05 / 05 / 2024

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan

Akdoğan, Şereflikoçhisar'da ulaşımın çok önemli olduğunu belirterek, "Kırşehir-Aksaray üzerinden geçecek olan demiryoluyla ilgili Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile yakından takip ediyorum." dedi.

Ankara Mamak'ta kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Akdoğan, Mamak Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki 870 konutun temel atma töreninde yaptığı konuşmada, söz konusu projeyle bölgede yaşayanların yaşam standardının yükseleceğini belirtti.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Gizligider duyurdu! Miras kalan arazilerle ilgili kiralama düzenlemesi netleşti!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider'in açıkladığı miras kalan toprağın iki yıl ekilmemesi durumunda kiralama düzenlemesinin ayrıntıları resmen belli oldu. 

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Kentsel dönüşümle kimse zorla bir yere gönderilmeyecek! Bakan Yardımcısı açıkladı!

Kamuoyunda kentsel dönüşüm yasası olarak bilinen kanun teklifi, kabul edilirken; ‘mülkiyet hakkının ihlali’ eleştirileri gündeme geldi. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, konuya açıklık getirdi. İşte ayrıntılar...

Japonya’da bakan yardımcısı emlak vergisini ödemediğini itiraf ederek görevinden istifa etti!

Japonya Kıdemli Maliye Bakan Yardımcısı, firmasının emlak vergisini ödemediğini itiraf ederek, görevinden istifa etti. Bakam yardımcısının istifasına yönelik açıklama yapan Japonya Başbakanı Kişida, "Görevlerimizi daha büyük bir ciddiyet duygusuyla yerine getirmeliyiz" şeklinde konuştu.

Bakan Yardımcısı Gürgen’den depremde yerle bir olan Malatya çarşısına ziyaret!

‘Yüzyılın felaketi’nden etkilenen Malatya'da, kent merkezinde tekrar inşa edilecek çarşı projesinin bulunduğu 220 dönümlük bölgede Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, incelemeler yaptı.

Abdüssamet Bahadır yeniden GİGDER Başkan Yardımcısı seçildi!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır, yeniden Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği (GİGDER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

Ticaret Bakanı Yardımcısı Gürcan’dan emlak sektörüne ilişkin çok konuşulacak açıklama!

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Kayseri’de katıldığı bir toplantıda emlak sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Gürcan, emlak piyasasını kontrol etmeye çalıştıklarını söyledi.

2023 Gelir İdaresi Başkanlığı 2 bin uzman yardımcısı başvurusu başladı mı? GİB personel başvuruları ne zaman yapılacak?

Binlerce işsiz vatandaşa Gelir İdaresi Başkanlığından güzel haber geldi. GİB 2 bin Gelir Uzman Yardımcısı alımı yapılacağını ilan etti. Peki, GİB personel başvuruları ne zaman, nereden yapılacak? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan çok konuşulacak enflasyon açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, enflasyon konusunda açıklama yaptı. Yılmaz, “Aylık bazda düşüşleri daha erken göreceğiz. 2023 sonuna doğru, 2024’ün başlarında aylık bazdaki gelişmeleri göreceğiz” şeklinde konuştu.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç açıkladı! 1000 hakim ve savcı yardımcısı alımı sınav tarihi belli oldu!

Binlerce kişinin beklediği hakim ve savcı yardımcısı sınavının tarihi belli oldu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 1.000 hakim ve savcı yardımcısı alımıyla ilgili sınav tarihini açıkladı. Peki hakim ve savcı yardımcısı alımı sınavı ne zaman gerçekleşecek? İşte hakim ve savcı yardımcısı alımı sınav tarihi

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan Haberi

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Ulusal menfaatlerimize ve ulusal güvenliğimize zarar verecek şekilde birtakım karalama kampanyaları yapıyorlar. Maalesef muhalefet partileri de zaman zaman bunların oyununa geliyor. Sayın Kılıçdaroğlu, Paralel Yapı'nın adeta oyuncağı oldu, onlar üflüyor bu oynuyor. Be kardeşim, bunlardan kime fayda geldi. Yani kılavuzu karga olan hiç huzura erebilir mi?" dedi.


Şereflikoçhisar'a AK Parti Ankara Milletvekili Mücahit Arslan ile beraber gelen Akdoğan, öğle namazını Şerefiye Camii'nde kıldıktan sonra, vatandaşlarla bir araya gelip, sohbet etti.


Daha sonra bir lokantada sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarla öğle yemeğinde buluşan Akdoğan, Şereflikoçhisar'da ulaşımın çok önemli olduğunu belirterek, "Kırşehir-Aksaray üzerinden geçecek olan demiryoluyla ilgili Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile yakından takip ediyorum. Bir şekilde bu güzergah acaba Şereflikoçhisar üzerinden geçebilir mi veya buraya bir makasla...