01 / 07 / 2024

Otomerkezi net yeni şubeleri

Otomerkezi net yeni şubeleri

Otomerkezi.net ceo'su Muhammet Ali Karaş, ikinci el araba pazarı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ali Karaş, geçen yıl 650 araç satarak 150 milyon TL ciroya ulaşan Otomerkezi.netin bu yıl 14 şube sayısını 30'a yükseltmeyi planladıklarını belirtti...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Yeni dönem başlıyor!

Fahiş artışlar kiracıları, yüzde 25 zam sınırı ev sahiplerini üzdü. Zam sınırının Temmuz ayında bitmesi beklenirken en net açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten geldi. Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan kiracıları ve ev sahiplerini bekleyen yeni dönemi değerlendirdi. 

Yeni dönemdeki kamu ihale sözleşmelerinde yeşil çimento kullanımı teşvik edilecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 2053 Net Sıfır Emisyon hedefleri kapsamında, yeni dönemdeki kamu ihale sözleşmelerinde "yeşil çimento" kullanımlarının teşvik edileceğini bildirdi.

2024'te otomobil fiyatları ne olacak? Vergiler artacak mı?  Uzmanlardan net açıklama geldi!

Yeni yıla sayılı günler kala en çok merak edilen konulardan biri de otomobil fiyatları oldu. Araba almak isteyenler 2024'te araba fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini araştırıyor. Uzmanlardan ise net açıklama hemen geldi...

İcradan gelen ihale araçları ikinci el piyasasını etkileyecek mi? Kaç adet otomobil satılacak? Hemen bakın!

Son günlerde tartışılan icralık ikinci el araçların ihalesiyle ilgili olarak Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Depolarda 700 bin araç var ancak bu satıştan trafiğe çıkacak nitelikte 25 bin adede zor ulaşılır. Bu da piyasayı fazla etkilemez” dedi.

Yeni iş ilanlarında geçen yıla göre yüzde 15 artış var!

Kariyer.net’in istihdam endeksi verilerine göre yeni iş ilanı sayısı 2023’ün üçüncü çeyreğinde geçen yıla oranla yüzde 15 artış gösterdi. Bu yılın üçüncü çeyreğinde en fazla yeni iş ilanı yayınlayan sektörler sırasıyla; üretim, yapı ve sağlık oldu.

Asgari ücret masaya yatırıldı! 2024 asgari ücret için net rakam paylaşıldı!

Milyonların heyecanla beklediği yeni asgari ücret zammında yine enflasyon etkili olacak. Asgari ücretin ne kadar olacağı merak ediliyor. İşte asgari ücret masaya yatırıldı ve 2024 asgari ücret için net rakam paylaşıldı. Detaylar...

En düşük memur maaşı için rakam verildi! 2024 yeni memur maaşı net kaç TL olacak? Memurlar aman dikkat! 

2023 Yılının son aylarında maaşlar ve zam oranları sık sık gündem oluyor. Peki 2024 yeni memur maaşı net kaç TL olacak? İşte memur maaş zammı hesapları...

İkinci el otomobile talep çok ama kredi yok!

Her 10 otomobilden 7’sinin kredi ile satın alındığını belirten Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Bu yılın ikinci yarısı itibarıyla bu durum değişti. İkinci el otomobile talep çok yüksek, ancak şu anda her 10 kişiden ancak 2’si krediye erişebiliyor” dedi.

Emekli maaşına yüzde 39,61 zam! Yeni yılda en düşük emekli maaşı tam bu kadar olacak! İşte kuruşu kuruşuna zamlı maaşlar

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Ocak 2024’teki enflasyon zammı konusundaki beklentileri, Merkez Bankası'nın Piyasa Katılımcıları Anketi'ndeki TÜFE tahminiyle daha net bir biçimde şekilleniyor. Aynı zamanda, ek iyileştirmeler içinde çalışmalar da devam ediyor. İşte yeni yılın zamlı maaş tablosu...

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş'ten net tarih geldi! Altın yatırımcıları bekleyin

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde altın olan yatırımcıları beklemeleri konusunda uyararak, gram altında yeni güzergahı açıkladı. Gram altın ne kadar olacak? Altın fiyatları ne olur?

Yönetmelik sıfır araçta etkili oldu! Artık bayiler kayıt dışı ödeme almıyor!

Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Bayi tarafında artık sıkıntıların ortadan kalktığı görülüyor. Ancak ilan sitelerinde sıfır araçlar için kapora dolandırıcılıkları ortaya çıkmaya başladı. Vatandaşımız dikkat etsin” dedi.

Bakan Özhaseki'den yeni yapılarla ilgili net açıklama geldi: 4 katı geçmeyecek!

Kahramanmaraş’ta kentsel dönüşüm toplu temel atma töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yeni yapılacak inşaatlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Merkez Bankası’nda swap hariç net rezerv eksi 51,2 milyar dolar!

Yeni ekonomi yönetiminin müdahale satışlarına son vermesi ile Merkez Bankası’nın rezervlerindeki erime tersine dönerken, swap (takas) yoluyla alınmış ödünç dövizler düşüldükten sonraki net rezerv düzeyinin eksi 51,2 milyar dolar olduğu belirlendi.

Otomerkezi net yeni şubeleri Haberi

Otomerkezi net yeni şubeleri

Son dönemde ikinci el otomobil pazarında kurumsal yapılar büyüyor. Bu sektördeki şirketlerden Otomerkezi.net geçen bu yıl şube sayısını 30'a çıkarmayı hedefliyor.

Ekonomist Dergisi'nin bu haftaki sayısında yer alan haberde, Türkiye ikinci el otomobil piyasasındaki artış yer aldı. Otomerkezi.net ceo'su Muhammet Ali Karaş, sektörle ilgili hedeflerine dair açıklamalarda bulundu.

Türkiye ikinci el otomobil ve hafif ticari araç pazarında 2018 yılında 6 milyon 861 bin adet satış yapılmışken, 2019 yılında yüzde 13,5 artışla 7 milyon 793 bin adet satışı yapıldı. 2018'de 1'e 13 olan sıfır otomobile karşı ikinci el otomobil oranı, 2019 yılında 1'e 18 seviyesine yükseldi. Merkez Bankası'nın faizleri düşürmesi, hurda indirimi gibi destekler otomotivdeki ötelenmiş talebi sıfır ve ikinci el otomobil pazarlarına yönlendirdi. Sıfır otomobil talebi stoklarla sınırlı kalınca, tüketiciler ikinci...