29 / 04 / 2024

kütahya ikinci el konut piyasası

kütahya ikinci el konut piyasası

TÜİK Bölge Müdürü Mehmet Akyol, yaptığı açıklamada, 2012 yılında Kütahya ilinde 4 bin 370 olan toplam konut satışı, 2013 yılında yüzde 65 artarak 7 bin 200 olarak gerçekleştiğini kaydetti...

Amerika'da ikinci el konut satışlarında düşüş yaşandı

ABD'de ikinci el konut satışları, yükselen mortgage faiz oranları ve düşen konut stokunun etkisi ile geçen sene 1995'ten bu yana en düşük seviyesini gördüğü kaydedildi.

Sıfır ve ikinci el araç alacaklar müjde! Kuveyt Türk'ten finansman kampanyası

Kuveyt Türk, "Dijital Araç Finansmanı" hizmetiyle vatandaşlara uygun kâr oranlarıyla sıfır ve ikinci el araç finansmanı desteğinde bulunduğunu duyurdu.

Amerika'da ikinci el konut satışlarında düşüş yaşanıyor...

National Association of Realtors'a (NAR) göre ikinci el konut satışları Ekim ayında gerilediği kaydedildi. Buna göre; ABD'nin dört büyük bölgesi arasında satışlar Kuzeydoğu, Güney ve Batı'da azalırken, Ortabatı'da ise değişiklik göstermedi. İşte haberin detayları...

İcradan gelen ihale araçları ikinci el piyasasını etkileyecek mi? Kaç adet otomobil satılacak? Hemen bakın!

Son günlerde tartışılan icralık ikinci el araçların ihalesiyle ilgili olarak Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Depolarda 700 bin araç var ancak bu satıştan trafiğe çıkacak nitelikte 25 bin adede zor ulaşılır. Bu da piyasayı fazla etkilemez” dedi.

ABD'de ikinci el konut satışları 13 yılın en düşük seviyesinde seyrediyor

Amerika'da ikinci el konut satış fiyatları, eylülde yüzde iki azalarak Ekim 2010 yılında bu yana en düşük seviyelere indi. İşte haberin ayrıntıları..

İkinci el otomobil satışında büyük tuzak: Önce fiyatları düşürüp sonra aksesuar bahanesiyle şişiriyorlar

Ticaret Bakanlığı tarafından ikinci el otomobil satışlarında taşıtların, üretici tarafından tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde ilana çıkmasının yasaklanmasıyla fırsatçılar yeni yöntemler geliştirdi. Önce fiyatları düşürüp sonra aksesuar bahanesiyle fiyatları şişiriyorlar...

İkinci el çevrim içi otomobil pazarında fiyatlar yüzde 2,6 düştü! Araç alacaklar şimdi bakın! 

Türkiye ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında Eylül 2023'te 141 bin 508 adet satış olurken, fiyatlar aylık bazda yüzde 2,59 geriledi. İşte detaylar...

Eylül'de ikinci el araç ilanları arttı! En çok Fiat modelleri ile 800 bin TL ve üzeri araçlar ilanda! 

Ticaret Bakanlığı’nın ikinci el aracın sıfır araçtan pahalı satılmasının önüne geçmek için yaptığı düzenlemenin etkileri Eylül'de de görüldü. Eylül ayında ikinci el satılık araç ilanları arttı. İşte ayrıntılar...

Vergi oranları tavan yaptı! İkinci el araçlara ilgi yeniden arttı!

Ekonomist ve Vergi Uzmanı Ulaş İke, vergi oranları yüzünden insanların sıfır otomobile ulaşımının kısıtlı olduğunu söyledi. İke, “Bu yüzden insanlar, ikinci el otomobile yöneliyor" dedi.

BİM'de Kütahya Porselen 48 parça yemek takımı 2 bin 249 TL'ye, 30 parça çatal kaşık bıçak takımı 1.179 TL'ye satılacak!

BİM 6 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. BİM'de bu hafta  Kütahya Porselen 48 parça yemek takımı 2 bin 249 TL'ye, 30 parça çatal kaşık bıçak takımı 1.179 TL'ye satılacak.

İkinci el araçlarda fiyatlar gerileyecek mi? Otomotiv yatırım aracı olmaktan çıktı mı?

Honda Türkiye Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer, otomobil kampanyalarının 2024 ve 2025'te devam edeceğini, bunun da ikinci el piyasasında gerilmeye yol açacağını söyledi. Kılıçer, otomotivin artık bir yatırım aracı olmaktan çıktığını belirtti.

ABD'de ikinci el konut satışlarında görülmemiş düşüş! 7 ayın en düşük seviyesine indi!

ABD'de ikinci el konut satışları, ağustos ayında yüzde 0,7 oranında azaldı. Böylece ocak ayından bu yana en düşük seviyesini gördü.

İkinci el elektrikli araç satın alırken sakın çarpılmayın! Uzmanından hayati uyarılar! Hemen okuyun!

Türkiye’de sayıları 30 bini geçen elektrikli araçlar artık ikinci el pazarında da yerini almaya başladı. Pilot Garage Genel Müdürü Cihan Emre de elektrikli araç almayı düşünenlere karşılaşacakları sorunlar hakkında uyarılarda bulundu.

kütahya ikinci el konut piyasası Haberi

kütahya ikinci el konut piyasası


Kütahya'da 1 yılda 7 bin 200 konutun satış sonucu el değiştirdiği bildirildi.


TÜİK Bölge Müdürü Mehmet Akyol, yaptığı açıklamada, 2012 yılında Kütahya ilinde 4 bin 370 olan toplam konut satışı, 2013 yılında yüzde 65 artarak 7 bin 200 olarak gerçekleştiğini kaydetti.


Pirsus...