30 / 04 / 2024

en çok inşaat sektöründe eleman aranıyor

en çok inşaat sektöründe eleman aranıyor

İş ve insan kaynaklan sitesi Yenibiris.com, işverenlerin ilanları ve iş arayanların başvuruları doğrultusunda, nisan ayını kapsayan bir istihdam raporu hazırladı. Hazırlanan rapora göre en çok Yapı-İnşaat sektörü eleman arıyor...

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

İş ilanı sayısı en çok inşaat sektöründe arttı!

Kariyernet'in İstihdam Endeksi'nin 2023 yıl sonu verilerine göre iş ilanı sayısı en çok artan pozisyon grubu inşaat oldu.

Üçen Yapı İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçen Yapı İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Bayazit tarafından kuruldu.

Yabancılar için 'ikamet yasağı' krize neden oldu! İnşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu!

Alanya'nın 4 büyük mahallesinde yabancılar için uygulanan 'ikamet yasağı' ekonomik ve sosyal krize neden olurken, birçok inşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu.

Dünyanın en uzun inşaatında yolun sonuna gelindi! 141 yıldır inşaatı devam eden 'La Sagrada Familia' 2026'da bitiyor!

Dünyanın en uzun inşaatı olan ve 141 yıldır inşaat halinde 'La Sagrada Familia' 2026 yılında bitecek.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatı tamam! Bakan Uraloğlu: Çok yakında açılacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, havalimanları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatının tamamlandığını ve yakında açılacağını aktaran Uraloğlu, Çukurova Havalimanı için de tarih verdi. 

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Sermaye çıkışı en çok Çin, Hindistan ve İngiltere'den oluyor!

Bloomberg HT yayınına katılan Henley&Partners Türkiye Direktörü Burak Demirel 100 ülkeden vatandaşlık alındığını belirterek, en çok çıkışın Çin, Hindistan ve İngiltere'den olduğunu, Türklerin Portekiz, Yunanistan, İspanya ve İtalya'yı tercih ettiğini açıkladı.

Bir yılda kapanan şirket sayısı yüzde 115 arttı! Dolar kuru en çok inşaat sektörünü vurdu!

Dolar kurundaki yükseliş özellikle maliyetlere yansırken, yüksek enflasyon sarmalarındaki çok sayıda şirket de kepenk kapattı.

Türkiye, dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı!

Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı.  Geçen yıl 30,83 milyar dolarlık inşaat malzemesi ihraç eden Türkiye, en çok inşaat malzemesi ihracatı yapan ülkeler arasında 5. oldu.

En Maksimum İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

En Maksimum İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Akgün tarafından kuruldu.

En Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

En Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakmak tarafından kuruldu.

Yıldırım Kaya: Kur artışlarından en çok inşaat sektörü etkilendi!

Bütçenin enflasyon ve kur farkı nedeniyle anlamsız hale geldiğini iddia eden CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, enflasyon ve kur artışlarından en çok inşaat sektörünün etkilendiğini söyledi.

en çok inşaat sektöründe eleman aranıyor Haberi

en çok inşaat sektöründe eleman aranıyor

İş ve insan kaynaklan sitesi Yenibiris.com, işverenlerin ilanları ve iş arayanların başvuruları doğrultusunda, nisan ayını kapsayan bir istihdam raporu hazırladı. Rapora göre Mart ayındaki eleman arayışını yaklaşık yüzde 10 oranında artıran Yapı İnşaat, ilk sıradaki perakendeciliktoptancılık sektörünü geçerek Nisan ayının birincisi oldu. Onu Turizm-Otelcilik sektörü izledi. Yapı-İnşaat sektöründe en çok açık Mühendislik alanında bulunuyor. Mühendisliğin ardından en çok eleman ihtiyacı Şantiye, Satış-Pazarlama, Mimarlık Hizmetleri ve Mali İşler-Finansman alanlarında görülüyor. Sektörde en çok aranan pozisyon ise İnşaat Mühendisi. Onu Mimar ve Makine Mühendisi izliyor. 


EN FAZLA BAŞVURU BANKACILIKTA 


İş arayanların Nisan ayında en çok başvuru yaptığı sektör, Mart ayında olduğu gibi yine BankacılıkFinans sektörü oldu. Onu, Perakendecilik-Toptancılık izledi. Satış Temsilciliği nisan ayında da en çok eleman aranan pozisyon olma özelliğini korudu. Muhasebe...