28 / 04 / 2024

Özcanlar Köfte büyüme hedefi

Özcanlar Köfte büyüme hedefi

Temelleri 1953 yılına dayanmasına karşın 2000 yılından bu yana kurumsal olarak hizmet veren Özcanlar Köfte, bu yıl 40 milyon lira ciro hedefliyor. Şu anda 6 şubesi bulunan şirket, orta vadede şube sayısını 10 kat artırarak 60'a çıkaracak.

Merkez Bankası kredilerde büyüme sınırını indirdi! Enflasyon düşer mi?

Merkez Bankası aldığı kararla sıkı para politikası duruşunu destekleyici ilave sıkılaştırma adımları attığını duyurdu. İhtiyaç ve taşıt kredilerinde büyüme sınırlarını düşürdü. Gazeteci Barış Esen haberi sosyal medya hesabından duyurdu, takipçileri bu duruma ne dedi?

Türkiye ekonomisi 2023'ün 3. çeyreğinde yüzde 5,9 büyüdü! En fazla büyüme inşaatta!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK tarafından açıklanan resmi rakamlara göre Türkiye ekonomisi 2023 yılının 3. çeyreğinde beklentilerin üzerinde yüzde 5,9 büyüme kaydetti. En fazla büyüme inşaat sektöründe görüldü...

TEKCE'nin globaldeki büyüme yolculuğu tam gaz! 20'nci ofisini Dubai'de açtı!

TEKCE, 20'nci ofisini Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai'de açarak global arenadaki büyüme yolculuğuna devam ettiğini duyurdu. TEKCE, Türkiye, İspanya, İsveç ve Kıbrıs’taki ofislerinin ardından 20'nci ofisini Dubai'de açtı.

Tüketim harcamalarının azalmasını neden gösteren banka, Türkiye’nin büyüme tahminini düşürdü!

QNB Finansbank, artan tüketim harcamaları, kredi büyümesi ve sıkılaşmaya atıfta bulunarak 2024 Türkiye büyüme tahminini yüzde 4’ten yüzde 3,5’e revize etti.

Son dakika! OECD, Türkiye için büyüme tahminini yükseltti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütünün (OECD) Haziran ayında 2023 yılı için yüzde 2,7 şeklinde açıkladığı küresel ekonomide büyüme tahminini 3 şeklinde revize ederken, Türk ekonomisine yönelik büyüme beklentisini ise yüzde 3,6’dan 4,3'e çıkarttı.

Fitch Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Küresel Ekonomik Görünüm Raporu'nda Türkiye ekonomisinin bu yıla ilişkin büyüme tahmini yükseltti.

Çin için büyüme beklentileri kötüleşiyor! Bankalar önlem için hangi kararı aldı!

Ekonomistler Çin’in büyüme tahminlerini aşağı yönlü revize etmeye devam ediyor. Çinli bankalar ise büyümeyi desteklemek için mevduat faizlerinde ilave indirimi masaya yatırdı.

Standard-Poor's küresel ekonomik büyüme tahminini 2,9'a çıkardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard-Poor's (S&P), küresel ekonomik büyüme tahminini 2023 yılı için yüzde 2,7'den yüzde 2,9'a çıkardı.

Fitch raporunda 'enflasyon' vurgusu: 2023 küresel büyüme tahminini açıkladı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, küresel ekonomiye ilişkin büyüme beklentisini 2023 yılı için yüzde 2'den yüzde 2,4'e yükseltti.

Merkez Bankaları sıkılaştırma yolunda: Fitch, 2023 küresel büyüme tahminini yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, 2023 için küresel ekonomideki büyüme beklentisini yüzde 2'den yüzde 2,4'e yükseltti. İşte ayrıntılar...

OECD, Türkiye'nin büyüme tahminini yüzde 2,8'den yüzde 3,6'ya yükseltti!

Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD), küresel ekonomik büyüme tahminini yüzde 2,6'dan yüzde 2,7'ye ve Türkiye ekonomisine yönelik büyüme beklentisini ise yüzde 2,8'den yüzde 3,6'ya yükseltti.

Bizim Toptan’ın net satış gelirlerinde akılları baştan alacak büyüme!

Türkiye’nin mağaza sayısı konusunda en büyük ve en yaygın organize toptan marketi Bizim Toptan, 2023’ün ilk çeyrek sonuçlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) açıkladı. Bizim Toptan, net satış gelirlerinde yüzde 91,5 büyüme gerçekleştiğini paylaştı.

ABD’den çok tartışılacak petrol yorumu: Küresel ekonomik büyümeye büyük darbe indirecek!

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Hazine Bakanı Janet Yellen, OPEC+ grubunun mayıs ayından itibaren petrol üretiminde kesintiye gitme kararının "yapıcı olmayan" bir eylem olduğunu ifade ederek, eylemin küresel büyüme için olumlu olmadığını söyledi.

Özcanlar Köfte büyüme hedefi Haberi

Özcanlar Köfte büyüme hedefi

Tekirdağ köftesinin önde gelen markası Özcanlar Köfte, hedef büyüttü. Kurulduğu günden bu yana 63 yılı geride bırakan şirket, hem ciro hem de şube konusunda atak yapmaya hazırlanıyor. 


Tekirdağ'daki başarılarını Türkiye geneline taşımak istediklerini söyleyen Özcanlar Köfte Genel Müdürü Mestan Özcan, bugün itibariyle 6 olan şube sayısını önümüzdeki 5 yıl içinde 20 şube daha açarak 26'ya çıkaracaklarını söyledi. "Ana hedefimiz ilk etapta 60 şubeye ulaşmak" diyen Özcan, bu yıl sonu ciro hedeflerini ise 40 milyon TL olarak açıkladı. 


DÜNYA'ya özel açıklamalarda bulunan Özcan, açılacak şubelerin İstanbul ağırlıklı olmakla birlikte, Türkiye genelinde stratejik lokasyonlarda yer alacağını belirtti. Şubeleşirken ortaklık düşünmediklerini ifade eden Özcan, "Sadece çok iyi lokasyonda bir dükkan olursa işletmesi bizde kalmak üzere kâr payı verebiliriz" diye konuştu.


Kurumsallaşarak büyüdü


2000 yılından itibaren kurumsallaşmaya...