05 / 05 / 2024

Ekonomist Şirin Sarı'dan altın yatırımcılarına kritik uyarı

Ekonomist Şirin Sarı'dan altın yatırımcılarına kritik uyarı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı, altına yatırım yapmayı düşünen vatandaşlara uyarılarda bulundu.



Faiz artırımı yapılması halinde altında baskılama yaşanacak olsa da, bu baskılamanın altının gücünü engellemeyeceğini ön görüyorum."

Öte yandan yatırımcılara hem satış hem alış yapacak olanlar için kademeli alım ve kademeli satım önerisinde bulunan ekonomist Şirin Sarı, altının yükselişte olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti:

"Altının yükseliş trendinde olduğunu ve kademeli alım tarafında 1000 TL'nin altında ve üstünde temkinli olmakta fayda var."

Ekonomist Şirin Sarı dan altın yatırımcılarına kritik uyarı

Editörün Notu: Bu haber 21 Haziran 2022, saat 22.05'te yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 36 kuruş, euro 18 lira 24 kuruş, altının gramı ise bin 25 lira 13 kuruş değerindedir.

Ekonomist Selçuk Geçer, doların 25 TL olacağı tarihi açıkladı

TRT'de temmuz zammıyla ilgili vatandaşa müjde

Özel şirketler çalışanlarına zam yapma kararı aldı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön