06 / 05 / 2024

VİMER yardımı ile kira beyannamesi verilir mi

VİMER yardımı ile kira beyannamesi verilir mi

Vergi dönemlerinde, vergi ile ilgili olarak merak edilen hususlar VİMER sistemi ile öğrenilebiliyor. Peki VİMER nedir? VİMER yardımı ile kira beyannamesi verilir mi? İşte yanıtı...

Mayıs 2024 kentsel dönüşüm kira yardımı bekleyenler dikkat! Kira yardımı hesaplara ne zaman yatacak? 

Riskli yapı sahipleri kentsel dönüşüm kira yardımı ile ilgili detayları merak ediyor. Peki Mayıs 2024 kentsel dönüşüm kira yardımı hesaplara ne zaman yatırılacak? 

Nisan 2024 kentsel dönüşüm kira yardımında son dakika! Kira yardımı hesaplara ne zaman yatırılacak?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm kira yardımı ile ilgili detaylar evi dönüşüme giren vatandaşlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Nisan 2024 kira yardımı ne zaman yatırılacak? 

Evde bakım yardımı bekleyenlere Nisan 2024 müjdesi! 7 bin 608 Türk Lirası hesaplara ne zaman yatırılacak?

Pek çok kişi evde bakım yardımı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Nisan 2024 evde bakım paraları hesaplara ne zaman yatırılacak?

Kentsel dönüşüm kira yardımında son dakika! Nisan 2024'te hangi ilde ne kadar para yatırılacak? Hemen bakın!

Kentsel dönüşüm kira yardımı ile ilgili detaylar pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Nisan ayında hesaplara ne kadar para yatırılacak? İşte tek tek açıklanan o rakamlar...

Kira yardımı yatmadı, kira yardımı neden yatmadı?

"Kira yardımı yatmadı, kira yardımı neden yatmadı 2024" diyen ev sahipleri bu haberimiz sizin için. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı 2024 sorgulama ekranı ve kira yardımı ile ilgili tüm merak edilenler...

Büyükşehir tazminatı masaya geldi! Memurlara kira yardımı şart!

Her geçen gün daha da artan kira bedelleri için memur sendikaları da harekete geçti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre önümüzdeki günlerde memura kira yardımı ile ilgili olarak somut bir adım bekleniyor. 

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2024 ne zaman yapılacak? Kira desteği kimlere verilecek?

2024 yılının başında artan kira yardımı ile ilgili detaylar belli oldu. Milyonlarca kişi kira yardımı ödemelerini merak ediyor. Peki kira desteği başvurusu nasıl yapılır? Kentsel dönüşüm kira yardımı 2024 ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? 2024 kentsel dönüşüm kira desteği kaç TL?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kentsel dönüşüm açıklamalarından sonra kira yardımı ile ilgili araştırmalar da hız kazandı. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? 

Kırtasiye yardımı ne kadar? Kırtasiye yardımı başvurusu nereden, nasıl yapılır? 

Okulların açılmasına sayılı günler kala en çok araştırılan konular arasında kırtasiye yardımı geliyor. Binlerce ihtiyaç sahibi aile '' Kırtasiye yardımı ne kadar? Kırtasiye yardımı başvurusu nereden nasıl yapılır?'' sorularını araştırıyor. İşte 2023 kırtasiye yardımı ile ilgili detaylar...

90 gün sigortası olanlar kimliğinizle SGK'ya koşun! İŞKUR 9.932 TL nakit yardım yapıyor! 

Birçok insanın dayanağı olan SGK, Türkiye Cumhuriyeti kimliği ile başvuruda bulunanlara çeşitli nakdi destekler sunuyor. Bu desteklerin içinde en dikkat çekeni ise çalışan annelere yönelik sağlanan yardımdır. İŞKUR aracılığıyla verilen bu yardım, tamı tamına 9 bin 932 TL gibi ciddi bir miktarda sunu

Duyanlar duymayanlara söylesin! Başvuran herkes 1250 TL yardım alacak

Aile Destek Paketi ödemeleri son hızı ile sürüyor. Bu ay da yapılan ödemelere ait açıklama yapıldı. 1250 TL yardım için bir aileden sadece bir kişiye ödeme yapılıyor. İşte detaylar.

18 yaşını geçtiysen hemen bu habere bak! Geri ödemesiz 35 bin TL yardım yapılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yardımlarına son sürat devam ediyor. PTT ve Ziraat Bankası aracılığı ile sağlanan geri ödemesiz 35 bin TL'lik sosyal yardım için başvurular başladı. ayrıntılar haberimizde.

2023 Aile Bakanlığı son dakika yardım başvurusu! Bu parayı çocuklu aileler alabilecek!

Düzenlediği sosyal yardım modelleri aracılığı ile Türkiye’deki milyonlarca ihtiyaç sahibine yardım eli uzatan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bu sefer de çocuklu aileler için yeni bir yardım ödemesi açıklamasında bulundu. Bakanlık, 1 yıl süresince çocuk başına 300 TL ödeneceğini paylaştı.

VİMER yardımı ile kira beyannamesi verilir mi Haberi

VİMER yardımı ile kira beyannamesi verilir mi

VİMER yardımı ile kira beyannamesi verilir mi?

Mesken kiralamalarından 3.200 TL ve işyeri kiralamalarından ise 26.000 TL'den yüksek gelir elde eden vatandaşların beyanname vermeleri gerekiyor. 


Vergi dönemlerinde, vergi ile ilgili olarak merak edilen hususlar VİMER sistemi ile öğrenilebiliyor. Peki VİMER nedir? VİMER yardımı ile kira beyannamesi verilir mi?


Gelir İdaresi Başkanlığı Mükellef Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı çağrı merkezi olarak faaliyette bulunan Vergi İletişim Merkezi (444 0 189 - VİMER), vergi ile ilgili konularda bilgi danışma, ihbar yönetimi, geri arama, İngilizce elektronik posta yanıtlama ve Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) işlemlerine ilişkin hizmetleri veriyor. Peki, VİMER yardımı ile kira beyannamesi verilir mi?


Kira beyannamelerinin hangi şekilde verilmesine gerektiğine ilişkin açıklamalar Kira Gelir Vergisi Rehberinde yer alıyor.


Rehberde yer alan bilgilere göre sadece kira geliri elde eden...