04 / 05 / 2024

hatice kolçak konut kredisi faiz oranları

hatice kolçak konut kredisi faiz oranları

Konut kredisi faizlerindeki indirimin istenilen seviyede olmaması tüketicilerin moralini bozdu. Şimdiki faiz oranlarından ev almanın kötünün iyisi gibi olduğunu belirten uzmanlar “Vatandaşın ev sahibi olması için faizlerin daha da inmesi şart” diyor.

Ekonomist Hatice Kolçak açıkladı! Ev fiyatları fırlayacak, ev alacaklar geç kalmasın!

Ekonomiye dair yaptığı yorumları ile sık sık gündeme gelen ekonomist Hatice Kolçak, bu kez de ev fiyatları ile ilgili olarak yaptığı  çarpıcı açıklamalar ile gündemdeki yerini korudu. Bu süreçte, ev alacaklara seslenen uzman isim Kolçak, fiyatların yine fırlayacağının altını çizdi.

Ekonomist Hatice Kolçak: Ev, arsa ve araba almak hayal değil!

Ekonomist Hatice Kolçak, yatırımcılara seslenerek, ev, arsa ve araba almanın hayal olmadığını söyledi. İşte ayrıntılar...

Hatice Kolçak: Kuru tutarak enflasyonun yıl sonu hedefine ulaşması mümkün mü? İşte hayaller ve gerçekler...

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan bugün 2024 yıl sonu enflasyon beklentisini açıkladı. Beklentiyi değiştirmeyen Karahan mücadeleye devam edeceklerini açıkladı. Açıklamanın ardından Hatice Kolçak Kuru tutarak enflasyonun yıl sonu hedefine ulaşmasının mümkün olup olmayacağını sordu.

Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil'e 'belediye' şoku: 'Tiny house'ları kaldırıldı!

İzmir'in Karaburun ilçesindeki sinema ve dizi oyuncuları Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'ye ait tiny house'lar belediye kararıyla kaldırıldı.

Konut almak isteyenlere müjde! Fiyatlar düşüyor, alım fırsatı başlıyor!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Yönetim Kurulu Üyesi, Dr. Mustafa Koçak, konut fiyatlarının nominal olarak artsa da son bir kaç aydır aylık bazda reel olarak düştüğünü, söyleyerek konut almak isteyenlere müjdeyi verdi.

Konut fiyatları düşecek mi? Ev sahibi olmak isteyenler bu yılın ikinci yarısına dikkat!

Konut fiyatlarında reel artış hızının gerilemeye devam ettiği geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. Ekonomist Hatice Kolçak, resmi X sosyal medya hesabından konuyu değerlendirdi ve beklentisini paylaştı. İşte o açıklama ve gelen yorumlar...

Altın almak için doğru zamanı bekleyenler dikkat! Hatice Kolçak açık açık tarih verdi!

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, sosyal medya hesabı X'ten altın almak için doğru zamanı bekleyenlere müjdeli haberi verdi. Kolçak tarih vererek yatırımcılara seslendi. İşte o paylaşım...

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Hazine arazisine yaptığı kaçak inşaatı kendi yıkmak zorunda kaldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Türkbükü Mahallesi’nde hazine arazisine kaçak konut inşa eden kişiye Milli Emlak Müdürlüğü ekipleri engel oldu. İnşaatı yine sahibi yıkmak zorunda kaldı.

Altın yatırımcıları hazırlanın! Hatice Koçak bugün için saat verdi! Bu rakamı duyan kuyumcuya koşacak

Yatırımcıların en çok tercihleri arasında olan altın, gündeme yine bomba gibi düştü. Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak, bugün için saat vererek, rakam açıklamasında bulundu.

Altın fiyatlarında en önemli tahminler uzmanından yapıldı: “3000 TL’yi aşabilir”

Ortadoğu'daki İsrail zulmünün etkisi altın fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Gram altın ve çeyrek altın fiyatlarında gözle görülür bir yükseliş yaşanmış durumda. Piyasa Analisti Hatice Kolçak, gram altının son dönemde kaydettiği yükselişle ilgili dikkat çekici değerlendirmelerde bulundu. 

Hatice Kolçak’tan korkutan altın uyarısı: 'Altını olanlar 1 ay sonra asıl döngü başlıyor'

FED'in faiz kararının ardından, altın fiyatlarında hızlı bir yükseliş devam ediyor. Gram altın, 1.814 TL'ye kadar yükselirken Aynı çeyrek altın fiyatı da 2.985 TL'ye kadar çıkmış durumda. Ünlü Ekonomist Hatice Kolçak da altınla ilgili önemli uyarılar yaptı ve bir ay sonrasını işaret etti.

Ekonomi uzmanı Hatice Kolçak, altının canlanma yaşaması hakkında önemli açıklama yaptı

Sosyal medya platformlarını aktif olarak kullanan yatırımcı ve finans uzmanı Hatice Kolçak, son dönemde  altın, dolar ve kripto para piyasalarına dair önemli tavsiyelerde bulunuyor. Kolçak'ın son dönemde özellikle vurguladığı konulardan biri konut sektöründeki ilanlardaki artış...

hatice kolçak konut kredisi faiz oranları Haberi

hatice kolçak konut kredisi faiz oranları

Konut kredisi faizlerindeki indirimin istenilen seviyede olmaması tüketicilerin moralini bozdu. En çok rağbet gören 10 yıl vadeli kredi oranı 0,95 ve üzeri olarak uygulanıyor. Şimdiki faiz oranlarından ev almanın kötünün iyisi gibi olduğunu belirten uzmanlar “Vatandaşın ev sahibi olması için faizlerin daha da inmesi şart” diyor.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve hükumetin bankalara konut kredisi faizlerini indirmeleri yönünde yaptığı çağrılar karşılık buldu. Bankalar yaptıkları peş peşe açıklamalarla konut kredilerindeki faiz oranlarını yüzde 1'in altına indirdi. Ancak yapılan indirim birçok kesim tarafından beklentiyi karşılamadı. Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Tüketici Sorunları Deneği (TÜSODER) Genel Başkan Yardımcısı ve Emlak Komisyonu Başkanı Hatice Kolçak “Konut kredi faiz oranlarında yaşanan düşüş konut piyasasını biraz hareketlendirmiş olsa da geldiğimiz noktada vatandaşın beklentisini karşıladığını söyleyemeyiz" dedi.


Faiz...