29 / 04 / 2024

Zillek suyundan vazgeçildimi

Zillek suyundan vazgeçildimi

Zillek suyu projesinden vazgeçtiklerinin altını çizen Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir, DSİ'nin şartlarının ağır olduğunu söyledi. Özdemir, "DSİ, bu proje için neredeyse bize 100 Milyon TL'lik maliyet çıkarıyor'' dedi.

Süperstar Ajda Pekkan 40 milyon liralık lüks villasını satmaktan vazgeçti! İşte sebebi...

Ajda Pekkan, üç yıl önce 40 milyon liraya satışa çıkardığı Zekeriyaköy'deki lüks villasını satmaktan vazgeçti.

TOKİ 100 bin sosyal konut mağdurlarından Murat Kurum'a tepki: Maliyet dar gelirliye kalıyor, davamızdan vazgeçmeyeceğiz!

TOKİ tarafından 2019'da başlatılan “100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi” mağdurları, sorunların çözülmesini ve evlerine kavuşmayı talep ediyor. Mağdurlar, dönemin Bakanı Murat Kurum’un verdiği sözü hatırlattı ve davalarından vazgeçmeyeceklerini söyledi. 

Ekrem İmamoğlu'ndan TOKİ çıkartması: Milleti mağdur etmekten vazgeçin!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabı X'ten TOKİ 100 bin konut kapsamındaki mağdurları paylaşarak '' Milleti mağdur etmekten vazgeçin'' dedi. İşte o paylaşım...

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç: İmar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmeli!

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi tarafından 69.Kuruluş Yıl Dönümü Geleneksel Oda Yemeği'nde yaptığı açıklamada imar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmesi gerektiğini dile getirdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Mehmet Atmaca'dan rezerv alan uygulamasından vazgeçilsin önerisi!

Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, yeni kentsel dönüşüm yasası ve depremlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Atmaca, rezerv alan konusunda ciddi bir problem olduğunu söyledi ve vazgeçilmesini gündeme getirdi. 

Konuttan vazgeçen yatırımcı neden arsaya yöneldi?

Son dönemde yatırımcının gayrimenkulde yatırım tercihi arsadan yana oluyor. Peki, Konuttan vazgeçen yatırımcı neden arsaya yöneldi? Konuyu Nef’in Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, değerlendirdi...

Faiz oranları uçtu, krediye ulaşamayan vatandaş konuttan vazgeçti!

Kredi faiz oranlarının artması konut sektörünü derinden sarstı. Konut kredi faiz oranları yüzde 3,59'u geçiyor. Bu durumda kredi alamayan vatandaşlar ev almaktan vazgeçti.

Zorlu Gökdelen projesinde sular durulmuyor! TMMOB Mimarlar Odası'ndan projesinden vazgeçin çağrısı!

Tartışmaların göbeğinde olan Zorlu projesinde sular durulmuyor. TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi, projeden vazgeçin çağrısında bulundu.

Ekmek, un, süt, şeker, peynir derken bir zam da ona. Markette satılmıyor ama evlerin vazgeçilmezi

Türkiye'de enflasyonla birlikte ekmek, un, süt, şeker ve peynire zamlar gelmeye devam ediyor. Vatandaşların evde vazgeçilmez olarak kullandığı bir ürüne daha zam geldi.

Evlerin vazgeçilmez ürünü... Markete gittiğinizde sepete ilk onu koyun. Zam üstüne zam gelecek

Evlerin vazgeçilmez ürünü olarak bilinen bir ürün hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor. Vatandaşların mümkün oldukça bu ürünü evlerinde bulundurmaları tavsiye edildi. Çünkü zam üzerine zam gelecek.

Zamların biri bitiyor diğeri başlıyor. Kahvaltı sofralarının vazgeçilmez ürünüydü. Artık zamlı alacaksınız

Benzin fiyatlarına yönelik zam gelmesinin ardından zamların biri başlıyor diğeri bitiyor. Şimdi de kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olarak görülen bir ürüne zam geldi.

Sofraların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Ektikten sonra çiftçilerin de vazgeçilmezi olacak. Para kazandırıyor

Sofralarımızın vazgeçilme besinleri arasında yer alan bir besinin çiftçilere de ciddi paralar kazandırdığını biliyor muydunuz.

Yurt dışından telefon getirmeyi düşünenlere kötü haber! Öyle bir zam geldi ki, görenler almaktan vazgeçecek!

Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre  yolcu beraberinde getirilen telefon kullanım harcına zam geldi. Yurt dışından telefon getirmeyi düşünenlere kötü haber! Öyle bir zam geldi ki, görenler almaktan vazgeçecek!

Zillek suyundan vazgeçildimi Haberi

Zillek suyundan vazgeçildimi

60 Milyon TL'lik bütçenin yanı sıra DSİ'nin talep ettiği 40 Milyon TL lik arıtma tesisi zorunluluğu nedeniyle projeden vazgeçtiklerini ifade eden Özdemir: "DSİ, bu proje için neredeyse bize 100 Milyon TL 'lik maliyet çıkarıyor. Bunu yapacağımıza Batman çayında 100 Milyon TL'lik atık su arıtma tesisi kurup, kendi başımıza yapmak daha doğru olur. Bizi 100 Milyon liralık borca sokmak istiyorlar. Bilirkişi raporunda bile arıtma suyu ünitesi şartı aranıyor. Ayrıca terfi merkezi için de bizden 9 Milyon TL para isteniyor. Maliyeti yüksek olan bu projede yokuz" dedi. 


Batman...