01 / 05 / 2024

Adil Aşırım ığdır

Adil Aşırım ığdır

Adil Aşırım, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Iğdır Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Adil Aşırım kimdir? Adil Aşırım, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Kandilli Rasathanesi Müdürü açık açık söyledi! 7'nin üzerinde bir deprem yaşanacak!

Kandilli Rasathanesi Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Marmara Denizi içerisinde bir sismik boşluk olduğunu söyleyerek açık açık 7'nin üzerinde bir depremin meydana geleceğini açıkladı. 

Genel Müdür Ali Kurt'tan vatandaşa 5 maddelik KİPTAŞ raporu!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya hesabından yaptıkları çalışmalarla ilgili ''ilk'' vurgusu yaparak 5 maddelik KİPTAŞ raporunu açıkladı. İşte o rapor...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan TOKİ Başkanı Ömer Bulut'a 5 soru!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un İstanbul'da arsa üretilmesi gerektiği açıklamasının ardından, X sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Ali Kurt, Ömer Bulut'a TOKİ ile ilgili 5 soru yöneltti. İşte o sorular...

Murat Oktay, Peker GYO Genel Müdürü oldu! 

Peker GYO Genel Müdürlük görevini sürdüren Onur Özalp, Peker Construction Mühendislik İnşaat A.Ş. Genel Müdürü oldu. Onur Özalp'ın yerine Peker GYO Genel Müdürü olarak Murat Oktay atandı. Peki Peker GYO Murat Oktay kimdir?

AFAD Müdüründen flaş büyük Marmara depremi açıklaması geldi! Risk arttı! Son dakika! 

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, olası Marmara depremi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve kurum olarak yaptıkları çalışmalara değindi. İşte AFAD Müdürü'nün o açıklamaları... 

Yeni zamlı memur ve memur emeklisi maaşları açıklandı! Müdürden öğretmene, doktordan polise... Şimdi maaşınıza bakın!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan memur ve emekliye yılbaşında yapılacak zammın yüzde 50’ye yaklaşacağına dikkat çekmesinin ardından yeni zamlı maaşlar merak konusu oldu. Müdürden öğretmene, doktordan polise zamlı memur ve memur emeklisi maaşları belli oldu. İşte o rakamlar...

Kentsel dönüşüm bir zorunluluk diyen Refik Tuzcuoğlu belediyelere çağrıda bulundu! Sahada daha aktif olmalısınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade ederek, belediyelerin sahada daha aktif olmaları konusunda çağrıda bulundu. 

Sigorta primleri yükselecek mi? Anadolu Sigorta Genel Müdürü açıkladı!

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, sigorta primlerindeki yüksek artışların devam edeceği konusunda açıklamalarda bulundu. Tuğtan, özellikle ticari sigorta poliçelerinde önemli bir fiyat artışının beklendiğini ifade ederek, bu artışın yüzde 70 ile 200 arasında olabileceğini vurguladı.

Mehmet Arif Sami Çağlı hangi şirketlerde çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yaptı?

Mehmet Arif Sami Çağlı kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi şirketlerde genel müdür ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı? İşte Mehmet Arif Sami Çağlı ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Kocaeli'deki patlama hububat fiyatlarını etkileyecek mi? TÜRİB Genel Müdürü Ali Kırali açıkladı!

Türkiye Ürün İhtisas Borsası Genel Müdürü Kırali yaptığı açıklamada TMO silosundaki patlamadan etkilenen hububat stok miktarının Türkiye için büyük bir miktar olmadığını dile getirerek, iç piyasada buğday başta olmak üzere hububat fiyatlarının etkilenmesinin mümkün olmadığını söyledi.

KONUTDER'den acil kentsel dönüşüm çağrısı: Yastıkaltındaki 500 milyar dolarlık altın yapı tasarruf sistemine çekilmeli!

KONUTDER başkanı ve icra kurulu üyeleri deprem riski altında olan Türkiye’de kentsel dönüşümün hızlandırılması için çağrı yaptı. Dernek temsilcileri bu amaçla yastıkaltındaki 500 milyar dolar değerindeki altının yapı tasarruf sistemine çekilmesini önerdi. 

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü tek tek açıkladı: Riskli yapılar bir an dönüştürülmeli!

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, depremin etkilerini en aza indirme konusuna ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte Orhan Tatar'ın o açıklamaları...

Euro 8 TL birden yükselecek! Tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce  şaşkına dönecek!

Euro kuru haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı. Seçim öncesi euro kurundaki artışlar devam ederken yatırımcılar euronun ne kadar olacağını merak ediyor. Euronun 8 TL birden yükseleceği tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce şaşkına dönecek!

Adil Aşırım ığdır Haberi

Adil Aşırım ığdır

Adil Aşırım, 1964'te Iğdır'da doğdu. Lise eğitimini Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde tamamlayan Aşırım, ODTÜ Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden 1987 yılında mezun oldu.

1988–1990 yılları arasında İTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nde yüksek lisansını tamamladı. 5 yıl Telekomünikasyon sektöründe araştırma ve tasarım mühendisliği yapan Aşırım, çeşitli şirketlerde elektrik-elektronik endüstrisinde yöneticilik görevlerinde de bulundu.

DSP ile katıldığı 1995 Türkiye genel seçimleri'nde partisi aldığı yüzde 14 oyla 4. sırada yer alsa da üzerindeki partilerden HADEP'in ve MHP'nin seçim barajının altında kalmasından ötürü kıl payı milletvekili seçildi ve 20. Dönem TBMM'de 4 yıl milletvekilliği görevini icra etti.

Adil Aşırım, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Iğdır Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. 

Aşırım, evli ve 2 çocuk...