08 / 05 / 2024

Abdüssamet Bahadır

Abdüssamet Bahadır

Bahaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bahadır, sektörün sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili görüşlerini paylaştı.

TGP Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

TGP Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 9 Mart 2015'te, Esenyurt'ta Abdüssamet Bahadır Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Emlakta yeni gözde Londra oldu! ABD'li yatırımcılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı!

ABD'li yatırımcılar Londra'da son senenin en hızlı ticari emlak alımını yapıyor. Açıklanan rakama göre, Amerikalılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı. İşte detaylar...

Altın yatırımcılarına işte tam bu kadar kazandıracak! Dev bankadan son dakika tahmini geldi, hemen bakın!

Dev ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs, faiz oranlarında indirimlerin bu sene emtia fiyatlarına yarar sağlayacağını öngörerek, ham madde fiyatlarının yüzde 15 yükseleceğini kaydetti. Peki altın yatırımcılarına ne kadar kazandıracak? İşte peş peşe gelen o tahminler...

Gökçe Bahadır'ın evine ödediği kira bedeli servet değerinde! İşte sosyal medyanın diline düşen o ev...

Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy'la Etiler'de yaşadıkları evin kira bedeli adeta servet değerinde. Bahadır'ın milyonlar ödediği ev sosyal medyanın diline düştü. İşte o ev...

Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı!

Yükselen konut fiyatlarının, sektörü istenmeyen bir seviyeye taşıdığına dikkat çeken Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır ''Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı'' dedi.

Yatırımcılar için pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu: Gayrimenkul de var!

ABD’li yatırımcı Steve Burns’ün New Trader U’da yer alan makalesinde akıllı yatırım ve iş kurma yoluyla servet oluşturmanın tanınmış bir savunucusu olan Robert Kiyosaki'nin pasif gelir akışları ile ilgili tavsiyeleri bulunuyor. İşte pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu...

2024 konut sektörüne not: Konut satışlarını arttırmanın yolu konut kredi faizlerinin düşürülmesinden geçiyor!

Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, 2023 konut piyasasının değerlendirerek, 2024 yılında da inşaat maliyetlerini ve konut fiyatlarını konuşulacağını dile getirdi.

Abdüssamet Bahadır yeniden GİGDER Başkan Yardımcısı seçildi!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır, yeniden Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği (GİGDER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.

Bahaş Holding CEO’su Abdüssammet Bahadır: Kentsel dönüşüm ülkemizin birinci önceliğidir!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Abdüssamet Bahadır'ın o açıklamaları...

Bakan Şimşek’ten ABD çıkarması! Yatırımcılara Türkiye'nin ekonomik görünümünü ve hedeflerini anlattı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, New York'ta yatırımcılarla gerçekleştirdiği görüşmelere yönelik, "Bu görüşmelerimizin Türkiye'ye fon akışında katkısının olacağını umut ediyorum” dedi.

Murat Bahadır Teker kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nereli? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Başkan - Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bahadır Teker kimdir? Kaç yaşında? Murat Bahadır Teker daha önce hangi vazifelerde bulunmuştur? Murat Bahadır Teker'in eğitim hayatı nasıldı?

Bahaş Holding'ten kentsel dönüşüme tam destek! Gaziosmanpaşa’daki kentsel dönüşüm projesinin 1'nci etabı tamam!

Bahaş Holding'in CEO’su Abdüssamet Bahadır, başta İstanbul olacak şekilde Türkiye’nin birinci önceliğinin kentsel dönüşüm olduğuna dikkat çekti. İşte Bahadır'ın o açıklamaları...

Piyasalar için yeni yıl uyarısı geldi! Dolar alacaklar elini çabuk tutsun! ABD bankası açıkladı!

Dolara dair yeni yıl için uyarılar peş peşe geldi. ABD’li yatırım bankası Morgan Stanley de dolar piyasasına dair açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Bahadır tarafından kuruldu.

Abdüssamet Bahadır Haberi

Abdüssamet Bahadır

Devletin son günlerde üzerinde çalıştığı tedbirin çok yerinde olduğunu ifade eden Bahaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdüssamet Bahadır, sektör temsilcilerini rahatlatacak ve piyasaya yeni bir ivme kazandıracak bu düzenlemeler sonunda, tüm kesimlerin nefes alacağını belirtti. Bahadır "Faizler hem üretici için hem de tüketici için aşırı yüksek. Faizlerin makul bir seviyeye çekilmesi gerekiyor" dedi.

Bahadır, öte yandan geçtiğimiz dönemlerde yapılan tapu ve harçlardaki indirim ve kolaylıkların satışları artırdığını  söyledi. Bahadır; KDV, damga vergisi ve tapu harçlarında tekrar düzenlemeye gidilmesiyle hem üreticiyi hem de tüketiciyi destekleyeceğini savunuyor. 

Bina tamamlama sigortası iki tarafı da korumalı


Bahadır, "Başta ana hammaddelerimiz olan demir ve betondaki fiyat artışları olmak üzere dövizin artışıyla birlikte artan inşaat malzemeleri fiyatları sektörün belini büküyor.  Diğer bir konu da inşaat firmalarının...