19 / 05 / 2024

O ilde hem ekmek zamlandı hem de gramajı düştü!

O ilde hem ekmek zamlandı hem de gramajı düştü!

Rize’de ekmeğin 250 gramdan 240 grama düşürüldüğü ve fiyatının da 5 liradan 6 liraya yükseltildiği açıklandı.



SİNOPTA’DA ZAM GELDİ

Sinop'ta da fırıncıların talebi doğrultusunda, ekmeğin gramı 220’den 210’a düşürüldü, fiyatı da 4 liradan 5 liraya yükseltildi.

O ilde hem ekmek zamlandı hem de gramajı düştü!

ANKA'ya konuşan Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu, fırın esnafının artan maliyetler dolayısıyla zam talebinde bulunduğunu, ilçelerdeki fırıncıların da zam talebinin olduğunu belirterek, “Sinop’ta 220 gram ekmek 4 liradan satılıyordu. Artan maliyetlerden ötürü fırın esnafımızdan zam talebi ile karşılaştık. Fırın esnafımızdan, 200 gramı 5 TL gibi bir öneri geldi. Biz de bunu Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği’ne yazı ile ilettik. Tabii diğer ilçelerden de buna benzer yazılar geldi.

Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği bir komisyon kuruyor. Bu komisyonda gelen teklifler değerlendiriliyor ve çıkan teklifler Sinop Valiliği’ne ve Sinop Belediyesi’ne sunuluyor. Şu an Sinop’taki fırın esnafımızın ekmek zam talebi güncellenmiş oldu. 220 gram olan ekmek 210 grama düşürüldü. Fiyatı da 4 liradan 5 liraya çıktı” dedi.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 14 Ocak 2023 tarihinde saat 00.04'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.79 Türk Lirası, Euro 20,35 Türk Lirası, altının gramı ise bin 144 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş altının ineceği en düşük seviyeyi açıkladı!

Emekliye bayram! 3600 ek gösterge farkı belli oldu

Emekliye 100 bin TL müjdesi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön