16 / 05 / 2024

Mohamed Hadid davalık

Mohamed Hadid davalık

Filistinli emlak kralı Mohamed Hadid’i, Los Angeles’taki mega malikanesinin inşaatı nedeniyle komşuları mahkemeye verdi.

Dükkan sahibiyle davalık olan kiracının astığı afişi görenler inanamadı: 'Esnaf arkadaşlara tavsiyem...'

Kocaeli İzmit'te dükkan sahibiyle davalık olan kiracının astığı afiş adeta ağızları açık bıraktı. Söz konusu afişte, "Kimseye güvenip elden ödeme yapmayın, benim gibi mağdur olup aynı zamanda hem işinizden hem de paranızdan olursunuz" ifadeleri yer aldı.

Zekeriyaköy'de villada oturan ünlü çift de ev sahibiyle davalık: 'Biz bu evden çıkmayız!' 

Ev sahipleri, yüzde 25 zam sınırı sebebiyle mağdur olduklarını sık sık dile getirirken; şimdi de ünlü bir çift kira sorunu ile gündem oldu. İşte yaşananlar... 

Tescilli güzel konut sahibi ile davalık oldu! Satılık ilanını söktü, villayı kötüledi...

2013 Türkiye Best Model'de ikinci seçilen oyuncu Deniz Özde Sürmeli, Ankara'da işlettiği anaokulunun mülk sahibi ile davalık oldu. 

Aile hekimleri mülk sahipleriyle karakolluk oluyor, kiralar denkleştirilemiyor!

2010'da ‘Aile Hekimliği Birimi’ uygulamasına geçilmesinin ardından pek çok merkez binası hizmet verebilmek için kamu ya da özel sektörden iş yeri kiraladı. Şimdi de fahiş kiralar sebebiyle mülk sahipleriyle davalık oluyorlar. CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, konuyu Meclis'e taşıdı. 

Bakırköy'ün tarihi binası Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık!

Bakırköy'ün İstanbul Caddesi'nde yer alan Simeonidis ailesine ait olduğu tahmin edilen tarihi bina, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık.

Asuman Krause kiracısıyla davalık oldu! İşte Etiler'deki evi için istediği bedel!

Eski manken ve sunucu Asuman Krause, kiracısıyla davalık oldu! İşte Asuman Krause''nin Etiler'deki evi için istediği kira bedeli...

Orhan Pamuk'un davalık olduğu apartmana riskli denmişti: Keşif yapıldı! 

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un 6 daire sahibi olduğu ve riskli yapı çerçevesinde yıkılmasını istemesi üzerine komşularıyla davalık olduğu Taray Apartmanı'nda mahkeme heyeti tarafından keşif yapıldı.

Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiriyor! Kiracı evi göstermezse davalık olabilir mi?  

Kiracı ve mülk sahibi arasındaki 'sancılı' ilişki, mahkemeye bu defa da 'yer gösterme' anlaşmazlığı için taşındı. Kiracı, satışa çıkarılan evi alıcılara gezdirmeye karşı olumsuz tepki veriyor. Mülk sahipleri ise yer gösterme izni davası açmaya başladı bile. 

Master Class Business Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Class Business Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohamed Mohamed El mokhtar tarafından kuruldu.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Depozito kavgası büyüyor! Siz de davalık olabilirsiniz!

Ev sahibi kiracı anlaşmazlıkları gündemden düşmüyor ve gün geçtikçe büyüyor. Fahiş zam talebini kabul etmeyen ve evi tahliye eden kiracılar depozito alırken zorluklarla karşılaşıyor. İşte 10 soruda kiralık ev depozitosu hakkında bilinmesi gereken her şey...

Maf Engıneerıng Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maf Engıneerıng Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Mohamed Alı Fadhlaouı tarafından kuruldu.

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Ahmed Gamal Sayed Fahım Ibrahım, Khaled Mohamed Mazen Mohamed, Mohamed Lemıne Ely Salem ve Shaımaa Mansour Mohamed Bayomy ortaklığında kuruldu.

Gamba Group Danışmanlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Gamba Group Danışmanlık Emlak Limited Şirketi Fatih'te Mustafa Alı A. Mohamed ve Qaasım Alı Mohamed ortaklığında kuruldu.

Mohamed Hadid davalık Haberi

Mohamed Hadid davalık

Milliyet'te yer alan habere göre; ABD’de yaşayan emlak kralı Mohamed Hadid Los Angeles’ta inşasına devam edilen mega malikanesi nedeniyle davalık oldu.


Filistinli emlak kralı ve model Gigi-Bella Hadid kardeşlerin babası Mohamed Hadid davalık oldu.  İş adamını, Bel Air bölgesinde yer alan inşaatın çevreye verdiği zarar nedeniyle dört komşusu mahkemeye verdi. 

Starship Enterprise (Uzaygemisi Projesi) adı verilen yapının yasal olmadığı gerekçesiyle komşular tarafından yıkılması istendi. 

Mega malikane, 2015’te de şikayet edilmişti. Komşular, o dönem bir kısmı yıkılan yapının eskidiğini ve bu nedenle çökmesinden korktuklarını belirtti.