21 / 05 / 2024

Hâl çıkışı farklı raf ücreti farklı! Aradaki uçurumu karekod okutarak öğrendiler

Hâl çıkışı farklı raf ücreti farklı! Aradaki uçurumu karekod okutarak öğrendiler

Ürünlerin hal çıkış ücretleri ile raf ücretleri arasında oluşan büyük fark, 'Hal Kayıt Sistemi' ile tespit edildi. Halden kilosu 18 TL'ye çıkış yapan eriğin ücretinin raflarda 59 TL'ye satılması vatandaşın tepkisine sebep oldu.



"İNCELEME YAPILIR VE GEREKEN YAPTIRIM YAPILIR"

Sistem üstünden şikayet ettikleri zaman yaptırım uygulanacağını söyleyen Ağaoğlu, "Dün pazara çıktım, ücretlere baktım. Erik, domates, salatalığın ücretlerine baktım. Allah'tan yerel marketler ve pazarlar var. Tüketicilere tavsiyem ilk uğradıkları yerden alışveriş yapmasınlar. Dün pazarda 25 TL'ye gayet güzel erikleri gördüm. 

Hâl çıkışı farklı raf ücreti farklı! Aradaki uçurumu karekod okutarak öğrendiler

 "ÇOK FAZLA ŞİKAYET ETTİM, KAYIT ALTINA ALINMIYOR"

Markette sebze alışverişi yapan Tekin Ünal, "Benim evimde ihtiyacım var, şikayet etsem ne olur ki? Domates 17 TL, salatalık 20 TL, biber 37 TL. Hiç ucuz değil" dedi. Fahrettin Omuz ise, "Çok fazla şikayet ettim, kayıt alınmadı. Önümüze indirimli ücret koyuyorlar, kasaya gidince 'tarih geçmiş' diyorlar. Burası için demiyorum ama öyle durumlar oluyor" ifadelerini kullandı.

 Gençler bu kampanya size özel! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri arka arkaya duyurdu! 

İşte Türkiye'nin en ucuz elektrikli arabası! Özellikleri ile kendisine hayran bıraktı

A101'den yine unutulmayacak çılgın indirim! Fiyatı 25 TL'ye düştü


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön