27 / 04 / 2024

euro ne kadar bugün

euro ne kadar bugün

Son haftalarda dalgalı seyir izleyen doların değerleneceğine yönelik beklentilerle birlikte euro/dolar'da kısa pozisyonlar Şubat 2019 yılından bu yana en yüksek seviyeye ulşatı.

Euro/TL tarihi rekorunu kırdı!

Euro/TL 10.32 liraya yükselerek rekor kırdı. Aynı dakikalarda Dolar/TL ise 8.40 civarında işlem görüyor.

Euro'da sert düşüş!

Haftanın son gününde döviz kurlarındaki düşüş devam ediyor. 9 liranın altına gerileyen euro/TL, gün içi en düşük seviye olarak 8.9891'i gördü.

Euro/TL rekor güncelledi: Tüm zamanların en yüksek seviyesinde!

Merkez Bankası'nın sürpriz faiz kararıyla tarihi seviyelerini 7.97'nin üzerine taşıyan dolar/TL, bugün rekor seviyelerin hemen altında seyrediyor. Euro/TL ise 9,4489 ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Euro 9 liranın üzerine çıkarak rekor tazeledi!

Döviz kurlarında yüksek tansiyon devam ediyor. Dolar/TL, yükseliş hareketini bugün de sürdürerek zirvesini 7.66'nın üzerine taşıdı, euro/TL ise 9.0085 ile rekor tazeledi.

Euro/TL 9 lira seviyesine dayandı!

Döviz kurlarındaki yükseliş haftanın son işlem gününde de devam ediyor. Dolar ve euro rekorlarına bir yenisini eklerken, euro/TL 9 lira seviyesine dayandı.

Euro rekor seviyeye yükseldi!

Euro 8.89'la yeni bir rekor seviyeye yükseldi. Dolar/TL kuru, yeni haftanın ilk gününde 7.49 liradan alıcı buluyor.

Euro tarihi rekorunu kırdı! Euro bugün ne kadar oldu? 20 Şubat 2024 euro/TL kuru

20 Şubat 2024 euro/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe tarihi rekorla başladı. Euro fiyatları sığ piyasadan çıkarak rekor kırdı. Bugün euro ne kadar? Euro/TL kuru kaç lira? 20 Şubat 2024 euro/TL kuru...

Dolar/TL'de yeni rekor! Bugün dolar ve euro ne kadar oldu? 5 Ocak 2024 döviz kurları!

Dolar/TL kuru günlük yükselişini bugün de sürdürdü ve gün içinde 29,91 lira ile yeni rekorunu kırdı. Peki euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira? 5 Ocak 2024 döviz kurları... 

Tarihi rekor! Dolar 29 TL'ye, Euro 32 TL'ye tırmanıyor! Bugün dolar ve euro ne kadar oldu?

Dolar/TL kuru yaklaşık üç aydır devam eden sınırlı yükselişine devam ederek tarihi rekorunu kırdı. Dolar 29 TL'ye, Euro 32 TL'ye tırmanıyor. Bugün dolar ve euro ne kadar oldu? 30 Kasım 2023 Perşembe döviz kurları...

ECB faiz kararına bir gün kala euro/TL ne kadar oldu? Euro yükselecek mi, düşecek mi?

Avrupa Merkez Bankasının (ECB) yarınki faiz kararı toplantısında makroekonomik projeksiyonların belirleyici olması bekleniyor. ECB faiz kararına bir gün kala euro kuru yakından takip ediliyor. Peki ECB faiz kararı öncesi euro ne kadar oldu? Euro yükselecek mi, düşecek mi?

10 Ekim Salı canlı euro/TL kuru! Euro ne kadar? Euro/TL alış satış fiyatları

Euro fiyatları, yatırımcılar ve euro alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlar ''euro bugün ne kadar? Euro/TL kuru kaç lira? 10 Ekim euro kaç lira?'' sorularını araştırıyor. İşte 10 Ekim Salı canlı euro/TL kuru...

