18 / 05 / 2024

Serka Federal Services Limited Laibility Company Merkezi Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Merkez Şubesi

Serka Federal Services Limited Laibility Company Merkezi Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Merkez Şubesi

Serka Federal Services Limited Laibility Company Merkezi Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Merkez Şubesi, Atila Şanlı tarafından 22 bin 20 TL'lik sermaye ile 7 Mart'ta kuruldu.

Ebb Consultant Services Lojistik Uluslararası Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebb Consultant Services Lojistik Uluslararası Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Büyükbayram tarafından kuruldu.

Federal Cem Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Federal Cem Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Deniz Şahin tarafından kuruldu.

Tüketici borcu ilk kez 17 trilyon doları geçti

New York Federal Rezervinin Pazartesi günü bildirdiğine göre, tüm kategorilerdeki borçlanma toplamı Ocak-Mart döneminde yaklaşık 150 milyar $ veya %0.9 artışla 17.05 trilyon $’a ulaştı. Bu, toplam borçluluğu 2019′da sona eren Covid öncesi döneme göre yaklaşık 2,9 trilyon dolar artırdı.

Federal Grup İnşaat Elektrik Nakliye Tekstil Reklam Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Federal Grup İnşaat Elektrik Nakliye Tekstil Reklam Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Berk Akın tarafından kuruldu.

FED, faizleri 10. kez artırdı!

ABD Federal Rezerv Bankası, bankacılık güven krizi ve enflasyon endişeleri arasında faiz kararını açıkladı ve politika faizini 25 baz puan artırdı.

ABD hükümeti First Republic Bank’ı kurtarmak için harekete geçti!

ABD'li düzenleyici kurum Federal Mevduat Sigorta Kurumu (FDIC), First Republic Bank'ın iflasını önlemek amacıyla aralarında JPMorgan ve PNC gibi isimlerin bulunduğu dev bankalardan teklif almaya başladı.

ABD’de banka krizinde yeni halka! Şimdi de First Republic Bank iflasın eşiğinde!

Signature Bank ve Silikon Vadisi Bankası’nın iflasından sonra ABD’de First Republic Bank da iflasın eşiğinde.  ABD’nin Federal Mevduat Sigorta Kurumu, iflası önlemek amacıyla dev bankalardan teklif istedi.

Federal Mevduat Sigorta Kurumu'ndan flaş Signature Bank açıklaması!

Signature Bank'ın iflasının temel nedeni, kötü yönetim olarak açıklandı, ABD Federal Mevduat Sigorta Kurumu (FDIC) tarafından yapılan bir açıklamada belirtildi.

Microsoft’ta şok gelişme! Almanya

İnceleme sonucu, Federal Kartel Dairesi’nin Microsoft’un rekabet için olağanüstü bir şirket olarak belirlenip belirlenmeyeceğinin karara bağlanacağı belirtildi.

ABD Merkez bankası açıkladı! Daha yavaş artıyor

Federal Rezerv'in tercih ettiği enflasyon göstergesi, fiyatların geçen ay daha yavaş yükseldiğini gösterdi ve bu da  merkez bankasının daha yüksek fiyatlarla mücadelesinde daha fazla ilerleme kaydedildiğini gösteriyor.

FED'in faiz artışına yönelik flaş açıklama! Her şeyin kaderi buna bağlı!

Atlanta Federal Rezerv Başkanı Raphael Bostic, dünkü bir yıldan fazla bir sürenin en düşük enflasyon verilerinin ardından küçük bir faiz artışından yana olduğunu söyledi. 

Almanya batan enerji devini kamulaştırdı! İlk 9 ayda 40 milyar euro zarar açıklamıştı!

Almanya enerji tedarikçisi Uniper'in yüzde 99 hissesini satın aldı. Federal hükümet enerji arzının kesintiye uğramaması için şirkete sermaye enjeksiyonları yapacak.

Twitter FTC’nin merceği altında!  Milyonlarca Dolar ceza alabilir!

ABD Federal Ticaret Komisyonu, Twitter’ın gizlilik ve veri güvenliği konusunda yaptığı uygulamaları mercek altına aldı.

Serka Federal Services Limited Laibility Company Merkezi Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Merkez Şubesi Haberi

Serka Federal Services Limited Laibility Company Merkezi Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Merkez Şubesi

Serka Federal Services Limited Laibility Company Merkezi Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Merkez Şubesi, Atila Şanlı tarafından 22 bin 20 TL'lik sermaye ile 7 Mart'ta kuruldu. 


Serka Federal Services Limited Laibility Company Merkezi Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Merkez Şubesi iş konusu; altyapı bakım onarım yapısal çelik imalatı montaj genel inşaat yapı tasarım acil müdahale hizmetleri üs geliştirme lojistik ulaşım yük taşımacılığı beton ve kaya işleri.


Serka Federal Services Limited Laibility Company Merkezi Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Merkez Şubesi adres: Şişli, Esentepe Mahallesi, Sağlam Fikir Sokak,...