29 / 04 / 2024

Üstgeçitler kaldırılacak mı

Üstgeçitler kaldırılacak mı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği proje çerçevesinde anaarterlerdeki üstgeçitler kaldırılıyor. Sirkeci’den sonra şimdi de Pertevniyal Lisesi önündeki yaya üst geçidi sökülüp yerine sinyalli geçit yapılacak

Emekli ve memur maaşları bayramdan önce hesaplara yatırılacak mı? Bu paraları bekleyenler hemen bakın!

Milyonlarca emekli ve kamu çalışanı bayram öncesinde maaşlarının hesaplara yatırılıp yatırılmayacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri maaş ödemeleriyle beraber 3 bin TL ikramiye alacak. Peki emekli ve memur maaşları bayramdan önce hesaplara yatırılacak mı? 

2024 emekli ikramiyeleri için geri sayım başladı! İkramiyeler hesaplara bayramdan önce yatırılacak mı? 

2024 emekli ikramiyeleri için geri sayım başlamışken pek çok kişi de ikramiyelerin hesaplara ne zaman yatırılacağını merak ediyor? Peki ikramiyeler hesaplara hangi tarihte yatırılacak? 

Kirada yüzde 25 sınırı kaldırılmalı mı?

Ev sahibi kiracı kavgaları gündemden düşmezken yüzde 25 zam sınırı da en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Peki kirada yüzde 25 sınırı kaldırılmalı mı?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı! Yüzde 25 kira zam sınırı kalktı mı?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yüzde 25'lik kira zam sınırına ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. Buna göre, yüzde 25 kira zam sınırı kalktı mı, kaldırılacak mı? İşte haberin ayrıntıları... 

SSK, Bağkur, 4A, 4B emekli ikramiyesinde son durum ne? 29 Ekim'de emeklilere 5 bin TL yatırılacak mı? 

SSK, Bağkur, 4A, 4B emekli ikramiyelerindeki son durum pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Pek 29 Ekim 2023 tarihi öncesinde emeklilerin hesaplarına 5 bin TL yatırılacak mı?

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

EYT Şartı Kaldırıldı mı? Kısmi Emeklilik Sistemi Kimleri Kapsıyor?

Bazı kişiler için EYT şartının kaldırıldığı duyuruldu. Torba yasa gündeminde kısmi emeklilik ele alınmaya devam ediyor. Kısmi emeklilik düzenlemesi kapsamında kadınlar için 50, erkekler için 55 yaş şartının getirilmesi bekleniyor.  3600-5000 primle de erken emeklilik bekleniyor.

Depremin vurduğu Malatya'da ticaretin kalbi yeniden ayağa kaldırılacak!

Malatya'da ticaretin kalbinin attığı ve 6 Şubat 2023 tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkım yaşayan bölgeler yeniden ayağa kaldırılacak.

Üniversite sınavları kaldırılacak iddiasına YÖK'ten flaş cevap! Az önce açıklandı, hemen şimdi bakın!

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin, "Üniversite sınavlarını kaldıracağımız günler de çok uzak değildir" açıklamasından sonra YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, flaş açıklama yaptı. Üniversiteye giriş sınavının kaldırılmasına ilişkin yapılan açıklama sosyal medyada şok etkisi yarattı.

Mayıs ayı tarımsal destek ödemeleri yatırıldı mı? Çiftçilerin hesaplarına ödemeler yattı mı?

Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilere mayıs ayında tarımsal destek ödemelerini yaptı. Toplamda 34 milyon 801 bin 581 TL tutarındaki ödemeler, çiftçilerin hesaplarına yatırılacak mı?

Araba almak isteyenlere müjde! ÖTV kaldırılacak mı?

Araba almak isteyenler merakla “ÖTV Kaldırılacak mı?” sorusunun yanıtını arıyor. İşte detaylar!

Xbox sevilen oyunları kaldırıyor! Ancak yerini hemen dolduruyor

Meşhur oyun platformu Xbox Game Pass, Şubat eklenecek/silinecek oyunları belirledi. işte eklenecek ve kaldırılacak oyunların listesi

Ticari gayrimenkulde kira sınırı kaldırılacak mı? 

Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, kira artışına getirilen yüzde 25 sınırını konutlar için desteklediğine dikkat çekti. Fakat Akbalık, ticari gayrimenkulde de sınırlama olmaması gerektiğini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Üstgeçitler kaldırılacak mı Haberi

Üstgeçitler kaldırılacak mı


İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla anaarterler üzerinde bulunan yaya üstgeçitleri kaldırılıyor. Tarihi Yarımada başta olmak üzere anayollar üzerinde bulunan üstgeçitlerin yerine yayaların kolay ulaşımının sağlanması için sinyalli geçit düzenlemesi yapılıyor. Çalışmalar kapsamında ilk olarak Sirkeci’de Şehir Hatları Vapur İskelesinin önünde bulunan yaya üstgeçidi kaldırılmıştı.


İkinci etapta 20 Aralık Cumartesi gecesi (bu gece) Pertevniyal Lisesi’nin önünde bulunan yaya üstgeçidi kaldırılacak. Yaklaşık 120 ton ağırlığındaki üstgeçidin söküm çalışmaları (Cumartesiyi pazara bağlayan gece) saat 00.00’da başlayacak. Üç gün sürecek çalışmalar nedeniyle 00.00 ile 06.00 arası Atatürk Bulvarı araç trafiğine kapatılacak, trafik akışı alternatif yollardan sağlanacak.


YAYALARA SİNYALLİ GEÇİT


Yaya üstgeçidinin kaldırılmasının ardından yayaların kolay geçişlerinin sağlanabileceği, engelli, yaşlı ve çocukluların kullanımına uygun, sinyalli hemzemin geçit düzenlemesi yapılacak. Yayaların geçişi trafik ışıklarıyla direkt...