15 / 05 / 2024

türkiyedeki güney kore mağazaları

türkiyedeki güney kore mağazaları

Bugünlerde daha çok kapanan mağazalarla gündemde olan alışveriş merkezlerinin yüzünü güldüren üç marka arka arkaya mağaza açmaya devam ediyor.

Güney Afrika, Türk firmaları üretime ve inşaata çağırıyor! 

DEİK Türkiye-Güney Afrika İş Konseyi Başkanı Abubakir Salim, geçtiğimiz  hafta bu ülkede hükümet yetkilileri ve iş dünyası ile gerçekleştirdiği temasları ile ilgili konuştu ve Türklere davet olduğunu söyledi. İşte ayrıntılar...

Güney’de kalan Kıbrıs Türk mülklerinde kiralar 100 Euro'dan 2 bin 700 Euro'ya yükseltildi!

Rum İçişleri Bakanlığı’nın, Güney’de kalan Kıbrıs Türk mallarını kullananlardan bugüne kadar alınan aylık 50-100 Euro kira ücretini yükseltmesine tepki gecikmedi. Göçmenler, mülklerinin ellerinden alınmak istediğini söyledi. 

Güney Kore'de gayrimenkul projeleri daha sıkı denetlenecek!

Güney Kore Maliye Bakanlığı Cuma günü yaptığı açıklamada, finansal istikrarı arttırmak için gayrimenkul projelerinin daha sık izleneceğini açıkladı. 

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Hatay'daki 500 konteynerli Kore-Türkiye Dostluk Kenti açıldı!

Hatay'ın Antakya ilçesinde Güney Kore'nin de desteğiyle depremzedeler için hayata geçirilen toplamda 500 konteynerli "Kore-Türkiye Dostluk Kenti"nin açılışı yapıldı.

Güney Koreli şirketler yatırım için Türkiye’ye geliyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Güney Koreli şirketlerin teknoloji, savunma ve enerji alanında Türkiye'ye yatırımı değerlendirdiklerini açıkladı.

El Nino etkisiyle Türkiye'nin Batı ve Güney bölgelerinde sıcaklıklar yükseliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre, El Nino'nun etkisiyle Türkiye'nin batı ve güney kesimlerinde sıcaklıklar mevsim normallerinin 10 derece üzerine çıkacak. Özellikle Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde yüksek sıcaklıklara karşı vatandaşların tedbirli olması isteniyor. Üç büyük kentte ise yağış be

Güney Kore’den kripto düzenlemelerinde önemli hamle!

Güney Kore’den kripto para konusunda büyük bir hamle geldi. Güney Kore, yatırımcıları korumaya odaklanan kripto yasa tasarısını onayladı.

Güney Kore’den Türkiye’ye uzanan bir mühendislik harikası! Kia Ceed’in haziran ayı fiyatı açıklandı!

Güney Kore otomobil üreticisi Kia, Türkiye’de yoğun ilgi görürken, Türk vatandaşlarının da en çok tercih ettiği otomobil markaları arasında yer alıyor. Kia, resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda tüm modellerinin haziran ayı fiyatını güncellediğini paylaştı.

Güney Koreli yatırımcılar nükleer yatırım için Türkiye’yi tercih etti

Güney Koreliler, nükleer yatırım için Türkiye’ye geliyor. Türkiye’nin ikinci nükleer santrali konusunda düşünülen Sinop için görüşme yapan Güney Koreliler Türkiye’ye gelecek.

Güney Kore ve Avrupa Birliği ekonomi ve güvenlik işbirliği yapacak! İşte detaylar

Kuzey Kore’de asla dinmeyen gerilim ve yeni alevlenen Rusya-Ukrayna savaşı sonrası Güney Kore ve Avrupa Birliği (AB), aralarındaki ekonomik ve güvenlik işbirliklerini geliştirme konusunda karara vardı. 

Güney Kore'den Türkiye'deki depremzedeler için 10 milyon dolarlık konut desteği!

Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol yaptığı açıklamada Türkiye'deki depremzedelere inşa edilecek konutlar için 10 milyon doların üzerinde yardım sağlanacağını belirtti.

Tesla’ya bir darbe de Güney Kore’den geldi, 2,2 milyon dolarlık ceza neden kesildi?

Güney Kore, dünyaca ünlü iş insanı Elon Musk’un kurucusu olduğu ABD'li elektrikli araç üreticisi Tesla’ya 2,2 milyon ceza kesti. Peki Tesla’ya bu ceza neden kesildi?

türkiyedeki güney kore mağazaları Haberi

türkiyedeki güney kore mağazaları

Miniso, Mumuso, Yoyoso... Bu üç marka Japonya, Güney Kore ve Filipinler’de doğdu. Hızlı moda mağaza zincirleri olarak tanımlanan bu markalar, Uzakdoğu’da birbirlerine rakip. Ve rekabet şimdi Türkiye’ye taşındı. Aynı konseptle peş peşe kurulan markalar, Türk yatırımcıların ilgisiyle Türkiye’de de yayılıyor.

Hürriyet gazeteesi yazarı Jale Özgentürk, alışveriş merkezlerinin yüzünü güldüren üç mağazayı kaleme aldı. İşte Özgentürk'ün o yazısı...

Bugünlerde daha çok kapanan mağazalarla gündemde olan alışveriş merkezlerinin yüzünü güldüren üç marka var: Miniso, Mumuso, Yoyoso. İsimlerinden de anlaşılacağı gibi, bu üç marka Uzakdoğu’dan... Miniso Japon, Mumuso Güney Koreli, Yoyoso ise Filipinli. Fast fashion (hızlı moda), fast food’dan sonra, son yılların yaygın modeli haline geldi. Bu kategorideki mağaza zincirleri olarak tanımlanan bu üç markanın tasarım ve üretim felsefeleri de birbiriyle epey benzeşiyor: Pratik,...