09 / 05 / 2024

Rıdvan Akgün İzmirde her emlakçının korsan emlakçısı var

Rıdvan Akgün İzmirde her emlakçının korsan emlakçısı var

İzmir Emlakçılar ve Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, korsan emlakçıların artmasının nedeninin yasal emlakçılardan kaynaklandığını iddia ederek, çoğu emlakçının üç-beş tane korsan emlakçısı olduğunu söyledi

Konut satışlarındaki düşüş kira bedellerini yükseltti!

Son iki yıldır konut satışlarında düşüşe dikkat çeken İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün konut alanların olmadığı sürece kira fiyatlarında artışların devam edeceğini belirtti. 

Uzmanı uyardı! Eğer vatandaşlar bunu yapmazsa kiralar artmaya devam edecek!

Konut fiyatları ve kiralardaki artış hız kesmeden devam ederken, İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün konu ile ilgili çok önemli bir açıklama yaptı. İşte Rıdvan Akgün'ün o açıklaması...

Kiralar arttı, bir evi ancak iki üç kişi kiralayabiliyor!

Konut satışlarındaki durağanlık emlak piyasasını derinden etkiliyor. İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, sektörün 2024 yılının ikinci çeyreğinde hareketleneceğini söylüyor. Fahiş kiralara da değinen Akgün, bir evin kirasını ancak iki üç kişinin ödeyebildiğini kaydediyor. 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

Kiracıları üzecek haber: Eylül ayında yüzde 30 zam kapıda!

İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, ev kiralarının eylül ayında yüzde 30 daha artacağını belirtti. Ayrıca Akgün ev sahiplerinin kiracı tercihlerinin değiştiğini söyledi. İşte detaylar...

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Eroğlu tarafından kuruldu.

Kiracılar dikkat! Bu yöntemle dolandırılabilirsiniz

İzmir'de son günlerde konut satış ve kiralamalarında yaşanan dolandırıcılık olaylarının ardından İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, dikkatli olunması konusunda uyardı.

Rıdvan Karakayalı'nın İzmir Kemalpaşa'daki villası için yıkım talebi!

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın eşi üzerine kayıtlı olan ve kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen havuzlu villa için yıkım talebinde bulunuldu. 

Rıdvan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıdvan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Bulut, Mustafa Bulur ve Ramazan Bulut ortaklığında kuruldu.

Dublörlü tapularla milyonlarca liralık vurgun! 

Tapuda 'dublör' yöntemiyle yapılan dolandırıcılık girişimleri gün geçtikçe artıyor. İzmir Emlak Kulübü Başkanı Rıdvan Akgün, yapılan bu sahtecilikle dolandırıcıların milyonlarca liralık vurgun yaptığını dile getirdi. 

Hasan Akgün: Deprem sorununu çözelim, İstanbul bizi alkışlasın!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin İstanbul’un sorunlarına çözüm bulmak yerine kısır tartışmalarla zaman geçirdiğini söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  İstanbul depremi sorununun çözümü için çağrıda bulundu. 

Hasan Akgün'den hasarlı bina açıklaması!

Büyükçekmece'de geçtiğimiz yıl Eylül ayında yaşanan 5.8'lik depremde hasar gördükten sonra tahliye edilen "üflesen yıkılacak" türden 8 binanın yıkımı İzmir depreminden sonra gerçekleştirildi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, hasarlı binalarla ilgili Bakanlığa çağrıda bulundu.

Hasan Akgün: Büyük depreme böyle hazırlanmaz!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, İBB Meclisi'ne seslendi. Akgün, "Büyükçekmece, Silivri ve Küçükçekmece önlerinden geçen çanakta bildiğimiz yerde bu deprem vuku bulacak ve İstanbul’u derinden sarsacaktır. Buna hazırlıklı olmalıyız" dedi.

Rıdvan Akgün İzmirde her emlakçının korsan emlakçısı var Haberi

Rıdvan Akgün İzmirde her emlakçının korsan emlakçısı var


İzmir Emlakçılar ve Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, korsan emlakçıların artmasının nedeninin yasal emlakçılardan kaynaklandığını iddia ederek, çoğu emlakçının üç-beş tane korsan emlakçısı olduğunu söyledi 


İzmir Emlakçılar ve Emlak Müşavirleri Demeği Başkanı Rıdvan Akgün'den emlak sektörüyle ilgili şok iddia geldi. 


Akgün, kendilerinin korsan emlakçılarla mücadele ederken aslında korsan emlakçıların en büyük destekçisinin legal emlakçılar olduğunu gördüklerini iddia etti. Akgün, piyasadaki korsanların yarısının legal emlakçı uzantılı olduğunu iddia etti. 


Bu konuyla ilgili bir buçuk ay önce basın açıklaması yaptıklarını hatırlatan Akgün, o dönem korsan emlakçıların kayıtlı emlakçılardan 30 kat daha fazla olduğunu söylediklerini ama daha sonra araştırınca durumun çok farklı olduğunu gördüklerini söyledi. Akgün, "Korsan emlakçılarla ilgili olarak Maliyeye ihbarın çok az olduğunu gördük. Maliyeye bu S konuda şikayette bulunan emtakçı sayısı...