20 / 07 / 2024

dolar tekrar yükselir mi

dolar tekrar yükselir mi

Altın ve dolar son haftalarda peş peşe yükselişler göstererek rekora imza attı. Bu yükselişlerden sonra varlıklarda aşağı yönlü bir hareket başlasa da binlerce yatırımcı yeni yönlerinin nasıl olacağı konusunu merak ediyor...

Konut fiyatlarında dolar bazlı yüzde 25 düşüş bekleniyor!

Son beş sene içinde fırlayan konut fiyatları son aylarda yavaşlamaya başladı. Konut fiyatlarında şelale düşüş beklediğini belirten Turizmci Mert Budak, dolar bazlı yüzde 25 düşüşün olacağını söyledi. 

Merkez Bankası doların yükseleceği tarihi açıkladı!

31 Mart tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerden sonra yatay seyir izleyen dolar kuru, birikimini dövizde değerlendiren yatırımcılarda tedirginliğe sebep olurken, Merkez Bankası da doların yükseleceği tarihi açıkladı.

Yeni kira artış düzenlemesiyle kira bedelleri yükselir mi, düşer mi?

Kira artışlarına uygulanan yüzde 25 zam sınırı 2 Temmuz’da sona ererken; yeni kira zam oranı yüzde 65,07 olarak açıklandı. Peki yeni kira artış düzenlemesiyle kira bedelleri ne olur; yükselir mi, düşer mi?

Dolar neden yükseliyor? Ekonomist Mahfi Eğilmez tek tek açıkladı! Dolar yatırımcıları dikkat!

İktisatçı Dr. Mahfi Eğilmez, dolar/TL kurundaki yükselişin nedenlerini tek tek açıkladı. Dolar neden yükseliyor? İşte o açıklama...

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt! Selçuk Geçer doların yönünü resmen açıkladı! Hemen bakın

Dolar/TL kurundaki dalgalı seyir devam ederken ekonomist Selçuk Geçer'den dolar yorumu geldi. Doların yönünü açıklayan Geçer, yatırımcıları uyardı. Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Dolar neden yükseliyor? İslam Memiş'ten son dakika dolar yorumu geldi!

Dolar/TL kuru yükseliş trendine geçti. Bugün dolar 32,41 TL'ye yükseldi. Peki dolar neden yükseliyor? Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten son dakika dolar yorumu geldi.

'Dolar yükselir mi?' sorusuna Bakan Şimşek'ten cevap geldi! 40 TL olmayacak! 

Dolar yükselir mi? sorusuna Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten açıklama geldi. Şimşek, doların uzun vadede dalgalanmaya devam edeceğini ve 40 liraya sıçramasını beklemediklerini açıkladı.

Dr. Mahfi Eğilmez dolar kurunun yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı!

Dr. Mahfi Eğilmez yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kurunun yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı. Peki dolar kuru yıl sonunda ne kadar olacak? 

Kripto fenomeninden çok konuşulacak açıklama: Evini satıp BIST yatırımı yapan biri dolar bazlı yüzde 49 getiri elde etti

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken, kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda evini satıp BIST yatırımı yapan birinin dolar bazlı yüzde 49 getiri elde ettiğini açıkladı. 

Dolar son viraja giriyor! İslam Memiş'ten dolar yatırımcılarını titreten yorum!  Doların yönü bu hafta...

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, doların yönüyle ilgili milyonların beklediği açıklamayı yaptı. Dolar son viraja giriyor; yükselecek mi, düşecek mi? 

Dolar bu seviyelerde kalırsa memur ve emekliler dolar bazlı yüzde 20-25 zam alacak!

Memur ve emekli maaşlarına ne kadar zam yapılacağı pek çok kişi tarafından merak edilirken, Hilmi Bozdağ sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda dolar bu seviyelerde kalırsa memur ve emeklilerin dolar bazlı yüzde 20-25 zam alacağını belirtti.

Borsa ne zaman yükselir? 

Borsa yatırımcısı, borsadaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Küçük ve büyük yatırımcıların merak ettiği ortak konu ise 'Borsa ne zaman yükselir?'' konusu. Uzman isim madde madde açıkladı. 

Dolar kuru yılbaşından bu yana yüzde 9.67 arttı!

Ziraat Bankası Eski Genel Müdür Yardımcısı, Ekonomist Şenol Babuşçu yaptığı paylaşımda dolar kurunun yılbaşından bu yana üç ayda yüzde 9.67 artış gösterdiğini belirtti.

dolar tekrar yükselir mi Haberi

dolar tekrar yükselir mi

Altın ve dolar geçtiğimiz haftalarda zirveye çıkmıştı. Daha sonrasında sert düşüş gösterek aşağı yönlü hareket eden altın ve dolar  yatırımcısını meraklandırıyor. Birçok analist altın ve doların geleceğine yönelik tahminlerde bulunuyor. 

Ekonomistler Ocak ayına dikkat çekerek altın ve dolar tahmini yapıyor

Kriptokoin.com'da yer alan habere göre; Ekonomist Selçuk Geçer, Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımda altın ve dolar yatırımcılarına “sakin” olun dedi. Geçtiğimiz günlerde dolar kuruna dikkat çeken ekonomist, “Büyük fırtına geliyor” ifadelerini kullandı. Yine Twitter’daki paylaşımında “Uyarmadı demeyin. Ocak ayında BÜYÜK FIRTINA geliyor!” dedi.

Ocak ayına dikkat çeken bir diğer uzman da araştırmacı yazar ve stratejist Haluk Özdil oldu. Özdil'in iddiaları arasında Ocak ayında ülkeye büyük bir döviz girişi olduğu iddia ediliyor. Hatta bu girişin Elon Musk'ın projelerinden biriyle bağlantılı olduğunu iddia...