28 / 04 / 2024

DKY Merkez ne zaman satışa çıkacak

DKY Merkez ne zaman satışa çıkacak

DKY İnşaat Sultanbeyli'de hayata geçireceği DKY Merkez projesini Eylül'de satışa çıkarıyor. DKY Merkez Sultanbeyli'de 230 adet daire yer alıyor. 30 dönüm alan üzerinde yükselecek proje zengin sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor.

Gözler Merkez Bankası'nda! Faiz kararı sonrası altın ve dolar ne olur?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) bugün faiz kararını açıklayacak. Bu kapsamda piyasaların gözü Merkez Bankası'na çevrildi. Peki, Faiz kararı sonrası altın ve dolar ne olur? İşte detaylar...

TCMB'nin faiz kararı yarın belli olacak! Merkez Bankası faiz beklentisi ne yönde?

Piyasalar tarafından merakla beklenen Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Para Politikası Kurulu faiz kararı yarın belli olacak. Peki Faiz beklentisi ne yönde?

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, karar ne olur? İşte 2023 TCMB Ekim ayı faiz kararı beklentisi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Faiz kararı altın, dolar ve borsa piyasalarını şekillendirecek. Milyonların gözü Merkez Bankası'nın faiz kararında. Peki Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? 2023 TCMB Ekim ayı faiz kararı beklentisi.

Merkez Bankası faizi ne kadar yükseltmeye karar verdi?

Mehmet Şimşek'in "pozitif reel faiz" mesajı, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) gelecek haftaki faiz kararı öncesinde önemli bir tartışma konusu haline geldi. Uzmanlar bu mesajın anlamını ve faiz tahminlerini basın mensuplarına açıkladılar. Peki merkez bankası faizi ne kadar yükseltecek?

Merkez Bankası'ndan dolar açıklaması! 'Dolar ne kadar olacak?' sorusu netliğe kavuştu! Görmedim, duymadım demeyin!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası ve Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararları sonrası gözler dolar kuruna çevrildi. Dolarda yukarı yönlü hareketlilik görülürken yatırımcılar 'dolar ne kadar olacak?' sorusunu araştırmaya başladı.

Merkez Bankası Eylül ayı faiz kararı bugün saat kaçta açıklanacak? Merkez Bankası faiz kararı ne olur?

Piyasalar tarafından Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı merakla bekleniyor. Peki Merkez Bankası Eylül ayı faiz kararı bugün saat kaçta açıklanacak? Merkez Bankası faiz kararı ne olur? İşte merak edilenler..

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın kan kaybediyor! Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 20 Eylül 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın kan kaybediyor. Peki bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 20 Eylül Çarşamba altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Standard Chartered yıl sonu faiz tahminini yükseltti!

Eyül 2023 Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı için geri sayım başladı. Faiz kararının ne olacağını merak edilirken StanChart yıl sonu tahminini de yüzde 35'e yükseltti.

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? 2023 Eylül ayı faiz beklentisi ne yönde? 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı, altın, dolar ve borsa yatırımcıları tarafından merak ediliyor. Peki Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? 2023 Eylül ayı faiz beklentisi ne yönde? 

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın resmen fırladı! Çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 24 Ağustos altın fiyatları

Altın fiyatları, bugün güne yükselişle başladı. Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fiyatları resmen fırladı. Peki çeyrek altın ne kadar? Gram altın kaç lira? Bugün altın fiyatlar ne kadar oldu? 24 Ağustos 2023 altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Merkez Bankasının faiz kararı ne olacak?

Merkez Bankası faiz kararının ne zaman açıklanacağı vatandaşların gündeminde yer alıyor. Merkez Bankası Para Politikası Kurulu her ay belirlenen tarihlerde toplanıyor. Peki Merkez Bankasının faiz kararı ne olacak? İşte detaylar...

KKM’de parası olanlar dikkat! Merkez Bankası’nın KKM kararı ne anlama geliyor?

Ekonomistler, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) TL mevduatları artıracak ve aynı zamanda Kur Korumalı Mevduat'ı (KKM) azaltacak düzenlemelerini yorumladı. Peki, TCMB’nin KKM kararı ne anlama geliyor? İşte detaylar...

Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar ne olur? Dolar 8 gün sonra yükselecek mi, düşecek mi?

Piyasalar merakla Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararını bekliyor. Merkez Bankası bir önceki faiz kararında faizleri artırarak yüzde 17,50'ye çıkardı. Peki Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar ne olur? Dolar 8 gün sonra yükselecek mi, düşecek mi?

DKY Merkez ne zaman satışa çıkacak Haberi

DKY Merkez ne zaman satışa çıkacak

DKY Ada ve DKY On projelerinin satışlarına devam eden DKY İnşaat Sultanbeyli'de hayata geçireceği DKY Merkez projesini Eylül'de satışa çıkarıyor. Konut ofis ve ticari alanlardan oluşan proje 30 dönüm alan üzerinde yükselecek.


230 adet konutun yer aldığı DKY Merkez Sultanbeyli'nin 19 bin metrekarelik bölümü ofis alanlarına, 16 bin metrekarelik bölümü ise cadde dükkanlarına ayrıldı. 


Eylül 2016'da resmen satışa çıkacak olan DKY Merkez projesi için ön talep süreci devam ediyor.  Proje zengin sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor.


Cityscape Turkey'e özel yüzde 5 indirim

DKY İnşaat Cityscape Turkey'e özel olarak DKY Kartal, Lokum Evler, DKY Sahil, DKY On Kağıthane ve DKY Cadde projelerinde yüzde 5 indirim imkanı sunuyor.



Web adresi: http://www.dkyinsaat.com/

Telefon: (0216) 517 9 517

Ceren...