29 / 04 / 2024

Osman Hızlan

Osman Hızlan

1989 yılında Kadıköy Belediye Başkanı Osman Hızlan, Selamiçeşme'deki 200 milyar lira değerindeki 119 dönümlük araziyi tesis yapılması şartıyla Fenerbahçe Spor Kulübü'ne vermiş. Arazi içindeki köşk ise müze olarak kullanılacakmış.

Kentsel dönüşümde devrim gibi bir dönem! Dönüşüm süreci hızlanıyor!

6 Şubat deprem felaketi kentsel dönüşümün önemini bir defa daha gösterdi. Hız kazanan çalışmalarla, afet riski altındaki bölgelerin dönüştürülmesine ilişkin yasa düzenlemesi TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi, Resmi Gazete’de yayımlandı. Düzenlemelerin ortak hedefi ise dönüşüm sürecini hızlandırmak.

Deprem bölgesinde yıkılamayan binalarla ilgili yargısal süreç hızlanıyor! İşte yeni düzenleme...

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yüksel, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirlerde, yıkılamayan binalarla ilgili yargısal süreçlerin hızlandırılacağına ve bu konuda genel usulden farklı geçici bir usulün uygulanacağına dikkat çekti. İşte yeni düzenlemeler...

Şekerbank'tan kullandıkça kazandıran mevduat hesabı!

TCMB’nin politika faizlerini artırma trendiyle birlikte mevduat faizlerindeki faiz yarışı da hızlanırken, bankalar da bir yandan yeni ürünler ile tasarruf sahiplerini TL mevduata davet ediyor. Şekerbank da TAM hesap ile kullandıkça daha fazla kazandırıyor.

KONUTDER Başkan Yardımcısı Kabadayı'dan kentsel dönüşümün hızlanması için altın değerinde öneriler!

KONUTDER Başkan Yardımcısı ve Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, kentsel dönüşüme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kentsel dönüşümün metrekareye sıkıştığını söyleyen Kabadayı, “Uzlaşma oranı yüze 51 seviyesine çekilirse kentsel dönüşüm hızlanır” şeklinde konuştu.

Megakent İstanbul'a son dakika deprem uyarısı: Hızlanan fay deprem riskini artırıyor! 

Prof. Dr. Osman Bektaş, megakent İstanbul'a son dakika deprem uyarısında bulundu. Beltaş, hızlanan fay hareketini işaret ederek, deprem tehlikesinin arttığını dile getirdi. 

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm hızlanıyor: Emlak Konut GYO da proje geliştirecek!

İstanbul'da olası deprem karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları Beyoğlu ilçesinde de tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Yıldız, kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Emlak Konut ve belediyenin birlikte yapacağını aktardı.

İstanbul’da konut göçü hızlanıyor! 

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, İstanbul’da konut göçünün hızlandığını söyleyerek, önemli değerlendirmeler yaptı...

DGS başvuru ücreti açıklandı mı? DGS sınav parası ne kadar? DGS 2023 sınavı hangi ay yapılacak?

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) başvuruları için araştırmalar gün geçtikçe hızlanıyor. Peki, DGS başvuru ücreti açıklandı mı? DGS 2023 sınavı hangi ay yapılacak? İşte detaylar...

KKM hesapları dolu dizgin gidiyor! KKM hesaplarında biriken para 2 trilyon lirayı aştı!

Kur korumalı mevduat hesaplarında yatırımcıların yoğun ilgisi devam ediyor. Faiz üst sınırının kaldırılmasının ardından yeni hesap açılışları hızlanırken, 28 Nisan haftasında KKM hesaplarında 137,7 milyar liralık artış yaşandı.

Doğal gaza ve elektriğe peş peşe indirim geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Doğal gaz ve elektrik indirimi ile ilgili araştırmalar hızlanırken milyonlarca doğal gaz kullanıcısı faturalarda yapılacak indirimi takip ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuya ilişkin açıklamalarda bulunmasından sonra doğal gazda indirime ilişkin araştırmalar hız kazandı.

Otomobil fiyatlarında son durum ne? Sıfır kilometrede 400 bin TL’nin altında kaç araç kaldı?

Cardata Genel Müdürü Hüsamettin Yalçın, “Deprem sonrası daha güvenli bir ev almak isteyenler araçlarını satmaya başladı. Piyasaya ikinci el araç girişi hızlanınca fiyatlar düşecek" dedi.

Altın fiyatlarını alt üst edecek kıyamet için analistler gün ve saat verdi!

Bugün ons altın rekor üstüne rekor kırarak 2 bin dolara doğru hızlanırken, gram altın 1.171 TL ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Altın almak isteyenler bu haberi okumadan altın almamalı! İşte ayrıntılar...

Benzin ve motorine indirim! Rüzgar tersine döndü!

Dünya genelinde son dönemde brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüş giderek hızlanırken bu düşüşün Türkiye'de de benzin ve motorin fiyatlarında indirime dönüşmesi bekleniyor.

Osman Hızlan Haberi

Osman Hızlan



Hızlan, giderayak sarı lacivertli kulübe Selamiçeşme'de 119 dönümlük arazi verdi


Fener'e 200 milyarlık arsa


Bir basın toplantısı düzenleyen Kadıköy Belediye Başkanı Hızlan, ''Selamiçeşme'deki araziyi, başka bir yere devredilmemesi ve spor tesisi yapılması şartı ile Fenerbahçe Kulübü'ne vermeyi kararlaştırdık. Arzumuz, içindeki köşkün de, Fenerbahçe Müzesi yapılmasıdır'' dedi...


İlhan SÖYLER


   KADIKÖY Belediye Başkanı Osman Hızlan, içinde tarihi köşküyle birlikte, Selamiçeşme'deki 119 dönümlük araziyi tesis yapılması şartıyla Fenerbahçe Kulübü'ne verdi. Arsanın 200 milyarlık bir değer taşıdığı öğrenildi.   

   Belediye Başkanı Hızlan; Fenerbahçe Başkanı Tahsin Kaya, Divan Başkanı Osman Kavrakoğlu, Basın Sözcüsü Hadi Türkmen ve Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Bilgin'le bir basın toplantısı...