02 / 05 / 2024

Matroud Banı Khaled

Matroud Banı Khaled

Elyememe İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Matroud Banı Khaled tarafından 400 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Şişli, İnönü Mahallesi, Harbiye Çayırı Sokak'ta kuruldu.

Kirayı IBAN’a yatıranlar dikkat! Yargıtay’dan emsal karar geldi!

Yargıtay'dan kira bedelini banka transferi üzerinden yatıran kiracılar ve konut sahipleri hakkında dikkat çeken bir karar geldi. İki defa yargılamaya konu olan davada mahkeme, kiracının transfer sırasında hata yapmasını gerekçe göstererek konut için tahliye kararı verdi.

Kira ödemesi yaparken dikkat! IBAN ile ödemelerde bu mutlaka yapılmalı! 

İşletmelere IBAN üzerinden para gönderimi yapan vatandaşlar için bir uyarı geldi. Özellikle kira ödemeleri yaparken dikkat edilmesi gerekenler açıklandın. İşte ayrıntılar...

Ev sahibinin IBAN oyunu bozuldu! Kiracılara müjde: Savcılık 'iyi niyetli değil' dedi! 

İstanbul Ümraniye'de bir ev sahibi, "Sözleşme bitti" diyerek banka hesabını kapattı. Kiracı ev sahibinin başka bir IBAN'ını bularak kirayı ödedi. Ev sahibi, "IBAN'ımı ele geçirdi" diyerek şikayetçi oldu. İşte dikkat çeken o savcılık kararı...

Ziraat Bankası son kez duyurdu! Başvuruyu eksiksiz yapanın IBAN numarasına 5 gün içinde 2 bin 500 TL yatacak!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, ekim ayına özel düzenlediği kampanyalar kapsamında son kez duyuru yaptı. Ziraat Bankası, düzenlediği bir kampanya kapsamında hesaplara 2 bin 500 TL yatıracağını ve kampanyanın 31 Ekim’de sona ereceğini vurguladı.

Alışverişte yeni dönem: Kredi kartı yerine IBAN kullanımı

Kredi kartlarıyla ilgili son yaşanan gelişmeler vatandaşların alışveriş alışkanlıklarında önemli değişiklikleri beraberinde getirdi. Bu durum aynı zamanda işletme sahiplerini yüksek oranlardaki komisyon ücretleri ile karşı karşıya bıraktı. İşte IBAN’la alışveriş hakkında bilgiler…

Az önce resmen açıklandı! Bir kereliğe mahsus IBAN numaranıza tam 1.500 TL yatacak! Hemen başvurun!

Bankalar hem bünyelerine yeni müşteri katmak ve hem de mevcut müşterilerinin yapacakları harcamalarda kazançlı çıkmasını sağlamak için kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak, yeni bir kampanya düzenleyen Halkbank, kampanya kapsamında tam 1.500 TL hediye edeceğini duyurdu.

Az önce resmen açıklandı! Başvuruyu eksiksiz yapanların IBAN numarasına ilk ve son kez bin TL yatacak!

Ekim ayına girilmesiyle birlikte kampanyalarına hız veren Ziraat Bankası, yeni kampanyasıyla müşterilerine bin TL hediye edeceğini açıkladı. Ziraat Bankası, Viessman’da yapılacak alışverişlere bin TL Bankkart Lira hediye edecek.

IBAN numaranıza bir kereliğe mahsus bin TL yatacak! Hemen hesabınızı kontrol edin!

Ekim ayının ilk günlerinden itibaren yeni kampanyalarını peş peşe duyuran Ziraat Bankası, şimdi de beyaz eşya ve elektronik eşya sektörüne yönelik bir kampanya düzenledi. Ziraat Bankası, kampanya kapsamında müşterilere bin TL hediye edeceğini açıkladı.

Banka komisyonları fırladı! Akaryakıt istasyonlarında IBAN dönemi başladı!

Bin liralık akaryakıtta banka komisyonu 30 liraya çıktı. Akaryakıt istasyonları bu yüzden kredi kartı yerine IBAN’a para gönderme işlemine başvuruyor. İşte detaylar...

Manavdan kasaba, kuaförden doktora her yerde: Alışverişte IBAN dönemi başladı!

Bankaların POS komisyonları ve uzun geri ödeme süresi nedeniyle esnaf, IBAN ile ödeme almaya başladı. Birçok esnaf IBAN'lı tabelalar asmaya başladı. Ancak IBAN ile ticaretin kayıtdışı riskleri var işte detaylar...

IBAN numaranıza bu tarihe kadar tam bin TL yatacak! Hak sahipleri neye göre belirlenecek? Tek tek belli oldu!  

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, yeni evleneceklere ve evine beyaz eşya ve elektronik eşya almak isteyenlere özel bir kampanya hazırladı. Ziraat Bankası, kampanya kapsamında bin TL hediye edeceğini açıkladı.

Ziraat Bankası'ndan müjde! IBAN numaranıza ay sonuna kadar para yatacak!

Ziraat Bankası, yaz aylarına yönelik düzenlediği kampanyayla müşterilerinin yüzünü güldürecek. Hepsiburada Seyahat ile iş birliği kapsamında yeni bir kampanya hazırlayan Ziraat Bankası, kampanya kapsamında 150 TL hediye edeceğini duyurdu.

Duyan duymayan kalmasın! Ziraat Bankası IBAN numaranıza anında geri ödemesiz 1.000 TL yatacak!

Gıdadan mobilyaya, teknolojiden tatile kadar her sektöre yönelik düzenlediği kampanyalarla müşterilerinin yaptığı alışverişlerde kazançlı çıkmasını sağlayan Ziraat Bankası, yeni kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası, düzenlediği kampanyayla tam bin TL hediye edeceğini açıkladı.

Matroud Banı Khaled Haberi

Matroud Banı Khaled

Elyememe İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Matroud Banı Khaled tarafından 400 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Şişli, İnönü Mahallesi, Harbiye Çayırı Sokak'ta kuruldu. 


Elyememe İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içi ve yurt dışında konut, okul, hastane, siteler, otoyol, devlet yolu, otel, motel,fabrika, baraj, köprü, tüm sanayi yapıları, sanat yapıları, istasyon, akaryakıt istasyonu, liman, tünel, petrol tavsiye haneleri, demiryolu, karayolu,lojmanlar, villa, prefabrik yapılar hidrolik termik ve jeotermik santraller,  kanalizasyon, içme suyu,doğalgaz, boru, boru hatları, her...