18 / 05 / 2024

Altını olana kredi faizlerinde indirim! Resmen açıklandı!

Altını olana kredi faizlerinde indirim! Resmen açıklandı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin açıkladığı yastık altı altının ekonomiye kazandırılmasına yönelik 3 ayaklı sistemin ayrıntıları belli oldu. İşte 3 ayaklı sistem ve tüm ayrıntıları...



60 MİLYAR TL'LİK PAKETE SIKI TAKİP

İş dünyasının kredi maliyetlerini indirecek 60 milyar TL'lik kredi paketinin yerinde kullanılıp kullanılmadığı sıkı şekilde izlenecek. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin açıkladığı yeni adımlar çerçevesinde kredilerin amacına uygun kullanımı için bir dizi önlem de alınıyor. 

Altını olana kredi faizlerinde indirim! Resmen açıklandı!

Sabah'tan Hazal Ateş'in haberine göre;  harcamaların fatura ve sözleşme ile belgelendirilmesinin zorunlu olduğu belirtildi. İşletme sermayesi için sadece kartlı kullanım koşulu bulunacak. Nakit kredi kullanımı yüzde 10'la kısıtlı kalacak. Refinansman (Yeni krediyle eski kredinin kapatılması) için kullanıma yasak getirildi. Amaç dışı kullanım ve gerçek dışı beyanlar için özel yaptırım hükümlerinin bulunduğu belirtildi.

Ayçiçek yağında dev indirim resmen açıklandı! 79.90 TL’ye düştü!

Çalışanlar için kesenin ağzı açıldı! Acil nakit ihtiyacı olanlara müjde! 

Altında son dakika! Gelecek haftadan itibaren...

Faturası yüksek gelenlere müjde! Elektrik indirimi resmen açıklanıyor!

Sektör temsilcilerinden uyarı: Ev fiyatları yüzde 60 zamlanacak!

Milyonlarca kişi ödüyor! Kimler o vergiden muaf?

TOKİ'den 12 bin 107 ucuz konut geliyor!

Altını olanlar dikkat! Yeni sistem geliyor! 

Emekli maaşları bir kez daha artıyor! Maaşlara 5 gün içinde 750 lira ekleniyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön