13 / 05 / 2024

müteahhitlik devlet desteği

müteahhitlik devlet desteği

Erdoğan Bayraktar ''Tüm inşaat malzemelerinde belli bir konuma geldik. Artık Türkiye, inşaat malzemesi üretiminde yeni başarılara imza atarken, yeni özellikler ararken, dünyayla bütünleşmiş modüler malzeme üretiminde de ciddi mesafeler almaktadır'' dedi.

Türk Müteahhitler Birliği: Kentsel dönüşüm için devlet desteği şart!

Türkiye Müteahhitler Birliği(TMB), ülkenin; kentsel dönüşüme, yapısal düzenlemelere, altyapı yatırımlarına ihtiyacı olduğunu ve bu çalışmaların devlet desteği olmadan yapılmasının zor olduğunu belirtti.

Müstakil ev isteyenlere devlet desteği! Devlet 300 bin TL verecek...

Konutta her geçen gün artan fiyatlar kapsamında birçok kişi artık müstakil evlere yönelmeye başlamış durumda. Buna göre harekete geçen devlet o kişilere 300 bin TL destek veriyor. Fakat, 300 bin TL’lik destekten faydalanmak için bazı şartları da taşımak gerekiyor.

Devlet desteği ile prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Prefabrik ev yaptırmak için fiyat araştırması yapan vatandaşlar devlet desteklerini de merak edip araştırıyorlar. Buna göre, devlet desteği ile 89.900 TL’ye prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Müstakil ev almak isteyene devlet desteği veriliyor! 50 bin TL parası olan kaçırmasın!

Son zamanlarda ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar müstakil evlere yönelmeye başladı. Devlet ise müstakil ev sahibi olmak isteyenler için destek başlattı.  İşte ayrıntılar...

Bakan Özhaseki Yerinde Dönüşüm desteği ile evini yapan depremzedeyi paylaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 'Yerinde Dönüşüm' projesinden hibe desteği alan vatandaşın evini paylaştı.

Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

Devlet prefabrik ev yapmak isteyen vatandaşlara sosyal destekte bulunuyor. Peki, Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

Bakan Şimşek'ten deprem kredisi açıklaması! Deprem bölgesinde 559 bin kişiye kredi desteği verildi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Deprem Destek Kredisi' kapsamında, depremden etkilenen illerde yaklaşık 559 bin bireysel müşteriye kredi desteği sağlandığını açıkladı.

İstanbullulara müjde: Kira desteği artacak, rezerv alanlarda daire verilecek!

İstanbul'da olası deprem için düğmeye basıldı. Bu kapsamda kentte kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Deprem riski taşıyan semtlerin rezerv alanlara taşınması planlanıyor. Geride kalan semtlerdeki evler ise yıkılacak. Ayrıca kira desteği de yükseltilecek.

Kentsel Dönüşüm kredisinde devlet desteği ne kadar? İşte 10 soruda kentsel dönüşüm kredisi tüm detaylarıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında merak edilen soruları yanıtladı. Peki, Kentsel Dönüşüm kredisinde devlet desteği ne kadar? İşte detaylar...

Devlet, 25 yaş altındaki öğrencilere ulaşım desteği olarak 750 TL sunuyor!  Başvuru koşulları neler?

Belirli yaşın altında olanlar için devlet, ulaşım yardımı yapmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyurulan açıklamaya göre ulaşım desteği olarak 750 TL sunuluyor. Şart olarak belirlenen o yaşın altında olanlar bu destekten yararlanabilecekler.  İşte ulaşım desteği detayları…

YKS ulaşım desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuru 2023! Nasıl başvuru yapılır?

'YKS ulaşım desteği başvuruları başladı mı, şartları neler, başvurusu nasıl yapılır?' sorularının yanıtları binlerce öğrenci tarafından araştırılıyor.  Peki YKS ulaşım barınma desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları nasıl yapılır 2023?

Memura kira desteğinde maaş katsayısı kullanılacak mı? Memura kira desteği nasıl hesaplanacak? 

AK Parti seçim beyannamesinde yer verilen düzenlemelerden biri de kamu çalışanları için kira yardımı olmuştu. İstanbul başta olmak üzere, kamu çalışanlarının sosyoekonomik koşullarının iyileştirilmesi masada yer alıyor. Peki memura kira desteği nasıl hesaplanacak? 

Gençlere verilecek işsizlik maaşı: 18-26 yaş arasına 2.500 TL nakit desteği!

Millet İttifakı, gençlere devlet desteği kapsamında 18-26 yaş aralığındaki herkese aylık 2.500 TL ödeme yapılacağı sözü verdi. Seçim öncesi vaatler arasında yer alan bu müjde, gençler arasında sevinçle karşılandı.

müteahhitlik devlet desteği Haberi

müteahhitlik devlet desteği


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, müteahhitlik alanında Türkler'in dünya genelinde çok sayıda başarılı projeye imza attığını belirterek, ''Tarlada kimin daha çok emeği varsa harmanda da o bulunsun. Bizler artık dünya çapında işi bilfiil yapan insanlar olarak oyun kurucu da olmak istiyoruz'' dedi. 


     Bayraktar, Uluslararası İşbirliği Platformu'nun düzenlediği Boğaziçi Bölgesel Ortaklık Zirvesi'nin ikinci gününde ''Uluslararası Müteahhitlik Hizmetleri Açısından Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Avrasya Bölgelerinde Yeni Fırsatlar ve Projeler'' başlıklı oturumda yaptığı konuşmada, iletişim ve ulaşımın artması, dünya ekonomilerinin birbirine yaklaşması nedeniyle dünya ülkelerinin birbiriyle bağımlı hale geldiğini, ülkelerin öne çıkan özelliğini diğer ülkelerle paylaşmak zorunda kaldığını söyledi. 


     Türkiye'nin müteahhitlik sektöründe ileride olduğunu, sektörün gerek komşu gerekse dünyanın farklı ülkelerinde başarılı işlere imza attığını kaydeden Bayraktar, dünyada...