29 / 07 / 2024

zengin olmak için yapılacak işler

zengin olmak için yapılacak işler

Çoğu insan belki zengin olma hayalinden vazgeçmez, ama bu konuda rüyaları gerçek olanlar bunun yalnızlık getirdiğini ve dışarıdan göründüğü kadar her şeyin pembe olmadığını söylüyor.

Konut sahibi olmak için fırsat dönemi başladı!

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş, inşaat maliyetlerdeki artışın konut fiyatlarının gerisinde kaldığını belirterek, konut almak için tam zamanı olduğunu söyledi. 

Sahte gayrimenkul ilanları için Bakanlık kolları sıvadı! Temmuzda yeni düzenleme bekleniyor...

Gayrimenkul satışlarında sahte ilan dolandırıcılığına engel olmak için Ticaret Bakanlığı kolları sıvadı. Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, yetki ve yetkilendirme belgesi doğrulamanın Temmuz ayı içerisinde zorunlu olacağını tahmin ettiklerini söyledi.

İlk sigorta girişi 18 yaş altında olanlar için kritik detay. Dikkat SGK başvuruları reddediyor! 

Prim günü ve yaşı dolmasına rağmen emekli olmak için başvuran birçok vatandaş, ilk işe giriş yaşı nedeniyle ret cevabıyla karşılaşıyor. Peki SGK başvuruları neden reddediyor. Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, ilk sigorta girişi ile ilgili dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.  

Gayrimenkul uzmanından çarpıcı uyarı: Her kriz zengin olmak için bir fırsattır!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda her krizin zengin olmak için bir fırsat olduğunu belirterek, "Sermaye nereye girecekse siz 1 adım önden gideceksiniz" dedi.

Ev sahibi olmak artık orta gelirli için imkânsız!

Kredi maliyetlerinin artması vatandaşları çok fazla etkilediğini belirten CHP Milletvekili Türker Ateş, "Ev sahibi olmak orta gelirli için de imkânsız hale geliyor.

Finansal olarak mutlu olmak için ne kadar paraya sahip olmak gerekir?

2023'ün ilk sekiz ayında 346 bin kişi daha milyoner olurken, Finans Uzmanı Ebru Usta 'Finansal olarak mutlu olmak için ne kadar paraya sahip olmak gerekir?' sorusunun yanıtını paylaştı. İşte Ebru Usta'nın o paylaşımı..

Trilyoner olmak için 10, yoksulluğun bitmesi için de 229 sene gerekli! 

Davos Dünya Ekonomik Forumu öncesi yayınlanan bir rapora göre dünyanın en zengin beş iş insanının serveti 3 senede yüzde 114 arttı. Ancak diğer taraftan 5 milyar insan yoksullaştı. İşte raporda ortaya çıkan o veriler...

Emlakçı olmak için aranan şartlar neler? Kimler emlakçı olabilir?

Emlakçı olmak isteyen kişiler aranan şartları ve detayları merak ediyor. Peki, Emlakçı olmak için aranan şartlar neler? Kimler emlakçı olabilir? İşte detaylar...

Emeklilik için bekleyen EYT'liler elinizi çabuk tutun! Planlamanızı doğru yapın! O tarihten sonra süreç sarpa sarabilir

Emeklilik hayali kuran ve emekli olmak için gün sayan EYT'lileri Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun uyardı. Planlamanızı doğru yapın! O tarihten sonra süreç sarpa sarabilir...

Üniversite öğrencilerine müjde! Destek ödemesi için başvurular başladı! Sakın kaçırmayın!

İhtiyaç sahibi ailelerde bulunan öğrencilere destek olmak için düğmeye basan belediyeler konu ile ilgili duyurularını da peş peşe yayımlıyor. Bir belediye daha destek ödemesi vereceğini açıkladı. İşte detaylar...

1+1, 2+1, 3+1 ucuz fiyata konut sahibi olmak için fırsat! Ekonomik prefabrik ev fiyatları ayyuka çıktı! 241 bin TL'den..

Prefabrik ev almak isteyenlere güzel haber geldi. 1+1, 2+1, 3+1 ucuz fiyata konut sahibi olmak için büyük fırsat! Ekonomik prefabrik ev fiyatları ayyuka çıktı! 295 bin TL'den başlıyor... İşte detaylar...

Herkes emlakçılık yapabilir mi? Emlakçı olmak için ne yapmak gerekir?

Emlakçılık kanunun çıkmasıyla birlikte, emlakçı olma süreçleri ve şartları düzenlenmiştir. Peki artık herkes emlakçı olabilecek mi? Emlakçı olmak için üniversite okumuş olmak şart mı? Emlakçılık sertifikası nedir? İşte emlakçı olmak isteyenler için tüm cevaplar haberin devamında…

Zengin sayılmak için tam bu kadar servet gerekiyor! O rakam açıklandı! 

Charles Schwab tarafından yapılan bir anketin sonuçlarına göre, Amerika'da zengin olmak için en az 2,2 milyon dolar servet olması gerekiyor. İşte ayrıntılar...

zengin olmak için yapılacak işler Haberi

zengin olmak için yapılacak işler

30 yıldan fazla hosteslik yapan Sandy Stein sonunda zengin olmuş, ama beklediğini bulamamıştı.


Şimdi 65 yaşında olan Stein 53 yaşındayken çantaya iliştirilen anahtarlık buluşuyla epeyce para kazanmıştı.


Birçok bakımdan rüyaların gerçekleşmesiydi bu gelişme. Ama Stein için özel hayatında yalnızlık getirecekti. Eşinden boşandı, çünkü Stein'e göre, şimdiye kadar evi geçindiren kocası onun ani başarısından rahatsız olmuştu. Bazı arkadaşlarıyla ilişkileri de bozuldu.


"İnsanlar kıskanıyor ve çirkin şeyler yapıyor" diyor.

Çoğu insan belki zengin olma hayalinden vazgeçmez, ama bu konuda rüyaları gerçek olanlar bunun yalnızlık getirdiğini ve dışarıdan göründüğü kadar her şeyin pembe olmadığını söylüyor.


Zenginlere danışmanlık yapan bir şirketin kurucularından Dr Stephen Goldbart'a göre, "Birinin aniden zengin olması yaşamının her alanını derinden etkiler. Bazıları için acılı bir psikolojik deneyim olabilir bu."


İnsanların 'ani zenginlik sendromu' ve kimlik...