02 / 05 / 2024

MÜSİAD Şubesi Başkanı Mehmet Balin

MÜSİAD Şubesi Başkanı Mehmet Balin

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Bir şehrin bir ilçenin gelişmesi ve büyümesi orada yapılan İnşaat faaliyetleriyle doğru orantılıdır" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kentsel dönüşüm çalışmalarını 5 maddede sıraladı! Gerçekçi çözümler ürettik...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul'daki kentsel dönüşümün hızlanması için yapılan çalışmaları beş maddede sıraladı.

KİPTAŞ'tan bir teslim müjdesi daha! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu açıkladı!

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ederken KİPTAŞ'n kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Güngören Doğakent Sitesi için de teslim müjdesi geldi. Yüzleri güldüren müjdesi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabından duyurdu.

KAMİAD Genel Başkanı Adıgüzel: "Kamu müteahhitleri zor günler geçiriyor"

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Ali Adıgüzel, kamu müteahhitleri ve alt yüklenici şirketlerin  ekonomik açıdan çok zor günler geçirdiğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Yarısı bizden kampanyasına özel müteahhitler de dahil edilmeli

Konut sorununu çözmek için İstanbul’da başlatılan Yarısı Bizden kampanyasını Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam değerlendirdi.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

MÜSİAD Genel Başkanı Asmalı 2024'ten umutlu! İnşaat sektöründeki büyüme topyekün genişlemeye işaret ediyor!

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı inşaat sektörünün yüzde 8,1 genişlemesinin topyekun bir büyümeye işaret ettiğine dikkati çekti.

Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer: Demir ve çimento fiyatları artmadı, yabancı yatırımcı yurttaşı evsiz bıraktı!

Forbes’in “En ucuz ev KKTC’de” reklamlarını değerlendiren Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer, konut fiyatlarındaki yükselişin altındaki nedenleri açıkladı.

Kıbrıs Müteahhitler Birliği Başkanı Gürcafer açıkladı: Oturum izniyle ilgili mevzuatlarda eksiklikler var!

Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, oturum izni ile ilgili olarak mevzuatlarda eksiklikler bulunduğuna dikkat çekti.

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

Neşecan Çekici kimdir? GYODER yeni başkanı Neşecan Çekici nereli, kaç yaşında?

3 Kasım 2023 tarihinde GYODER Başkanı olarak koltuğa geçen Neşecan Çekici'nin biyoğrafisi merak ediliyor. Peki  GYODER yeni başkanı Neşecan Çekici kimdir? Neşecan Çekici nereli, kaç yaşında? İşte Neşecan Çekici ile ilgili merak edilenler... 

Kızılbük GYO'dan 500 bin TL'lik yeni şirket! Akyapı da ortak oldu!

Güney Marmara Gayrimenkul'ün ortakları arasında MÜSİAD Genel Başkanı ve Akyapı Genel Başkanı Mahmut Asmalı da bulunuyor. İşte detaylar...

KONUTDER Başkan Yardımcısı Kabadayı'dan kentsel dönüşümün hızlanması için altın değerinde öneriler!

KONUTDER Başkan Yardımcısı ve Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, kentsel dönüşüme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kentsel dönüşümün metrekareye sıkıştığını söyleyen Kabadayı, “Uzlaşma oranı yüze 51 seviyesine çekilirse kentsel dönüşüm hızlanır” şeklinde konuştu.

MÜSİAD Şubesi Başkanı Mehmet Balin Haberi

MÜSİAD Şubesi Başkanı Mehmet Balin

MÜSİAD Şube Derneği'nde gerçekleşen toplantıya Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, MÜSİAD Şubesi Başkanı Mehmet Balin, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları Haydar Şahin, Muammer Zafer, Mehmet Çınar, Mehmet Güner, Rıza Murat Türksoy, Meltem Kavuk, Yeşilyurt Belediyesi Birim Müdürleri ve Malatyalı işadamları katıldı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, iş adamlarının tek tek maddeler halinde hazırlanan sorunlarını ve çözüm önerilerini dinleyerek not aldı. 

MÜSİAD'ın Malatya'nın gelişmesi açısından çok önemli bir kurum olduğunu belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya MÜSİAD İnşaat Sektör Kurulu tarafından organize edilen ve ilimizde inşaat sektörünün karşılaştığı sorunlar hakkındaki raporları doğrultusunda belediye olarak yatırımcılarının sorunlarına çözüm bulmaya çalıştı. 


OLMAZSA OLMAZIDIR 

Polat, "Yeşilyurt İlçemiz Malatya'nın gelişime açık bölgelerin başında gelmektedir. Bir şehrin bir ilçenin gelişmesi ve büyümesi orada yapılan inşaat...