02 / 05 / 2024

Nas İnşaat projeleri

Nas İnşaat projeleri

İBB, KİPTAŞ gibi belediyelere büyük ölçekli işler yapan müteahhitlik devi Nas İnşaat AŞ adlı şirkete haciz geldi.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Belediyeler kentsel dönüşüm projeleri için yönetmelik bekliyor

Kentsel dönüşüm projeleri yönetmeliğe takıldı. Kentsel dönüşüm için yasanın 9 Kasım’da çıkmasına rağmen yönetmeliğin henüz açıklanmadığını kaydeden sektör temsilcileri, “Belediyeler, yönetmelik olmadan kanunu yorumlayamıyor. Sadece Kadıköy’de yaklaşık 400 proje var” denildi.

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli?

İnşaat sektörü, belirli izin ve belgelerin alınması ile resmiyete dökülür. Bu belgelerin başında ise iskan belgesi geliyor. Peki İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli? İşte ayrıntılar...

Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nedir, kimler tarafından yapılır?

İnşaat projeleri başlamadan önce en sık karşılaşılan kavramlardan biri de arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesidir. Peki, Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nedir, nasıl yapılır? İşte detaylar...

İnşaat istikamet rölevesi nedir, nasıl alınır? 

Ev yapmak isteyenler İnşaat istikamet rölevesi nedir, nasıl alınır? sorusuna yanıt arıyor. İşte konuya ilişkin merak edileneler...

İnşaat ruhsatı nedir? İnşaat ruhsatı nasıl alınır?

Yeni bir yapının inşa edilebilmesi için belediye veya özel il idaresinden alınan belge inşaat ruhsatı olarak adlandırılır. Peki inşaat ruhsatı nereden ve nasıl alınır? İnşaat ruhsatı ne kadar sürede alınır? İşte inşaat ruhsatı ile ilgili kapsamlı bilgiler haberin devamında yer alıyor...

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

2023 çimento fiyatlarına zam geldi mi? 1 kg, 25 kg ve 50 kg çimento fiyatları ne kadar? 1 Temmuz çimento fiyat listesi

İnşaat projeleri için temel malzemelerden biri olan çimento, yapıların dayanıklılığı ve sağlamlığı açısından büyük önem taşıyor. Peki 2023 çimento fiyatlarına zam geldi mi? 1 kg,3 kg,5 kg, 25 kg ve 50 kg çimento fiyatları ne kadar? 1 Temmuz çimento fiyat listesi.

İnşaat malzemelerinde yaşanan yüzde 50’lik artış gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Mersin Şubesi Yönetim Kurulu başkanı Gülçin Barbaros Ak, inşaat yapı malzemelerinde yaşanan artışın gayrimenkul sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi.

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı! 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı... 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Aydın projeleri 2023 detayları...

Alk Nas İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Alk Nas İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Başakşehir'de Cihat Albayrak tarafından kuruldu.

Nas İnşaat projeleri Haberi

Nas İnşaat projeleri

İBB, KİPTAŞ başta olmak üzere belediyelere büyük ölçekli işler üreten şirkete haciz geldi. Türkiye Turizm'de yer alan habere göre; çok sayıda alt yapı ve üst yapı projesinde imzası bulunan Nas İnşaat hacizlik oldu. Bir beton firması alacağını tahsil etmeyince, bugün şirketin merkezinde haciz işlemi gerçekleştirdi.

İBB, KİPTAŞ başta olmak üzere belediyelere büyük ölçekli işler hayata geçiren şirketin sahibi Esat Ulu ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yakın bir isim olarak tanınıyor. Çok sayıda inşaat firmasının büyük bir zorluk yaşadığı bu süreçte bir dizi büyük firma da haciz işlemleriyle gündeme geldi.

Nas İnşaat San. ve Tic. AŞ'nin iflası istendi. 'Türkiye’nin gerçek gündemi budur' haciz kararı alındı. Bakırköy Ticaret Mahkemesi’nde alınan ihtiyati haciz kararları icra müdürlüğü eli ile işleme konuldu. 

Konuyla ilgili iki ayrı dosyada ihtiyati haciz talep edilen...