10 / 05 / 2024

Sultan Kösen kim

Sultan Kösen kim

2 metre 51 santimetre ile dünyanın en uzun boylu adamı unvanını koruyan Sultan Kösen, nihayet rahat hareket edebileceği boyuna uygun bir odaya kavuşuyor. Sultan Kösen kendi boyuna göre ev yaptırıyor...

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

'Büyükşehirlerdeki yüksek konut fiyatları memurların bütçelerini olumsuz etkiliyor'!

Konutta arzın talebi karşılayamaması konut fiyatlarını arttırdı. Türk Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin, özellikle büyükşehirlerde görev yapan memurlar için konut, yemek, ulaşım gibi konularda düzenlemelerin yapılması çağrısında bulundu.

Kösen Vills'te son 10 villa fırsatı! Teslimler 2 ay sonra!

Kösen Holding tarafından Ankara Gölbaşı, Balıkpınar Mahallesi'nde yükselen Kösen Vills'te son 10 villanın satışı devam ediyor. Peki Kösen Vills'de villa fiyatları ne kadar? İşte Kösen Vills ile ilgili ayrıntılar...

Sağlık çalışanları zam taleplerini açıkladı: İlk 3 ayda yüzde 35 yükseliş! 

Sağlık-Sen 1 Ağustos tarihinde başlayacak toplu sözleşme görüşmeleri öncesinde taleplerini tek tek duyurdu. İşte sağlık çalışanlarının zam talepleri...

Sağlık Bakanlığı'na gıda güvenliği için denetim çağrısı yapıldı!

Kısa süre önce Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 'numune' kararı tartışmalara sebep olmuştu. Bu kararla birlikte gıda güvenliğinin risk olduğu konuşuldu ve Birlik Sağlık-Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol denetimlere önem verilmesine dikkat çekti. Doğruyol’a göre Tarım Bakanlığı denetimleri eksik…

Memur maaş zammında son dakika! Memur maaşı iki asgari ücrete mi denk olacak? 

Birlik Sağlık-Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, memur maaş zammı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki memur maaş zammı ne kadar olacak? 

Sağlık-Sen'den son dakika açıklaması: Kamuda kapsamlı maaş reformu yapılmalı! 

Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, kamuda kapsamlı bir maaş reformu uygulanması gerektiğinin altını çizdi. İşte söz konusu o açıklama...

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar?

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar? soruları yaşanan Kahramanmaraş depreminden sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte bu soruların yanıtı!

Patronlardan sürpriz karar: 17 milyar liralık hisse sattılar! Kimler hisse sattı? En büyük satışı kim yaptı?

Borsa İstanbul endeksi, geçen yıldan beri yükseliş trendini koruyor. Son haftalardaki volatil hareketlere rağmen uzmanlar borsanın cazibesini koruyacağını belirtirken, Borsa İstanbul’da bazı patronların hisse satışları dikkat çekiyor.

Sağlık çalışanlarının promosyon ödemeleri ile ilgili yeni gelişme! Sağlık Sen Başkanı duyurdu!

Sağlık-Sen Başkanı Semih Durmuş, banka maaş promosyonu ödemelerinin sağlık ve tüm kamu çalışanlarının gündemindeki en önemli konulardan biri olduğunu söyledi. Durmuş, daha önceden yapılmış olan sözleşmeleri hatırlatarak önemli açıklamalarda bulundu.

Bankacılık hisseleri uçuyor. en çok hangi banka kazandırdı?

Borsadaki yükselişi 1 ay öncesine kadar kenardan izleyen bankacılık hisselerinde sert yükseliş sürüyor. Peki, bu yükseliş sürecek mi? Bankacılık hisseleri yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? Hangi bankanın hissesi ne kadar kazandırdı? Bankacılık hisselerini kim alıyor?

Naz Elmas ile Erol Özmandıracı’nın evlilikleri krizde mi?

Başarılı oyuncu Naz Elmas ile iş adamı Erol Özmandıracı’nın arası açıldı.  çift, geçtiğimiz günlerde şiddetli bir kavgaya tutuştu. Olaydan sonra küsen eşler, sosyal medyada da birbirlerini takip etmeyi bıraktı

Tarihi Çorum Kalesi içindeki metruk yapılar yıkılıyor!

Anadolu Selçuklu Devleti döneminde Sultan Kılıç Arslan tarafından 11'inci yüzyılda yaptırıldığı tahmin edilen Çorum Kalesi içinde yer alan metruk yapıların yıkımına başlandı.

Sultan Kösen kim Haberi

Sultan Kösen kim

Derik ilçesine bağlı Dede köyünde yaşayan Kösen ailesi, mevcut evlerini yıktırıp yeniden yapıyor. Yeni yapılacak evde Sultan Kösen için 25 metre kare alanında 3,5 metre uzunluğunda özel bir oda olacak.


Sultan Kösen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Guinness hakemlerince gerçekleştirilen en son ölçümlerde, boyunun 4,5 santimetre uzayarak 2 metre 51 santimetreye, ellerinin de bir santimetre büyüyerek 28,5 santimetreye ulaştığını anımsattı.


Dünyanın en uzun adamı unvanının hala kendisinde olduğunu belirten Kösen, "Şu an boyum 2 metre 51 santim, Guinness Rekorlar Kitabı'nda olan boydayım. Artık boyum uzamıyor, şükürler olsun durduruldu'' dedi.


Sık sık seyahat ettiğini, yurt içi ve yurt dışı fuar ve etkinliklere katıldığını, boş zamanlarını da köyde ailesinin yanında geçirdiğini anlatan Kösen, "Türkiye ve Mardin'in tanıtımını her yerde yapıyorum. Haiti adalarında 2 ay boyunca...