04 / 05 / 2024

İki bakanlık harekete geçti Borcunu ödeyemeyen vatandaşa müjde mi geliyor?

İki bakanlık harekete geçti Borcunu ödeyemeyen vatandaşa müjde mi geliyor?

Takibe düşen veya icra aşamasına gelmiş kredi ve kart borçlularına yönelik hazırlık yapılıyor. Hazine ve Maliye ile Adalet Bakanlıkları’nın dar gelirlilerin maddi konularda hukuka taşınmış sorunlarının çözümü için yaptıkları çalışmada son aşamaya gelinirken, iki bakanlığın yetkilileri dün son bir to



TASARIYI YİNE ERDOĞAN DUYURACAK

Özellikle dar gelirli vatandaşları ilgilendiren bu düzenlemenin detaylarının, kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından canlı yayında kamuoyuna açıklanması bekleniyor. 

Edinilen bilgiye göre söz konusu çalışma kredi veya kredi kartından dolayı takibe düşmüş, icralık olmuş geçim sıkıntısı çeken tüketicileri kapsayacak. Üzerinde çalışılan düzenlemeler arasında yeniden yapılandırma, borç öteleme ve takip süresinin uzatılması da var. Takibe düşen tüketici sayısı son dönemde 1.5 kat artmıştı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön