19 / 05 / 2024

TÜV SÜD Türkiye Genel Müdürü

TÜV SÜD Türkiye Genel Müdürü

Alman denetim ve belgelendirme kuruluşu TÜV SÜD, en önemli pazarlarından biri olarak gördüğü Türkiye'deki faaliyet alanlarını genişletmeye hazırlanıyor.

Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm çıkartması: Türkiye'nin neredeyse yarısı yenilenmeli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşümün önemine vurgu yaparak '' Türkiye'nin yapı stokunun neredeyse yarısını yenilememiz lazım'' dedi.

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Türkiye'de devlet memuru sayısı düşürülmeli mi? Anketten şaşırtan cevap!

Türkiye'de devlet memuru sayısının fazla olup olmadığı zaman zaman gündeme geliyor. 357,3 bin takipçili mühendis, X sosyal medya hesabından 'Türkiye'de devlet memuru sayısı düşürülmeli mi?' anketi yaptı. İşte o ankete verilen cevaplar ve vatandaşların yorumları...

İtalyan gazeteciden çarpıcı açıklama! Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlası Türkiye'de!

Yabancılara en az 400 bin dolar değerinde gayrimenkul satın alarak verilen Türk vatandaşlığı dünya basınına da yansıdı. İtalyan gazeteci ve sosyolog Marco D'Eramo Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlasını Türkiye'nin yaptığını açıkladı.

ŞOK’ta Barbie ilkokul çantası 499 TL’ye, şişme sinevizyon 8 bin 490 TL’ye, Fairy bulaşık sıvısı 54,90 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK Market, 27 Eylül-3 Ekim tarihlerindeki yeni aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Buna göre, Barbie ilkokul çantası 499 TL’ye, şişme sinevizyon 8 bin 490 TL’ye, Fairy bulaşık sıvısı 54,90 TL’ye düştü. İşte 27 Eylül 2023 Çarşamba ŞOK fiyat listesi...

Türkiye’nin süt üretimi 2022 yılından beri düşüyor!

Türkiye’de süt üretiminde 2022 yılı itibarıyla düşüş yaşandığını söyleyen EBSO Süt ve Süt Ürünleri Meslek Komitesi Üyesi Ferhat Uğuralp, üretimin düşmesindeki esas nedenin başta yem olmak üzere yüksek maliyetler olduğunu vurguladı. Uğuralp, üretimde verimlilik için planlamanın şart olduğunu söyledi.

Türkiye'deki 20 milyon konutun üçte biri dönüşmeli! Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan kentsel dönüşüm açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye'deki 20 milyon konutun üçte birinin dönüşmesi gerektiğini aktararak, kentsel dönüşümün hızlandırılacağını söyledi. İşte ayrıntılar..

Türkiye asansör ihracatında dünyada 9’ncu sırada!

Asansör ihracatında dünyanın en iyileri arasında yer alan Türkiye, asansördeki 195 milyon dolarlık ihracatıyla dünyada 9’ncu sırada yer alıyor. Türkiye, asansör sektöründe yakın coğrafyalara ihracatla büyük ivme yakaladı.

Türkiye'nin yurt dışı varlıkları mayıs ayında yüzde 7,5 azaldı!

Uluslararası Yatırım Pozisyonu (UYP) verilerine göre, Türkiye’nin yurt dışı varlıkları Mayıs sonunda 2022 yıl sonuna göre % 7,5 oranında azalışla 285,1 milyar dolar, yükümlülükleri ise % 5,0 oranında azalışla 579,8 milyar dolar olarak gerçekleşti.

A101’de Cif mutfak temizleyici 29,50 TL’ye, temizlik sıvısı 49,90 TL’ye, porçöz 22,90TL’ye düştü!

A101’de 7 Temmuz Cuma günü kapsamında haftanın yıldızları belli oldu. Buna doğrultuda, iğneden ipliğe indirim geldi! Bu kapsamda, Cif mutfak temizleyici 29,50 TL’ye, temizlik sıvısı 49,90 TL’ye, porçöz 22,90TL’ye düştü. İşte 7 Temmuz Cuma A101 fiyat listesi...

Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Dünyaca ünlü finans kurumu Citibank’ın Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, seçimden sonra belirsizliğin ortadan kalkmasıyla beraber yatırımların artabileceğini belirtti. Küresel ticarette de en kötüsünün geride kaldığının altını çizen Hafeez, Türkiye'nin büyük fırsatlar sundu

Türkiye'nin altın çıkartma başarısı dünyayı salladı! Türkiye'ye talep yağıyor!

Türkiye'nin altın madenlerini çıkarma başarısı resmen dünyayı salladı. Bu anlamda birçok ülke Türkiye'nin kapısını çalmaya başladı.

TÜV SÜD Türkiye Genel Müdürü Haberi

TÜV SÜD Türkiye Genel Müdürü

TÜV SÜD Yönetim Kurulu Üyesi Karsten Xander, gayrimenkul ve altyapı sektörlerinde şirket satın alabileceklerini açıkladı.


Test, belgelendirme, gözetim, denetim ve eğitim hizmetlerinde yaklaşık 150 yıllık geçmişiyle dünya çapında 800'den fazla lokasyonda hizmet veren TÜV SÜD, 2 milyar euroya yaklaşan cirosuyla 22 binden fazla çalışana sahip. Küresel çapta kapsamlı teknik destek sunarak müşterilerine verimliliği artırma, maliyetleri düşürme ve risk yönetimi konularında destek olmayı amaçlayan şirket, önceki gün İstanbul'da 'Güvenilir, Sürdürülebilir Enerji Üretimi Zirvesi' düzenledi. Toplantı sonrası TÜV SÜD Yönetim Kurulu Üyesi Karsten Xander, TÜV SÜD Türkiye Genel Müdürü Hakan Özsezer ve TÜV SÜD Endüstri Birimi Yöneticisi Dr. Boris Gehring soruları yanıtladı. Xander, güvenlik, kalite ve sürdürülebilirlik alanlarında kapsamlı çözümler sunduklarını vurgularken, hedefl erinin insanları, yatırımları ve çevreyi teknolojinin bilinmez formundan kaynaklanan...