05 / 05 / 2024

yurtdışı ofis büyümesi Erdemir grup

yurtdışı ofis büyümesi Erdemir grup

Erdemir Grubu, beş yıllık bir stratejik plan oluşturdu. Grup, önümüzdeki dönemde inovasyon odaklı stratejik plan çizdi. Erdemir Grup ürün gamını arttırarak Ar-Ge ile büyümeyi planlıyor.

İzmir'de 880 bin binanın mutlaka dönüşmesi gerekiyor! Tunç Soyer: Büyük bir hazırlıktayız!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir'in kentsel dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve 880 bin binanın mutlaka dönüşmesi gerektiğini belirtti. İşte detaylar...

Tüketim harcamalarının azalmasını neden gösteren banka, Türkiye’nin büyüme tahminini düşürdü!

QNB Finansbank, artan tüketim harcamaları, kredi büyümesi ve sıkılaşmaya atıfta bulunarak 2024 Türkiye büyüme tahminini yüzde 4’ten yüzde 3,5’e revize etti.

9 aylık dönemde bireysel borçlanma enflasyonun üzerinde büyüdü!

Tarım, madencilik, imalat sanayii, enerji, inşaat ve hizmetler sektörlerinin toplam kredi hacmindeki büyümesi yüzde 35,1 olurken; tüketici kredisi ve kredi kartları ile bireysel borçlanma yüzde 57,9 olarak gerçekleşti.

Goldman Sachs Avrupa’yı uyardı: Çatışmalar enflasyon ve büyümeyi etkileyecek!

ABD yatırım bankası Goldman Sachs, Orta Doğu gerilimi gölgesinde enerji fiyatları stabil kalmazsa bu durumun Euro Bölgesi enflasyonu ve ekonomik büyümesi üzerinde önemli etkileri olabileceği uyarısında bulundu.

Ticari kredi büyümesi durma noktasına geldi!

Yeni ekonomi yönetiminin parasal sıkılaştırma süreci ticari kredilerde faizleri yukarı çekerken, ticari kredilerde ise büyümenin durma noktasına geldiği görüldü.

2023’te Türkiye ekonomisi büyüyecek mi? Ne kadar büyüyecek?

Reuters, Türkiye’nin 2023 yılında 2.8 büyüyeceğini tahmin etti. Türkiye ekonomisinin ilk üç aylık dönemde yüzde 3.9 büyümesi, 2023 yılı genelinde ise yüzde 2.8 büyümesi öngörülüyor.

Türkiye ekonomisinin 2023'te yüzde 2.8 büyümesi bekleniyor!

Yapılan anket çalışması sonuçlarına göre Türkiye ekonomisi birinci çeyrekte yüzde 3.9 oranında büyüyecek. Yılın tamamındaki büyüme oranı ise 2.8 olarak tahmin edildi.

TÜİK kritik veriyi açıkladı! Zayıfta olsa büyüme var

TÜİK verileri ışığında Türkiye'nin ekonomik olarak ne kadar büyüdüğü hesaplandı. Bu hesaba göre; Türkiye'nin 2022'deki büyümesi yüzde 5,6 olarak hesaplandı. 

Oyun sektörünün büyüklüğü 1 milyar dolar eşiğini aştı!

Oyun ve eğlence dünyasının büyümesi devam ederken, üretici şirketler 120'den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyor.

Araç kiralama sektörünün önlenemez büyümesi

Pandemiyle birlikte neredeyse yüzde yüzlere varan oranda daralan araç kiralama sektöründe salgından sonra yaşanan büyüme, yaşanan olumsuzluklara rağmen oldukça dikkat çekici.

Çin'in dijital ekonomideki büyümesi devasa oldu

Çin'de dijital ekonomi 10 yılda yaklaşık 1 trilyon dolar büyüdü. Yeni nesil bilgi ve iletişim teknolojilerinin yarattığı ekonomi, 2012'de 11 trilyon yuan (yaklaşık 1,65 trilyon dolar) iken, 2021 sonunda 45 trilyon yuan (yaklaşık 2,65 trilyon dolar) büyüklüğe ulaştı.

Devremülk pazarı büyüyor!

Kızılbük GYO Genel Müdürü ve Y.K.Ü.  Mahmut Sefa Çelik 2020-2027 yılları arasında devremülk pazarının  her sene yüzde 3.5 seviyesinde büyümesi bekleniyor. 

3. çeyrek büyümesine gayrimenkul dopingi!

Türkiye’nin üçüncü çeyrek büyümesi yüzde 6.7 oldu. Bu büyüme bekleniyordu çünkü arsa, arazi ve konut satışlarında ve fiyatlarında rekor kırıldı.

yurtdışı ofis büyümesi Erdemir grup Haberi

yurtdışı ofis büyümesi Erdemir grup

Bu çerçevede amaçlanan ise çelik kullanıcısı sektörlerin geliştirdiği yeni teknolojilere uygun yüksek katma değerli ürün gamını çeşitlendirmek ve Ar-Ge ve genel kaliteye yatırım yapmak. Yurtdışında satış ofisleri açmaya temmuz ayında Singapur ile başlayan Grubun diğer hedefi ise satış ofislerinin sayısının artırmak. 

Türkiye'de tüketilen yassı çeliğin yaklaşık yüzde 45'ini üreten, Peru'dan Tayland'a, Senegal'den Kanada'ya kadar birçok ülkeye ihracat yapan ERDEMİR Grubu, ürünlerini yurtdışında daha çok kullanıcının hizmetine sunmak için farklı ülkelerde de satış ofisleri açacak. Bu doğrultuda grubun ilk yurtdışı ofisi geçtiğimiz temmuz ayında Singapur'da hizmete girdi. ERDEMİR Grubu'nun 2020 yılı hedefleri arasında dünya klasmanında bir şirket haline gelmek ilk sırada yer alıyor. Beş yıllık bir stratejik plan oluşturan Grup, önümüzdeki dönemde çelik kullanıcısı sektörlerin geliştirdiği yeni teknolojilere uygun yüksek katma...