07 / 05 / 2024

çiğli belediyesi e imar uygulaması

çiğli belediyesi e imar uygulaması

Koronavirüs ile mücadele sürecinde gerekli tedbirlerin alınması ve uygulanmasına dair çalışmalar yapan Çiğli Belediyesi, yurttaşların imar işlemlerini belediyeye gelmeden yapabilecekleri elektronik sistemin müjdesini verdi.

Şişli'nin Kanal İstanbul'unda sular durulmuyor!

"Şişli'nin Kanal İstanbul'u" şeklinde bilinen ve Şişli Belediyesi'nin iki defa mühürlediği inşaatta Kaymakam Ahmet Gazi Kaya'nın belediye yetkililerini yetki aşımıyla suçladığı, yetkilileri soruşturma açmakla tehdit ettiği iddia edildi.

Şişli Belediyesi'nin çevresinde planlanan yeni konut projeleri tepkiye neden oldu! Şişli'ye bir Şişli daha katılıyor!

İPA Başkanı ve Şişli Belediye Başkanı aday adayı Resul Emrah Şahan, Şişli Belediye Binası’nın karşısında bulunan arazinin hükümet tarafından rezerv alanı ilan edilmesi ile söz konusu araziye yapılması beklenen konut projesine tepkilerini dile getirdi.

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

Çiğli’ye imar planı müjdesi! Bölgede yapılaşma süreci başlıyor!

Çiğli Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesince Harmandalı Bölgesine ilişkin devam eden imar planı çalışmalarının askı süresi sona erdi. İdari prosedürlerin tamamlanmasından sonra bölgede yeni imar planına uygun yapılaşma süreci başlayacak.

İBB’den Şişli’ye zemin altı otoparkı ve futbol sahası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Şişli ilçesine yapılan Kuştepe Zemin Altı Otoparkı ve Futbol Sahası'nın temel atma töreni düzenlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada, İstanbul'un tüm ilçelerine eşit derecede hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de Vedat Bulut tarafından açıldı.

İzmir Çiğli Tramvay Hattı'nın yüzde 35'i tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Çiğli'de hayata geçirilen tramvay hattı projesinde tamamlanma oranı yüzde 35’e ulaştı.

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti TBMM gündeminde!

DEVA İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin binası ve arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti mecliste!

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Şeker, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şişli'de akıllara durgunluk veren gecekondu yıkımı!

Şişli Belediyesi zabıta ekipleri molozlar arasında saklanan yavru kedilere rağmen gecekonduyu yıktı. Akıllara durgunluk veren yıkımda kedilerin akıbetinin ne olduğu ise bilinmiyor.

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin taşınacağı iddiası TBMM'de!

İstanbul Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle taşınacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Emre, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çiğli'de hasarlı bina tespiti için protokol imzaları atıldı!

30 Ekim tarihinde İzmir'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından Çiğli Belediyesi, İnşaat Mühendisleri Odası ve Jeoloji Mühendisleri Odasıyla işbirliği protokolleri imzaladı.

Çiğli'de Deprem ve Zemin birimi kuruldu: Kentin yapı envanteri hazırlanacak!

Çiğli Belediyesi tarafından, kentsel dönüşüm ve depremle mücadelede atılacak adımların kurumsal ve sürdürülebilir kılınması için Deprem ve Zemin birimi kuruldu.

çiğli belediyesi e imar uygulaması Haberi

çiğli belediyesi e imar uygulaması

Koronavirüs ile mücadele sürecinde gerekli tedbirlerin alınması ve uygulanmasına dair çalışmalar gerçekleştiren Çiğli Belediyesi, www.cigli.bel.tr adresi üzerinden, adres veya parsel bilgilerini girerek parsele ait imar durumunu görüntüleyebilme ve ilgili plan notlarına erişme hizmetini de hayata geçirdi.

ÇİĞLİ BELEDİYESİ E-DEVLET'TE

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, kamu hizmetlerini, vatandaşlara, işletmelere, kamu kurumlarına bilgi ve iletişim teknolojileriyle etkin ve verimli biçimde sunan e-devlet uygulaması kapsamında Çiğli Belediyesi ile ilgili hizmetlere artık e-devlet üzerinden de ulaşılabilecek. Çiğli Belediyesi imzaladığı protokol kapsamında tüm kamu hizmetlerine tek bir noktadan erişim imkânı sunan e-devlet uygulamasında yerini aldı. Uygulama ile vatandaşlar belediye işlemlerini “turkiye.gov.tr/cigli-belediyesi” adresi üzerinden hiç sıra beklemeden, kolayca gerçekleştirebilecek. Çiğli Belediyesi, hakkında bilgilere ulaşıp arsa rayiç değeri, beyan bilgileri, sicil bilgileri, tahakkuk bilgileri ve tahsilat bilgileri sorgulama gibi...