30 / 04 / 2024

tokiden osmaniye düziçine konut

tokiden osmaniye düziçine konut

Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, Düziçi'ne 3. Etap TOKİ evleri için çalışma başlattıklarını söyledi. Düziçi'nde daha önce ilki 192 adet, ikincisi 162 adet olmak üzere iki TOKİ projesi hayata geçmişti.

Ünlü ekonomistten çarpıcı analiz: Vatandaş ihtiyacı 1 iken 2-3 adet alıyorsa, enflasyonun düşeceğine inanmıyordur!

Gıdadan akaryakıta, hizmetten giyime tüm tüketim ürünlerinde zamlar hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de stokçuluğa yöneldi. Peki bu ne demek oluyor? Vatandaş enflasyonun düşeceğine inanmıyor mu? 

Kiraların düşeceği tarih açıklandı!

Airbnb ve benzeri günlük konut kiralama yapan uygulamalara yönelik getirilen yeni kural ve düzenlemelerin 1 Ocak 2024'te yürürlüğe girmesiyle kısa zamanlı kiraya verilen evlerin normal kiralamaya döneceğine dikkat çeken sektör temsilcileri kiraların düşeceğini söyledi.

Ekonomist Mahfi Eğilmez sordu: Maserati ile ceza kesmeye gidilir mi?

Organize suç örgütlerine yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonlarda ele geçirilen Maserati ve Ferrari gibi süper lüks araçların Emniyet'e tahsisi tartışmalara neden oldu. Ekonomist Mahfi Eğilmez sordu: Maserati'li polisi gören vatandaş enflasyonun düşeceğine inanır mı?

ABD'de tahvil getirileri uygun fiyatlı evler için potansiyel sinyali veriyor!

ABD konut piyasası, tahvil getirilerinin zirveye ulaştığına ve muhtemelen düşeceğine ilişkin yükselen güven nedeniyle gelecek haftalarda daha uygun fiyatlı hale gelebilir.

Konut sahibi olmak kolaylaşacak mı? Ev almak isteyenler aman dikkat!  

Mars Global CEO’su Hakan Bucak, konut sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğine ilişkin beklentilerini paylaşan Bucak, satışlara da değindi. İşte ayrıntılar...

Bankalar harekete geçti: Kredi kartı kullanan milyonlarca vatandaşı zorlayacak! OVP sonrası yeni dönem...

Orta Vadeli Program'da (OVP) kredi kartı kullanımının yeniden düzenleneceğine dair mesajalar bankaları harekete geçirdi. OVP sonrası yeni dönem start resmen başlıyor...

"Dolar 3 TL'ye düşecek" denildi, ortalık karıştı! Dolar 3 TL mi olacak, uzman isimden flaş açıklama

Dolar fiyatlarının ne olacağı vatandaşlar tarafından merak edilmeye devam ediliyor. Doların 3 TL'ye düşeceğine yönelik söylentilerin ardından uzman biri isimden konu hakkında açıklama geldi.

Yüzde 25 kira sınırına uymak istemeyen ev sahiplerinden yeni oyun! Şimdi de yabancı öğrencilerin peşine düştüler!

Ev sahipleri yüzde 25 sınırını aşmak için çeşitli oyunlar denemeye başladı. Ev sahipleri şimdi de evlerini kiraya verebilmek için yabancı öğrencilerin peşine düştü.

Kısa çalışma ödeneği resmen 7 Ağustos'a kadar uzatıldı: Deprem bölgesinde son dakika kararı!

Kısa çalışma ödeneği süresinin 3 ay uzatılmasına ilişkin karar bugünkü 32263 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, İŞKUR, yapılan kısa çalışma ödemelerinin işsizlik ödeneği süresinden düşülmeyeceğine dikkat çekti.  

Memur-Sen açıkladı: Toplu sözleşme masasında ÖTV ayrıntısı! 

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ÖTV zamlarına ilişkin konuştu. Fiyat artışlarının sabit gelirlilerin ve emeklilerin alım gücü daha da düşüreceğine dikkat çeken Ali Yalçın, işverenin toplu sözleşme masasında bunu dikkate alması gerektiğinin altını çizdi. 

Zişan Restorasyon Dış Ticaret Otomotiv Oto Kiralama Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Zişan Restorasyon Dış Ticaret Otomotiv Oto Kiralama Sanayi Ve Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Atılmış tarafından kuruldu.

Uzman isim açıkladı: Konut fiyatları düşecek mi?

Artan konut fiyatları ve kredi musluklarının kısıtlı akması konut satışlarında düşüş yaşanmasına sebep oldu olurken, TÜİK verilerine göre şubatta konut satışları yüzde 18,0 azalarak 80 bin 31 oldu. Ekonomist Dr. Mahfi Eğilmez, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğine ilişkin bir açıklama yaptı.

Uzman isimden kritik açıklamalar! Araba fiyatları düşecek mi artacak mi? Arabaların fiyatları ne zaman düşecek?

Araba fiyatlarının düşüp düşmeyeceğine dair yılın başından beri sorulmaktadır. İşte uzman isimden açıklamalar!

tokiden osmaniye düziçine konut Haberi

tokiden osmaniye düziçine konut

Düziçi Belediyesi toplantı salonunda yapılan toplantıda, yapılacak olan TOKİ evleri hakkında bilgi veren Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, "Düziçi'ne 3. Etap TOKİ Evi yapılması için milletvekillerimizin de desteği ile bir çalışma başlattık. Biz, belediye olarak TOKİ' ye kefil oluyoruz. İlk bir haftada müracaat edenlere kura çekilişi olmayacak. Dairelerimiz 2 + 1 ve 3 +1 özelliğinde olacak. Her biri 4 kattan oluşacak dairelerden almak için Düziçi sınırlarında en az bir yıl ikamet ediyor olacaksınız. Ayrıca eviniz olmayacak ve 25 yaşını doldurmuş olacaksınız. Toplu Konut İdaresi'nden konut satın almamış olacaksınız ve Toplu Konut Kredisi kullanmamış olması gerekiyor. Müracaat eden kişinin kendisine, eşine veya velayeti altındaki çocuklarına ait ev olmaması, aylık hane halkı gelirinin en fazla 3 bin 200 TL olması gerekiyor"...