02 / 05 / 2024

cumhurbaşkanı adayı başbakan recep tayyip erdoğan

cumhurbaşkanı adayı başbakan recep tayyip erdoğan

İETT Futbol Takımı, 25 ülkenin katıldığı 2014 World Corporate Games oyunlarında İngiltere Liverpool’da şampiyon oldu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da futbol oynadığı İETT Futbol Takımı başarısını bu yıl katlayarak devam etti.

İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan İmamoğlu'na eleştiri: 100 bin konut dediler, 5 binini bile yapamadılar!

Cumhur İttifakı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum 100 bin ev sözü veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ‘5 binini bile yapamadığını' dile getirerek, bakanken Üsküdar'da toplamda 15 bin konutu dönüştürdüğünü söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde! Yeni destekler için hazırlıklar başladı! Emeklilerin geliri artacak!

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren yeni destekler için hazırlıklara başlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklileri sevindirecek yeni adımları açıkladı. İşte emeklileri bekleyen 7 destek...

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! 'Yerinde dönüşüm' projesine 255 bin başvuru geldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş depremlerinden sonra 'yerinde dönüşüm' projesine başvuruların 250 bini geçtiğini açıkladı.

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

ABB Başkan adayı Turgut Altınok'tan dar gelirliye konut müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan dar gelirlilere konut müjdesi geldi. Altınok ayrıca Ankara'yı planlı bir sanayi şehri haline getireceklerini de söyledi.

İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na tepki: '140 bin konut' deyip 5 bin konut yapamayan bir irade!

İBB Başkan adayı Murat Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun '140 bin konut yapacağım' diyerek 5 bin konutu yapamadığını dile getirdi. Kurum, İstanbul ile ilgili planlarını açıkladı. İşte detaylar...

Mimar Şenol Gökner'den İBB Başkan adayı Murat Kurum'a 3 soru! İstanbul'da nasıl bir yaşam ortamı sunacaksınız?

AK Parti'nin İBB Başkan adayı resmen Murat Kurum olarak açıkladı. Mimar Şenol Gökner, X sosyal medya hesabından konu ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu ve Murat Kurum'a 3 soru yöneltti. İşte o sorular ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

AK Parti, İBB Başkan adayını pazar günü açıklayacak: Kulislerde konuşulan isim Murat Kurum! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti'nin İBB Başkan Adayını Pazar günü açıklayacaklarını duyurdu. AK Parti kulislerine göre, partinin İstanbul adayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Murat Kurum olacak...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı! Elektrikli araçlarda yeni dönem resmen başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan 'Kamu Binalarında Enerji Tasarrufu' başlıklı genelge doğrultusunda kamuda yeni otobüs, otomobil gibi motorlu araç alımlarında elektrikli araçlar öncelikli olarak değerlendirilmesine karar verildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Bolat'ın yaptığı indirim çağrısında kartopu etkisi! İş dünyasından destek yağıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Bolat'ın yaptığı "indirim çağrısına" iş dünyasından destek çığ gibi büyüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fiyat indirimi çağırına İSTİB Başkanı Ali Kopuz'dan destek!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın yaptığı fiyatlarda indirim çağrısına destek verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem konutlarının hak sahiplerine teslimine başlayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'ta düzenlenen EXPO 2023'e gönderdiği videolu mesajda şunları söyledi; "Önümüzdeki aylardan itibaren İnşallah deprem konutlarının hak sahiplerine teslimine başlamayı istiyoruz. İşte haberin ayrıntıları...

cumhurbaşkanı adayı başbakan recep tayyip erdoğan Haberi

cumhurbaşkanı adayı başbakan recep tayyip erdoğan


İETT Futbol Takımı Dünya çapında 27 yıllık geçmişe sahip olan spor tutkunu çalışanlar için düzenlenen Türkiye’nin en büyük kurumlar arası spor festivali Corporate Games Oyunları’nın 2012 ve 2013 yıllarında futbol takım kategorisi şampiyonu olmuştu. Bu başarı üzerine İETT World Corporate Games 2014 oyunlarında 6’lı futbol kategorisinde 28-29 Haziran tarihlerinde gerçekleşen turnuvaya davet edildi. Turnuvada İETT Futbol Takımı 9 maçın 9’unu da alarak şampiyon oldu.


Corporate Games ilk defa 1988 yılında Amerika’nın California eyaletinde yapıldı. Dünya kurumsal oyunları 2014 yılında Liverpool City’e verildi. Oyunlar 25 ülke, 5 kıta, 22 bin 500’ün üzerinde kuruluş, 1 milyonun üzerinde katılımcı ile gerçekleşti. 


Turnuvanın sıralaması ise şu şekilde;   


1    İETT    İETT İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ     48

2    SWINTON S    SWINTON INSURANCE  ...