25 / 07 / 2024

Mehmet Atakan Karaağaç

Mehmet Atakan Karaağaç

Yeşil Otomasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fevzi Erdal Karaağaç, Mehmet Atakan Karaağaç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Aralık'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Bakan Mehmet Özhaseki'den, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in eleştirilerine cevap!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada kent merkezlerinde rezerv yapı alanı olarak ilan edilmiş olan bölgede taşınmazı olan hak sahiplerinin herhangi bir hak kaybına uğramadığını dile getirdi.

Bakan Özhaseki açıkladı! 5 şehir için 0,69 faiz ve 180 ay vadeli kredi müjdesi geldi! İstanbul ve İzmir de dahil!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada  "İklim ve Afetlere Dayanıklı Şehirler Projesi" kapsamında İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Manisa ve Tekirdağ'da yüzde 0,69 faiz ve 180 ay vadeyle 2,5 milyon TL'ye varan kredi desteği verileceğini duyurdu. 

Mehmet Şimşek açıkladı! MTV'de vergi artışı olacak mı?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) hakkında açıklamalar yaptı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, katıldığı bir televizyon programında ekonomi gündemine ilişkin önemli açıklamalar yaparak merak edilen konular hakkında cevap verdi.

Bakan Özhaseki'den dönüşüm açıklaması: Şehirlerimizi eski canlılığına kavuşturacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada afetten zarar gören tüm kentleri eskisinden daha güvenli ve güzel hale getireceklerini dile getirdi.

Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm açıklaması: Artık önümüzde kimse duramaz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün önemine değindi. Özhaseki açıklamasında "Önümüzde kimse duramaz çok hızlı bir biçimde bu kentsel dönüşüme gireceğiz" dedi.

Bakan Özhaseki açıkladı: 'İlk olarak 200 bin konut yenilecek!'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada olası İstanbul depremine yönelik hazırlıkları hızlandırdıkları ve aralık ayı ortasında 5-6 maddelik eylem planını kamuoyuyla paylaşacaklarını söyledi.

Erzurum 1072 Saltuklu Millet Bahçesi açıldı!

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde hayata geçirilen 1072 Saltuklu Millet Bahçesi'nin açılışı gerçekleştirildi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yaptığı açıklamada Erzurum’un sosyal ve sportif yaşam alanlarının sayısını artırmaya devam edeceklerini söyledi.

Son Dakika! Ek MTV 2024'te geliyor mu? Bakan Mehmet Şimşek açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yeni yıl öncesi önemli bir açıklamada bulundu. Bakan Şimşek, kamuoyundaki endişeleri hafifletmeyi amaçlayarak, 2023 yılında vergi zamlarının yüksek olmayacağını açıkladı. Hükümetin ekonomik istikrarı sürdürme ve vatandaşların mali durumunu koruma konusundaki ka

Bakan Özhaseki açıkladı: Dünya Bankası'ndan deprem bölgesine tam 1 milyar dolar kredi desteği!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Dünya Bankasının deprem bölgesindeki imar çalışmaları için 1 milyar dolarlık finansmanı onayladığını duyurdu. Özhaseki yaptığı açıklamada bunun 684,8 milyon dolarlık kısmının Bakanlığa tahsis edildiğini belirtti.

Mehmet Arif Sami Çağlı hangi şirketlerde çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yaptı?

Mehmet Arif Sami Çağlı kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi şirketlerde genel müdür ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı? İşte Mehmet Arif Sami Çağlı ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi'ni satışa çıkarıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Türkiye'nin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki konutların Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından e-ihale usulü ile çok yakında satışa sunulacağını söyledi.

Bakan Özhaseki: Kahramanmaraş'a 112 bin 414 deprem konutu yapılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş’a, 82 bin 104 konut, 30 bin 310 köy evi olmak üzere, toplamda 112 bin 414 deprem konutu yapılacağını açıkladı.

Bakan Özhaseki: Gaziantep İslahiye'deki 399 konutun yapımında önemli aşama katettik!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Gaziantep İslahiye'deki 399 konutun yapımında önemli aşama katettiklerini söyledi.

Mehmet Atakan Karaağaç Haberi

Mehmet Atakan Karaağaç

Yeşil Otomasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fevzi Erdal Karaağaç, Mehmet Atakan Karaağaç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Aralık'ta kuruldu. 


Yeşil Otomasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü ev, bina ve işyeri otomasyon sistemleri ile ilgili elektronik veya mekanik alet, edevat, cihaz ve makine gibi donanımları, bunların yazılım, parça, modül ve yarı mamullerinin veya yan ürünlerinin her türlü (elektronik, mekanik, yazılım vb.) tasarımlarını, üretimlerini, alım satımını, ithalat ve ihracatını yapmak; yurt içi ve yurt dışı bayilik almak ve vermek; bunların kurulum,bakım ve eğitim desteğini vermek. 2. Her türlü araç içi ses ve görüntü sistemleri, bunları aktarmaya yarayan cihazlar, araç takip sistemleri, araç otomasyon sistemleri tasarlamak, üretmek, alım satımı ve pazarlamasını, ithalat ve ihracatını yapmak;...