02 / 05 / 2024

amerika\'da ikinci el konut satışı

amerika\'da ikinci el konut satışı

Amerika'da ikinci el konut satışlarının kasımda yüzde 7.4 ile 2007'den bu yana en yüksek artışı yakaladığı bildirildi

Amerika'da ikinci el konut satışlarında düşüş yaşandı

ABD'de ikinci el konut satışları, yükselen mortgage faiz oranları ve düşen konut stokunun etkisi ile geçen sene 1995'ten bu yana en düşük seviyesini gördüğü kaydedildi.

İkinci el otomobilde beklenti 6.8 milyon!

MASFED Genel Başkanı Aydın Erkoç ikinci el otomobil pazarı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Ekim'den sonra Kasım ayında da daralma sürdü; 2.el otomobil pazarının 6.8 milyon bandında olacağını öngörüyoruz” dedi.

Amerika'da ikinci el konut satışlarında düşüş yaşanıyor...

National Association of Realtors'a (NAR) göre ikinci el konut satışları Ekim ayında gerilediği kaydedildi. Buna göre; ABD'nin dört büyük bölgesi arasında satışlar Kuzeydoğu, Güney ve Batı'da azalırken, Ortabatı'da ise değişiklik göstermedi. İşte haberin detayları...

Ekim 2023'te ikinci el araç fiyatlarındaki düşüş yüzde 4 geriledi!

VavaCars, VavaAI fiyat endeksini açıkladı. Endekse göre eylül ayında yüzde 8 düşüş gösteren ikinci el araç fiyatları, ekim ayında da gerilerken bir önceki aya göre yüzde 4 geriledi. 

İcradan gelen ihale araçları ikinci el piyasasını etkileyecek mi? Kaç adet otomobil satılacak? Hemen bakın!

Son günlerde tartışılan icralık ikinci el araçların ihalesiyle ilgili olarak Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Depolarda 700 bin araç var ancak bu satıştan trafiğe çıkacak nitelikte 25 bin adede zor ulaşılır. Bu da piyasayı fazla etkilemez” dedi.

İkinci el piyasası canlanacak! Fiyatlar yüzde 30 düşecek

Uzun yıllardır haciz sebebiyle yediemin otoparklarında bulunan araçlar 1 Kasım'da satışa sunulacak. Sektör temsilcileri 700 bin ikinci el otomobilin piyasaya gireceğini ve ikinci el otomobil fiyatlarını yüzde 30 düşüreceğini belirtiyor.

ABD'de ikinci el konut satışları 13 yılın en düşük seviyesinde seyrediyor

Amerika'da ikinci el konut satış fiyatları, eylülde yüzde iki azalarak Ekim 2010 yılında bu yana en düşük seviyelere indi. İşte haberin ayrıntıları..

Ekim ayında Renault’un yenilenmiş ikinci el araç fırsatları

Ekim ayı itibariyle Renault, güncellenmiş ikinci el araç modellerini sunuyor. Bu modeller, 230 bin TL'den başlayan cazip fiyatlarla tüketicilere sunuluyor. Renault'un yanı sıra Peugeot, Fiat, Volkswagen, Hyundai, Opel ve diğer birçok markanın ikinci el araçları da mevcut.

İkinci el ve sıfır konut ve araç satışı yapacaklar dikkat! İlan sitelerine sil baştan düzenleme! 1 Kasım’da başlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önceki günlerde açıklamalar üzerine 1 Kasım tarihinden itibaren sıfır ve ikinci el ilan sitelerinde yeni dönem başlıyor. Erdoğan, 100 bin TL’ye kadar idari para cezası uygulanacağını belirtmişti. Peki, ilan sitelerinde yeni süreç nasıl işleyecek? İşte detaylar...

İkinci el araçlar için finansmana erişim kolaylaştırılmalı: Fiyat artışları durdu, satışlar da daraldı! 

Mart, nisan, mayıs dönemindeki canlılıktan sonra Haziran'da keskin bir daralma yaşanan ikinci el otomobil piyasası temmuz ve ağustosta da yeterince toparlanma gösteremedi. Sektör temsilcileri finansmana erişimin kolaylaştırılmasını istedi. 

İkinci el araçlarda fiyatlar gerileyecek mi? Otomotiv yatırım aracı olmaktan çıktı mı?

Honda Türkiye Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer, otomobil kampanyalarının 2024 ve 2025'te devam edeceğini, bunun da ikinci el piyasasında gerilmeye yol açacağını söyledi. Kılıçer, otomotivin artık bir yatırım aracı olmaktan çıktığını belirtti.

İkinci el elektrikli araç satın alırken sakın çarpılmayın! Uzmanından hayati uyarılar! Hemen okuyun!

Türkiye’de sayıları 30 bini geçen elektrikli araçlar artık ikinci el pazarında da yerini almaya başladı. Pilot Garage Genel Müdürü Cihan Emre de elektrikli araç almayı düşünenlere karşılaşacakları sorunlar hakkında uyarılarda bulundu.

İkinci el araçta uçuk fiyat dönemi bitiyor. Resmen devreye girildi. Artık fazla para alan yandı kül oldu

Türkiye'de ikinci el araç alım satımında son dönemde yaşanan usulsüzlükler vatandaşın canından bezdirdi. Ticaret Bakanlığı da konuyla ilgili resmen devreye girdi. Aracın değerinden fazla para alanlar yandı.

amerika\'da ikinci el konut satışı Haberi

amerika\'da ikinci el konut satışı

Yunanistan'ın kredi notunun düşürülmesi piyasaları etkilemedi. Dünya borsaları Amerika'da 2007'den bu yana en yüksek konut satış verisine sevindi. İstanbul Borsası yüzde 0.49 yükseldi. Dolar ise 1.5310 lira oldu

Konut satışları iyileşti

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, borç sorunuyla boğuşan Yunanistan'ın kredi notunu dün Al'den A2'ye indirdi. Ancak komşunun kırık notu beklentilerin altında kaldı ve Avrupa borsaları değer kazandı. Öğleden sonra Amerika'da ikinci el konut satışlarının kasımda yüzde 7.4 ile 2007'den bu yana en yüksek artışı yakaladığı da açıklanınca borsada iyimserlik rüzgarı yükseldi.

Yüzde 0.49 yükseldi

Avrupa ve Amerika'da borsalar yüzde 1 civarında değer kazanırken İstanbul Borsası da yüzde 0.49 artarak 51 bin 533 puandan kapandı. Öte yandan Noel nedeniyle işlem hacminin düştüğü para piyasalarında, uluslararası fonların yıl sonu bilanço hareketi dolara talebin yüksek...