18 / 05 / 2024

hatay son depremler

hatay son depremler

Şanlıurfa ve Hatay bu sabah saatlerin peş peşe meydana gelen depremler ile sallandı. Sabah saat 03.25'te Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

TOKİ'nin Şanlıurfa ve Hatay'daki deprem konutlarında son dakika! 1.614 konutluk projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Deprem bölgesinde konutların yeniden inşaları için ihaleler sürerken, Hatay’da 856 adet konut ihalesini Siyahkalem Mühendislik İnşaat şirketi alırken, Şanlıurfa’da 758 adet konut ihalesini MAY İnşaat Taahhüt Müşavirlik ve Aşan Mühendislik İnşaat Şirketi iş ortaklığı kazandı.

İTÜ'lü uzmandan son dakika deprem açıklaması: Kırılmayan faylar var: 6.5, 7 ve 7.5 büyüklüğünde depremler olacak!

İTÜ'den  Prof. Dr. Tuncay Taymaz, bir son dakika deprem açıklamasında bulundu ve tek tek riskli bölgeleri sıraladı. İşte o açıklama... 

Son dakika: Malatya'da 310 prefabrik ev için düğmeye basıldı! Hatay'da 2 bin 355 köy evinde sona gelindi!

Deprem bölgesindeki konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda Malatya'ya 310 prefabrik konut için imzalar atıldı. Hatay'ın 13 ilçesindeki 2 bin 355 köy evi için çalışmalar hızlandırıldı.

Hatay'da tartışmalara neden olan rezerv alanıyla ilgili son dakika gelişmesi! Belediye Başkanı Savaş açıkladı!

Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, son zamanlarda tartışma konusu olan Hatay'daki 'rezerv alan' ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. 

Hatay’da son depremzede konutunu teslim alana kadar çalışmaya devam!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerden en çok etkilenen kentlerden biri olan Hatay'da, deprem konutlarının depremzedelere teslimi için sıkı bir çalışma içinde olduklarını söyledi.

Prof. Dr. Naci Görür Hataylıları uyardı! Artçı deprem, telaşa gerek yok!

6 Şubat deprem felaketinin ardından 9 ay geçmesine rağmen bölgede depremler olmaya devam ediyor. Son olarak, AFAD ve Kandilli Rasathanesi Hatay’da 4.9 şiddetinde deprem olduğunu duyurmasının ardından Prof. Dr. Naci Görür Hataylıları uyardı.

SON DAKİKA! Hatay’da 4.9 şiddetinde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

6 Şubat deprem felaketinin ardından 9 ay geçmesine rağmen bölgede depremler meydana gelmeye devam ediyor. Son olarak, AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Hatay’da 4.9 şiddetinde deprem oldu.

Son dakika! Kahramanmaraş'ta deprem!

Paylaşılan son dakika detaylarına göre Kahramanmaraş'ta deprem meydana geldi. 6 Şubat depremlerinden sonra bölgede artçılar hız kesmeden sürerken AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesine göre sabah saatlerinde Afşin merkezli bir sarsıntı yaşandı

SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin resmen açıkladığı son dakika verilerine göre, Kahramanmaraş Andırın'da 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte AFAD'ın yayımladığı 3 Kasım 2023 son depremler listesi...

Halkbank, Deprem bölgesi Hatay'da Bölge Koordinatörlüğü’nü hayata geçiriyor

Ülkemizde 6 Şubat 2023'de meydana gelen depremler yüzyılın en büyük felaketini yaşayan ve büyük yıkıma uğrayan 11 şehirde yaraları sarmak için çalışan Halkbank, Hatay Bölge Koordinatörlüğü’nü hayata geçirmeye hazırlanıyor. İşte haberin ayrıntıları...

Hatay'da deprem oldu! SON DAKİKA: AFAD ve Kandilli açıkladı! 

Kandilli Rasathanesi ve AFAD, Hatay'da deprem olduğunu duyurdu. İşte ayrıntılar...

SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin açıklamış olduğu son dakika verilerine göre, Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesinde 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İşte haberin ayrıntısı ve 30 Ekim 2023'te meydana gelen son depremler listesi...

SON DAKİKA! İzmir'de deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin açıklamış olduğu son dakika verilerine göre, İzmir Menderes'te 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte AFAD'ın yayımladığı 29 Ekim 2023 son depremler listesi...

hatay son depremler Haberi

hatay son depremler

Şanlıurfa ve Hatay bu sabah saatlerin peş peşe meydana gelen depremler ile sallandı.


Sabah saat 03.25'te Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.


Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, saat 03.25'te merkez üssü Ceylanpınar ilçesi olan 4,2 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Deprem yerin 22,36 kilometre altında gerçekleşti.


Şanlıurfa'da meydana gelen depremin hemen ardından bu sefer de Hatay sallandı.


Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, saat 04.02'de merkez üssü Samandağ ilçesi olan yer sarsıntısı kaydedildi.


Deprem yerin 26,45 kilometre altında...