26 / 07 / 2024

thy yaz kampanyası

thy yaz kampanyası

Türk Hava Yolları (THY), 20 Temmuz'a kadar "online" iç hat bileti alacak yolculara, 5 Kasım 2014-31 Mart 2015 tarihlerinde 55 liraya seyahat etme imkanı sunuyor...

THY'de yazılım krizi! THY bazı seferleri iptal etti!

Türk Hava Yolları (THY) küresel ölçekte yaşanan ve havacılık dahil pekçok sektörü etkileyen yazılım sorunu nedeni ile iptal edilen seferlere ilişkin bir açıklama yaptı.

THY'den Kıbrıs'a gidecekler için ucuz bilet kampanyası!

Kıbrıs'a seyahat etmeyi düşünen vatandaşlara THY’den müjdeli bir kampanya haberi de gelmiş oldu. Bu kampanya kapsamında biletlerinizi ucuza alabilirsiniz. Kimler bu kampanyadan faydalanabilir? Kampanyaya ilişkin tüm merak edilen detaylar...

Yeşilvadi'de yaz kampanyası başladı! Yeşil Mahalle ahşap evlerde peşin alımlarda yüzde 22 indirim fırsatı!

Yeşilvadi Arsa Gayrimenkul tarafından Kırklareli Kofçaz Elmacık Köyü'nde inşa edilen  Yeşil Mahalle ahşap evlerde peşinde yüzde 22 indirim kampanyası başladı. 

Fabay Kuşadası Evleri'nde yaz kampanyası! 36 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

Fabay İnşaat tarafından Kuşadası'nda inşa edilen Kuşadası Evleri'nde yaz kampanyası başladı. Fabay Kuşadası Evleri'nde sıfır faiz 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

THY'den yurt içinde ucuz bilet kampanyası!

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul Havalimanı çıkışlı ya da varışlı, yurt içi, direkt, ekonomi sınıfı uçuşlarda geçerli 849 liradan başlayan fiyatlarla kampanya başlattığı kaydedildi. 

Fiat Fiorino'da çifte yaz fırsatı başladı! Hem 0 faiz hem de 25 bin TL indirim müjdesi geldi!

Fiat, Fiorino için başlattığı yaz kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. Fiorino'ya hem 0 faiz hem de 25 bin TL indirim müjdesi geldi.

AJet'ten ucuz bilet kampanyası! Almanya, Azerbaycan, Hollanda için ucuza uçak bileti...

Türk Hava Yolları (THY), bağlı ortağı AJet Hava Taşımacılığı AŞ. (AJet) aracılığı ile yurt dışı destinasyonlarına yönelik yeni bir indirim kampanyası başlattığını duyurdu.

Sur Tatil Evleri'nde 88 bin TL peşinat ve 8 bin TL taksitle!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'dan full eşyalı tapulu devre mülkler için yaz kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında 88 peşinat TL peşinat ve 8 bin TL taksitle devre mülk sahibi olunabiliyor. 

THY'den son dakika Mart indirimi: Bugün ve yarın alınan biletler 799 TL'den başlıyor! 

​​​​​​​THY'den yurt içi uçuşlarda indirimli bilet kampanyası başladı. Yolcular, bugün ve yarın alacakları biletlerle 11 Eylül-31 Ekim tarihleri arasında 799 TL'den başlayan fiyatlarla seyahat edebilecek. İşte ayrıntılar...

THY Ramazan kampanyası için düğmeye bastı: Yurt içi biletler 799 TL!

Sevgililer Günü'ne özel yüzde 40'a varan indirimler yapan Türk Hava Yolları şimdi de Ramazan Kampanyası için düğmeye bastı. Başlatılan kampanya kapsamında yurt içi biletler 799 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak.

THY'den ucuz bilet kampanyası! Yüzde 20 indirim yapılacak!

Türk Hava Yolları (THY) yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında aile üyelerinden en az 3 kişinin alacağı biletlerde yüzde 20 indirim uygulanacak. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

Uçuş avantajlarına devam eden Türk Hava Yolları (THY), bazı Doğu Avrupa ülkelerine gidiş-dönüş her şey dahil 119 dolardan başlayan avantajlı biletleri satışa sunduğunu ilan etti. THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

THY'den ucuz bilet kampanyası fiyatlar 599 liradan başlıyor!

Türk Hava Yolları yeni uçuş kampanyasını duyurdu. Bu kapsamda, 3-4 Ekim 2023 tarihinde alınan yurt içi biletlerin fiyatı 599 TL'den satışa çıkarılacak. İşte kampanyanın detayları...

thy yaz kampanyası Haberi

thy yaz kampanyası

Kampanya kapsamında 20 Temmuz'a kadar "online" iç hat bileti alacak yolcular, 5 Kasım 2014-31 Mart 2015 tarihlerinde 55 liraya uçacak.



Türk Hava Yolları (THY), 20 Temmuz'a kadar "online" iç  hat bileti alacak yolculara, 5 Kasım 2014-31 Mart 2015 tarihlerinde 55 liraya  seyahat etme imkanı sunuyor.



THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, yolcuların yurt  içi noktalar dahilindeki kış uçuş planlaması aylar öncesinden takvime alındı.


Buna göre, kış döneminde biletlerini internet üzerinden erken satın alan yolcular, tüm yurt içi uçuşlarında 55 liraya (internet üzerinden her şey  dahil tek yön satış ücreti) seyahat edebilecek.


Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak  isteyenler, 20 Temmuz'a kadar yapacakları biletleme işlemiyle uçuşlarını 5 Kasım  2014-31 Mart 2015 tarihlerinde...