18 / 07 / 2024

merdiven altı üretim

merdiven altı üretim

Ekonomideki büyümeye paralel artan ve yenilenen işyerlerinde ofis mobilyası ihtiyacı, merdivenaltı sağlıksız üretim yapanların iştahını kabartıyor...

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! Konut fiyatları üretim maliyetlerinin altında!

Finans piyasaları, teknik ve temel analiz stratejisti Elit Finans, konut fiyatlarının üretim maliyetlerinin altında fiyatlandığını belirterek, ihtiyacı olanlar için konutun değerlendirilebilir seviyelerde olduğunu kaydetti.

Ünlü ekonomistten çarpıcı uyarı geldi: İşiniz-fiziki altın-imarsız tarla dışında hiçbir şeye para yatırmayın!

Ekonomist ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu'ndan çarpıcı bir uyarı geldi. İşte "İşiniz-fiziki altın-imarsız tarla dışında hiçbir şeye para yatırmayın!" diyen Kurtoğlu'nun o paylaşımı...

Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas arasındaki çatışma altın fiyatlarını arttırdı. Altın son 7 ayın en kazançlı haftasını yaşıyor.  Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Eğitim Bakanlığı’ndan kararlı adım: 2000’e yakın merdiven altı kurs kapatılacak

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), izinsiz ve yasal olmayan şekilde faaliyet gösteren toplam 1.825 kurs hakkında denetim ve kapatma işlemleri başlatma kararı aldı. Yasal izni olmadan faaliyet gösteren bu yerlere hem mühürleme işlemi uygulanacak hem de işletme sahiplerine idari para cezası kesilecek. 

Çiftçilere son dakika şoku! Tarımda sözleşmeli üretim başlıyor: Aman bu detayları gözden kaçırmayın! 

Tarım ve Orman Bakanlığı, sözleşmeli üretimin geliştirilmesi, yaygınlaştırılması ve kayıt altına alınabilmesi için "sözleşmeli üretim yönetim sistemi" kuracak. Peki sistem nasıl işleyecek? İşte ayrıntılar...

Madencilik sektörü hedefi belirledi: Yılda 100 ton altın!

Türkiye Madenciler Derneği (TMD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Emiroğlu, "Madencilik sektörü için 15 milyar dolar ihracat ve 100 ton altın üretim hedefi artık bir hayal değil" dedi.

Bakanlık resmen açıkladı. O altında üretim durduruldu. Almak isteyenler şok oldu

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından altın üretimine ilişkin flaş bir açıklama yapıldı. Vatandaşların tercih ettiği altınlardan birinin üretimi durduruldu.

Ramazan Kurtoğlu'ndan arsa, konut, altın yatırıcılarına kırmızı kodla uyarı geldi! Sakın bunu yapmayın...

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, şahsi twitter sayfası üzerinden arsa, konut ve altın yatırımcılarına kırmızı kodla uyardı. 

Ramazan Kurtoğlu Kapalıçarşı'dan altın ve dolar almak isteyenleri uyardı: Bir şeyler dönüyor, hortlatabilirler dikkat

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, Kapalıçarşı'dan dolar ve altın almak isteyenlere'' Bir şeyler dönüyor, hortlatabilirler, aman dikkat'' diyerek uyarıda bulundu.

Ekonomist Ramazan Kurtoğlu'ndan acil çağrı: Hemen altın alın!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu 2024 yılının zor geçeceğini belirterek ''hemen altın alın'' diyerek vatandaşlara seslendi.

Gümüş 20 TL'ye merdiven dayadı! İslam Memiş üstüne basa basa açıkladı! Bu sene en çok gümüş kazandıracak

Gümüş fiyatları, yükselen dolar kurunun etkisiyle 20 TL'ye merdiven dayadı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, bu sene en çok kazandırak yatırım aracının gümüş olacağını açıkladı.

'Fiziki altın toplayın' diyen Ramazan Kurtoğlu'ndan korkutan açıklama geldi! Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu son zamanlarda rekor kıran altın fiyatlarına yönelik çok önemli açıklamalarda bulunarak ''Fiziki altın alın'' dedi. Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

Çikolata üreticilerinden ‘merdiven altı’ uyarısı! Sağlıksız koşullarda üretilen çikolatalar tehlike saçıyor!

Ramazan Bayramı öncesi tatlı ve çikolata pazarında hareketlilik başladı. Üreticiler bayram hazırlıklarına başlarken, merdiven altı üreticilere karşı da tüketicilerin uyanık olmasını istediler. Çikolata üreticileri bayram alışverişi yaparken tüketicilere önemli uyarılarda bulundu.

merdiven altı üretim Haberi

merdiven altı üretim

Ofis mobilya sektörünün marka firmaları, merpen altı üretimin yaygınlaşmasından yakınıyor.


Türkiye ekonomisinin büyümesine paralel artan ve yenilenen işyerlerinde ofis mobilyası ihtiyacı merpenaltı sağlıksız üretim yapanların iştahını kabartıyor.


Ofis ve çalışma mobilyaları tasarlayan önemli firmalardan Ofis Tekin’in Genel Müdürü Cemal Tekin, yeni iş kurmak, işyerlerini yenilemek isteyenlerin ofis mobilya sektörüne hareket getirdiğini, ancak işi standartlara uygun yapan marka firmaların bu pastadan yeteri kadar pay alamadığını kaydetti.


Tekin, günün önemli bölümünün geçtiği ofislerde kullanılan mobilyanın standartlara uygun olmasının büyük önem taşıdığının altını çizerek, şunları söyledi:


“Mobilyada kullanılan tutkal, vernik, boya maliyette önemli pay tutuyor. Eğer merpenaltı sağlıksız malzeme ile üretilmişse gelir kapımız olan ofisler zehir saçan mekanlar haline gelebilir. Ne yazık ki bugün çok sayıda ofiste bu tarz malzemeden yapılmış ürünler kullanılıyor. Biraz daha az...