ihtiyaç kredisi fırsata sunmaya başladığını duyurdu.

Gazeteci Cem Seymen: Yüzde 25 kısıtlamasını fırsata çeviren kiracı çok! Bu büyük haksızlık!

Gazeteci ve ekonomist Cem Seymen de ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar ile ilgili X sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve hem ev sahiplerinden hem kiracılardan gelen yorumlar...

Almanya'nın kayıp konutlarında sahne dolandırıcılara kaldı!

Yaşanan konut kriziyle gündemden düşmeyen Almanya'da uzmanlar 800 bin konut açığı olduğunu belirtirken ülkede yaşanan bu kriz de dolandırıcılar tarafından fırsata dönüştürülüyor.

Ev almak isteyenlere uzmanlardan çağrı: Krizi fırsata çevirin!

Son dönemde kiralık ve satılık konut fiyatları küçük bir gerileme kaydetti. 2024 yılında konut satışları ve fiyatlarının artacağına dikkat çeken uzmanlar "Şimdi alım zamanı, krizi fırsata çevirin" diye belirtiyor.

Kapora dolandırıcılarına operasyon: 5 şehirdeki 32 zanlı tutuklandı!

İzmir merkezli 5 şehirde vatandaşların uygun fiyatlı konut arayışlarını fırsata çeviren dolandırıcılar, internetten vermiş oldukları sahte kiralık konut ilanları ile kapora alıp veya telefonda kendilerini avukat ya da icra memuru olarak tanıtıp, 94 kişinin 10 milyon TL'sini dolandırdılar. 

Gayrimenkul sektöründe yeni dönem! Krizi fırsata çevirdiler!

Minimalizmin gayrimenkul sektöründe bir yaşam tarzına dönüştüğünü söyleyen Atlas Group Yönetim Kurulu Başkanı Umut Bingöl, “Mali şartlar, ev sahibi olmayı zorlaştırıyor. İstanbul gibi büyükşehirlerdeki insanlar da daha sade ve minimalist bir yaşam biçimini seçerek, çözümü ‘tiny house’larda buluyor.

Akbank’tan kaçırılmaz Watsons kampanyası!

Mobilden Akbank müşterisiyseniz, Watsons'ta kaçırmamanız gereken bir fırsat sizi bekliyor! "1026WATSONS450" kodunu kullanarak, ilk alışverişinizde 150 TL indirim fırsatı. Üstelik bu fırsata ek olarak yapacağınız alışverişlerde 300 TL'ye kadar iade alın. İşte kampanya detayları…

Yazlık fiyatları uçtu: 75 metrekare yazlık ev 21 milyon TL!

Yazlık bölgelere göç, konutlarda satış ve kira fiyatlarının artmasına neden oldu. Bu durumu fırsata çeviren ev sahipleri ise yazlık satarken fahiş fiyatlar vermekten geri durmadı. Bir ev sahibi Balıkesir'de 75 metrekare yazlığı 21 milyon liraya satışa çıkardı.

Peugeot SUV 5008 Nisan fiyatları tek tek açıklandı! Hemen bu fırsata bakın! İşte 16 Nisan 2023 fiyat listesi...

Peugeot SUV 5008, Nisan ayına özel 240 bin TL'ye, 12 ay yüzde 0.99 faizle satışa sunuluyor. Peki Peugeot SUV 5008 Nisan fiyatları ne kadar oldu? İşte 16 Nisan 2023 fiyat listesi...

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT'lilere 15 bin TL indirim fırsatı! EYT'liler hemen bu fırsata göz atın!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT'lilere 15 bin TL indirim fırsatı! EYT'liler hemen devremülk sahibi olabilirsiniz!

Afet bölgesinde fırsatçı mağduriyeti! Şikayet edin!

Tüketici dernekleri, her bağış topluyorum diyene itibar edilmemesi gerektiğine vurgu yaptı. Depremi kendince fırsata çeviren ve gıda, nakliye ve konut kiralarında fahiş artış yapanlar var, bunları mutlaka şikayet etmeliyiz. dedi.

Maliye Bakanlığı’ndan o kişilere çok önemli uyarı!

Yaşanan deprem felaketini fırsata çevirmek isteyenlere çok sert uyarı geldi! Hazine ve Maliye Bakanlığı yaptığı açıklamada, art niyetli bu kişilere gereken yaptırımların uygulanacağı uyarısında bulundu.

İslam Memiş'ten Fed kararı sonrası ilk yorum! 'Fırsata çevirin'

ABD Merkez Bankası Fed faiz kararını açıkladı, yurt içinde gram altın fiyatları yeni rekorunu kırdı. Ons altın fiyatındaki yükseliş ile zirveye oturan altın gram fiyatı için Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten dikkat çeken bir yorum geldi.

Krizleri fırsata çeviren 29 şirket Haberi

Krizleri fırsata çeviren 29 şirket

Kriz firsattır sözü Çin'de sıklıkla kullanılır. Uzakdoğu felsefesi olaylara farklı perspektifle bakarken sözlerdeki derinliği ancak biraz düşündüğümüzde fark ederiz. "Kriz" kelimesinin "tehlike" ve "fırsat" anlamını bir arada içinde barındırması da konunun derinliğini merak edenler için önemli bir çıkış noktası olacaktır. 


Meksa Yatırım Menkul Değerler Stratejisti Zeynel Balcı ise bir adım daha ileri giderek, "Kriz yoktur, servetlerin el değiştirmesi vardır" sözünü hatırlatıyor. Borsada uzun yıllar her kademede görev almış tecrübeli bir uzman olan Balcı, bu süre zarfında birçok krize de şahit oldu. Batanlar kadar çıkanları, servetlerin el değiştirmesini gördü. 

Krize hazırlıklı girenlerin ya da doğru yerde duranlann, daha da büyüyerek krizden avantajlı çıktığı tecrübelerle sabit. Balcı, Türk ekonomisinde bu tür şirketlerin daha ziyade ortaklık yapısı güçlü, borçlanma oranlan düşük ve likidite açısından...