25 / 05 / 2024

tarık dursunun evi nerede

tarık dursunun evi nerede

Türk Edebiyatı’nın unutulmaz isimlerinden, İzmirli Yazar Tarık Dursun K.’nın adı Konak Belediyesi’nin restore ederek kente kazandırdığı Karataş’taki tarihi evde yaşayacak.

Putin'in hava savunma sistemi ile korunan kır evi ortaya çıktı!

Rusya Devlet Başkanı Putin ve eski jimnastikçi kız arkadaşı Kabaeva'nın birlikte tatil yaptığı iddia edilen ve hava savunma sistemiyle korunan kır evi ortaya çıktı.

İhtiyaç nedeniyle tahliye edilen evi sonradan kiraya veren ev sahibi 3 yıllık tazminat ödemeli!

Barınma krizi gündemden düşmüyor. Avukat Tarık Çakmak, X sosyal medya hesabından 2-3 ev alanlara vergi düzenlemesi ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte Tarık Çakmak'ın o açıklaması ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Avukat Tarık Çakmak kiracıları uyardı: Üçüncü kişiye yapılan ödeme kiracıyı borcundan kurtarmaz!

Avukat Tarık Çakmak, kiracıları kiralarını ödeme konusunda uyararak, kira bedeli aksi kararlaştırılmadıkça kiraya verene ödenmesi gerektiğini belirtti.

Çevre, Şehircilik Bakanlığı düğmeye bastı! 100 bin hafif çelik köy evi için ilk kazmayı vurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, deprem bölgesinde hasar gören köy evlerinin yerine inşa edilecek olan 100 bin hafif çelikten köy evi için ilk kazmayı vurdu. 

Deprem bölgesine 100 bin çelik köy evi için haftaya ihaleye çıkılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde inşa edilecek yaklaşık 100 bin çelik köy evi konusunda önümüzdeki haftadan itibaren ihaleye çıkılacağını ifade etti.

Hükümetten son dakika açıklaması: Sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edilecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edileceğini söyledi.

Bakan Özhaseki: Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi hızla yükseliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi inşaatlarının hızla yükselmeye devam ettiğini açıkladı.

İstanbul'da 15 yılda 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanı imara açıldı! 

İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Tarık Balyalı,  2004-2019 yılları arasında İstanbul’da 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanının imara açıldığının altını çizerek, depremi işaret etti. Balyalı, İBB binalarının da riskli olduğunu söyledi. 

Gaziantep Nurdağı'nda fiber kompozit bloklarla yapılan köy evi ve deprem konutu tamamlanıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, birbirine geçmeli fiber kompozit bloklarla hayata geçirilen köy evi ve konutun inşaatı tamamlanıyor.

Gaziantep Nurdağı'nda fiber kompozit bloklarla köy evi ve deprem konutu inşa ediliyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgeler arasında yer alan Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, birbirine geçmeli fiber kompozit bloklarla bir köy evi ve 6 dairelik konut inşa ediliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'deprem bölgesinde inşa süreci başlayan konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu' duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılında yaşanan İzmir depreminin ardından başlatılan konut ve köy evi inşaatı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, deprem bölgesinde inşa edilen konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu söyledi.

Tarık Ongun kimdir? 

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Ongun kimdir? Tarık Ongun  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tarık Ongun'un biyografisi..

Bakan Kirişci açıkladı! Adana'da 1900 konut, 7 köy evi inşa edilecek!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci yaptığı açıklamada Adana'da hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, Adana'da 1900 konut, 7 köy evi yapılacağını söyledi.

tarık dursunun evi nerede Haberi

tarık dursunun evi nerede


Türk Edebiyatı’nın unutulmaz isimlerinden, İzmirli Yazar Tarık Dursun K.’nın adı Konak Belediyesi’nin restore ederek kente kazandırdığı Karataş’taki tarihi evde yaşayacak. Geçtiğimiz yıl vefat eden usta yazarın adını taşıyan Yazar Evi, 27 Mayıs Cuma günü saat: 16.00’de düzenlenecek törenle açılacak. Mithatpaşa Caddesi, 269 Sokak’taki tarihi bina hem dünyanın farklı ülkelerinden yazarları konuk edecek, hem de Türk Edebiyatı’nın unutulmaz çınarının mirası ve emanetinin gelecek kuşaklara aktarıldığı önemli bir mekan olacak.

YAZARLAR İÇİN ÜRETİM MEKANI

84 yıllık yaşamı boyunca sanatsal verimini büyük coşkuyla sürdüren Tarık Dursun K.’nın İzmir sevgisine uygun olarak, usta yazarın çok sevdiği Karataş Semti’nde hizmete açılan Yazar Evi, edebiyatın çeşitli alanlarında çalışmalarını sürdüren yazarlar için bir üretim mekanı işlevi görecek. Konak Belediyesi’nce misafir edilecek yazarların üreteceği eserler hem Konak’ın hem de...