Euro tekrar 29 TL'nin üzerinde! Döviz kurlarında yükseliş dur durak biliyor! Euro ne kadar ne kadar oldu?

Döviz kurlarında hereketlilik yeni haftanın başlaması ile yükselişe devam ediyor. Dolar bugün tarihi rekorunu kırarken, euro tekrar 29 liranın üzerinde işlem görüyor. Peki euro bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira? 4 Ekim 2023 euro/TL kuru.

TÜİK enflasyon rakamları sonrası döviz kurları! Euro ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre, yıllık enflasyon yüzde 60 eşiğini aştı ve yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından gözler döviz kurlarına çevrildi. Dolar yukarı yönlü hareket ederken euro bugün ne kadar oldu? 3 Ekim Salı e

Euro yeni haftaya hızlı başladı! Euro/TL bugün ne kadar? 2 Ekim euro kaç lira? Euro kurunda son durum 

Yeni haftanın başlamasıyla döviz kurları da yakından takip edilmeye devam ediliyor. Dolar/TL kuru 27,50 TL'den işlem görürken euroda haftaya hızlı başladı. Peki 2 Ekim Pazartesi euro ne kadar? Euro kurunda son durum.

Bugün euro ne kadar?  21 Eylül Perşembe canlı Euro/TL kuru fiyatları kaç TL?

21 Eylül günü euro almak amacıyla döviz bürolarına gidecek olanlar yoğun olarak 21 Eylül canlı Euro/TL kuru fiyatlarını araştırıyor. Euro bugün ne kadar, kaç TL? 21 Eylül Perşembe canlı Euro/TL kuru fiyatları kaç TL?

1 euro ne kadar? 16 Eylül Cumartesi euro/TL alış satış fiyatı kaç lira? 

Dün 28,68 liradan kapanış yapan euro/TL kuru bugün de döviz almak isteyenler tarafından araştırılıyor. Peki 1 euro ne kadar? 16 Eylül Cumartesi euro/TL alış satış fiyatı kaç lira? 

Euro ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira? 12 Eylül 2023 döviz kurları

Dolar/TL 27 seviyesine doğru sınırlı yükselişe geçti. Vatandaşlar euro kurunun bugün ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki Euro ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira? 12 Eylül 2023 döviz kurları.

7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından döviz kurlarında gelişmeler yaşandı. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden döviz kurları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki 7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı.

Enflasyon rakamları sonrası euro ne kadar oldu? Bugün 1 euro kaç TL? 5 Eylül 2023 euro/TL kuru

TÜİK'in dün açıkladığı enflasyon rakamları sonrasında dolar ve euro da hareketlilik kaldığı yerden devame diyor. Yükselişe geçen dolar 26,81 TL ile güne başladı. Peki euro ne kadar oldu? Bugün 1 euro kaç TL? 5 eYLÜL 2023 euro/TL kuru...

euro ne kadar bugün Haberi

euro ne kadar bugün

Uzmanların Fed'in faiz artırımı beklentilerine yatırım yapmak için tercih ettiği Euro/Dolar vadeli işlemleri Mart 2020'den bu yana en büyük haftalık satışını gerçekleştirdi.

BloombergHT'nin aktardığına göre, Euro/dolar'da açık pozisyonlar Şubat 2019'dan bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.

Bloomberg Dolar Spot Endeksi Fed toplantısından bu yana yüzde 1,7 artarak 1,136'ya yükselirken, 10 yıllık ABD Hazine getirisi yüzde 1,52'de.

Fed'den gelen şahin açıklamalar ve faiz artırımının planlanandan daha erken yapılacağına ilişkin beklentiler artarken, Avrupa Merkez Bankası güvercin duruşunu koruyor. Bu da doların ilerleyen zamanlarda euro karşısında daha da güçleneceğine dair beklentileri güçlendiriyor.

Dolar/TL yükselişe geçti! İşte son durum!

Döviz kurlarında son...