07 / 05 / 2024

De İnşaat adres

De İnşaat adres

De İnşaat Sanayi Limited Şirketi, Ozan Ekinci, Sinan Dinç tarafından 700 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Ocak'ta Ümraniye, Tatlısu Mahallesi, Elalmış Caddesi'nde kuruldu.

De İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

De İnşaat Sanayi Limited Şirketi, Ozan Ekinci, Sinan Dinç tarafından 700 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Ocak'ta Ümraniye, Tatlısu Mahallesi, Elalmış Caddesi'nde kuruldu.

Türkiye'de inşaat sektörü: Hiç inşaat işinden anlamayan 10-12 dairelik bir binanın müteahhiti olabiliyor! 

Türkiye'de inşaat sektöründe diplomasını beş dakika önce alanlar bile ömür boyu şantiye şefliğini üstlenebiliyor. İnşaat sektörü temsilcileri duruma tepkili. İşte ayrıntılar...

Denizli’de inşaat sektörü büyümesini devam ettirecek!

Güney Ege Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Şenel, Denizli’de inşaat alanında büyümenin devam edeceğini kaydetti. Yerel yönetimlere düşen görevler olduğunu kaydeden Şenel, yeni göreve gelecek yönetimlerin hızla çalışacağını belirtti.

Akkuyu NGS'de inşaatın ilk reaktörünün devreye alınması için geri sayım başladı.... 

Akkuyu Nükleer AŞ Üretim ve İnşaat Organizasyon Direktörü Denis Sezemin, ilk reaktörün işletmeye alınması için Nükleer Düzenleme Kurumunca (NDK) gerekli iznin alındığı Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde (NGS) tam kapsamlı olarak ayarlama ve çalıştırma aşamalarına geçeceklerini kaydetti.

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi Avcıl: İnşaat maliyetlerinin 4 kat artacağını biz de ön göremedik!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Yönetim Kurulu Üyesi, Osman Avcıl yaptığı açıklamada "İnşaat maliyetlerin en fazla iki kat artacağını düşünüyorduk fakat 4 kat artışı öngöremedik" diye konuştu.

Fidan, ‘MİT ve Dışişleri takipte’ demişti! KKTC’de inşaat sektöründe yabancılara yap-sat yasağı!

KKTC’de inşaat piyasasına son zamanlarda yabancı ilgisinin artması, Kıbrıs Türkleri arasında önce “Fiyatlar yükseliyor. Çocuklarımıza konut alamıyoruz” tartışmalarına, İsrail-Hamas çatışmasıyla da “Yahudiler Kıbrıs’ı satın alıyor” iddialarına neden oldu. Olayın ardından yeni bir gelişme yaşandı.

Türkiye’de inşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek yeni 6 trend!

Türkiye'de en önemli sektörler arasında ilk sıralarda yer alan İnşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek 6 trend Vuralsoy Mühendislik tarafından yayımlandı.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

İngiltere’de inşaat sektörü Haziran'da daraldı: Son 5 ayın en düşük seviyesi!

S-P Global/CIPS tarafından yapılan açıklamada, İngiltere’de inşaat sektörünün Haziran ayında daraldığı kaydedildi.

İngiltere'de inşaat sektörünün büyümesi hız kesti!

S-P Global/CIPS tarafından açıklanan son dakika verilerine göre, İngiltere'de inşaat sektörü Satın Alım Yöneticileri Endeksi (PMI) 50,7 seviyelerine geriledi.

İngiltere'de inşaat sektörü PMI Aralık'ta 54,3’e geriledi!

İngiltere’de inşaat sektörü Satın Alma Yöneticileri Endeksi (PMI) Aralık'ta tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 varyantı Omicron endişesiyle 54,3’e geriledi.

Çelebi Zâde İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited  Şirketi kuruldu!

Çelebi Zâde İnşaat Gayrimenkul Yatırım  Limited  Şirketi Fatih’te  10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Taleb Çelebi kuruldu.

İngiltere'de inşaat sektörü Kasım'da son 4 ayın en hızlı büyümesini kaydetti!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere'de inşaat sektörü, Kasım ayında son 4 ayın en hızlı büyümesini kaydetti.

Kızılbük Thermal Wellness Resort 2. Etap Mart 2022'de ön satışta!

Kızılbük GYO'nun Marmaris'teki Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin 72 bin metrekarelik inşaat alanına sahip 2. etabındaki 782 adet konut için inşaat çalışmalarına başlandı. Projedeki konutlar Mart 2022'de ön satışa sunulacak...

De İnşaat adres Haberi

De İnşaat adres

De İnşaat Sanayi Limited Şirketi, Ozan Ekinci, Sinan Dinç tarafından 700 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu. 


De İnşaat Sanayi Limited Şirketi iş konusu; a.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Bu türden binaları almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. inşaatla ilgili her türlü dekorasyon, boya, badana, tamir, tadilat işleri yapmak. b.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.  Türkiye...