24 / 07 / 2024

ofislerde ne pahalı bölge

ofislerde ne pahalı bölge

Son dönemde şirketlerde taşınma telaşı var. Finansbank'tan Kibar Holding'e kadar birçok şirket, genel müdürlüklerini ulaşım imkanları açısından avantajlı bölgelerdeki akıllı ofislere taşıdı.

Özel okul fiyatları cep yakıyor! En pahalı olan özel okullar hangileri?

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sonuçlarının açıklanmasından sonra veliler de özel okulların fiyatlarını araştırmaya başladılar. Buna göre, özel okul ücretleri ne kadar oldu ve İstanbul'da özel lise fiyatlarında en pahalı kolej hangisi? 2024 özel okul fiyatları ne kadar olur?

Ne ucuz? Ne pahalı?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Dr. Nejat Eczacıbaşı'nın 'Ne ucuz? Ne pahalı?' açıklamasına yer verdi. İşte Tebernüş Kireçci'nin o paylaşımı... 

En pahalı pırlanta yüzük kaç TL? Amor Pırlanta'da yüzük fiyatları belli oldu! Pırlanta yüzük fiyatları

En pahalı pırlanta yüzüğün fiyatı merak ediliyor. Bu kapsamda Amor pırlantanın fiyat listesi araştırılıyor. Peki pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? En pahalı pırlanta fiyatları kaç lira?

Otel fiyatları tavan yaptı, çadır ve karavana talep arttı! Karavan kiraları ne kadar 2024?

Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne yükseltilmesinden sonra çadır ve karavanlara yönelik talepler de artış gösterdi. Sektör temsilcileri konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamalarda taleplerdeki artışlarda otel fiyatlarının pahalılığının etkili olduğunu kaydetti.

Audi A6 ne kadar oldu? İşte Eylül 2023 fiyat listesi

Audi A6'ya zam gelmeye devam ediyor. Giderek yükselen otomobil fiyatları zaten pahalı olan A6'yı ulaşması zor bir hedef haline getiriyor. Peki 2023 model Audi A6 ne kadar, kaç TL? İşte Audi A6 Eylül 2023 fiyat listesi...

Kreş ücretleri yıllık 750 bin TL’ye kadar çıktı! Resmen dünyanın en pahalı üniversiteleriyle yarışıyor!

İstanbul'daki bazı kreş ve anaokulu ücretlerinin 500 bin TL’nin üstüne çıktı. Fiyatların dünyanın en pahalı üniversiteleriyle de yarışması dikkat çekti. Üstelik, zorlu görüşmelerden sonra kayıt yaptırılan bu okullarda boş yer bulmak da mümkün olmuyor.

Ortalama kasko ücreti ne kadar? ilk kasko neden pahalı?

Kasko yaptıracak vatandaşlar, araçlarını ne kadara kasko yaptırabileceklerini araştırmaktadır. İşte kasko yaptıracakların merak ettiği detaylar!

Şarjlı el süpürgesi fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 18 Mart 2023 fiyat listesi...

Sadece evlerde değil, araç ve ofislerde de çok kullanılan şarjlı el süpürgesi, pratik olması ve hafifliğiyle öne çıkıyor. Döküleni saçılanı temizlemenin en hızlı yolu ondan geçiyor. Peki, Bosch şarjlı el süpürgesi ne kadar? İşte detaylar...

Artık tek tek alınca bile pahalıya geliyor! Vatandaş ne yapacağını şaşırdı!

Hayat pahalılığı nedeniyle kilogramla alışveriş yapamayan insanlar pazara ve markete gittiklerinde ürünleri tane ile almaya başladı. Fakat ürünler tek tek alınınca bile oldukça pahalıya geliyor.

Ekonomi kötüye giderken lüks ürün tüketiminin altın çağını yaşamasının nedeni ne?

Bütün dünya enflasyonun yıkıcı etkileri ile mücadele etmeye çalışırken daha da pahalılaşan lüks ürünlerin tüketimi altın çağını yaşıyor. Peki lüks ürün tüketiminin artmasındaki nedenler ne? Uzmanlar açıkladı...

50 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? Prefabrik evler pahalı mı?

Prefabrik evler son zamanlarda en çok tercih edilen yapılar arasında yer almaya başladı. Peki 50 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik ev yapmak pahalı mı ucuz mu? 100 metrekare prefabrik evin maliyeti ne kadardır?

Prefabrik evler son zamanlarda popüler olmaya başlayan konut tipidir. Peki Prefabrik ev yapmak pahalı mı ucuz mu? 100 metrekare prefabrik evin maliyeti ne kadardır? İşte detaylar!

Çiftçilere aşırı pahalı ilaç şoku! Ürünü satın alamayınca kendi formüllerini ürettiler

Tarımda aşırı artan maliyetler nedeniyle akaryakıt gübre gibi ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan çiftçiler ürünlerine atacakları ilacın da pahalı olması nedeniyle kişisel yöntemlere başvurmaya başladı. Üretici pahalı tarım ilacını satın alamayınca çareyi bakın ne yapmakta buldu?

ofislerde ne pahalı bölge Haberi

ofislerde ne pahalı bölge


Son dönemde şirketlerde taşınma telaşı var. Finansbank'tan Kibar Holding'e kadar birçok şirket, genel müdürlüklerini ulaşım imkanları açısından avantajlı bölgelerdeki akıllı ofislere taşıdı. Kimi ise taşınacağı yeri seçti ama taşınması bir yılı bulacak. Şirketlerin gözdesi yine Esentepe, Gayrettepe, Levent, Maslak hattı. Kira avantajları nedeniyle Ataşehir ve Küçükyalı'ya da ilgi arttı.


İstanbul'da ofis piyasası hareketli günler geçiriyor. Yerli ve yabancı kurumsal şirketlerin ofis ihtiyacını karşılayan projelerin inşa edilmesiyle birlikte, hem yeni ofis bölgeleri oluşuyor hem de sektörde satın alma ve kiralamalar hız kazanıyor.


Son dönemde birçok şirketin genel müdürlüklerini ulaşım imkanları açısından avantajlı olan bölgelerdeki akıllı ofislere taşıdığı gözleniyor. Özellikle de İstanbul'un merkezi iş alanı aksı olarak tanımlanan Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak taşınmaların yoğunluk kazandığı yerler arasında. Esentepe ile başlayıp Maslak ile...