08 / 05 / 2024

izmir mithatpaşaya yeni meydan mı inşa edilecek

izmir mithatpaşaya yeni meydan mı inşa edilecek

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerinde Mithatpaşa Parkı önünde altgeçit çalışmalarına başlandı. Alt geçit 36 milyon 475 bin 519 TL'ye malolacak ve üstünde farklı tasarım ve peyzajlarıyla denize kesintisiz ulaşımın sağlandığı meydan oluşturulacak.

Prof. Dr. Naci Görür'den İzmir için yeni uyarı geldi!

Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada İzmir'de de endişeleri olduğunu söyleyerek, "Çünkü İzmir'de, 15 fay var. İzmir yarımadasını kesen fayların özelliklerini de bilmiyoruz. Bilmediğimiz için de biz bunu sorun olarak düşünüyoruz" dedi.

İzmir için yeni hızlı tren hamlesi! İzmir-Denizli YHT çalışmasında son dakika gelişmesi!

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, İzmir'in turizm potansiyelinin artması için İzmir Denizli arasında hızlı tren çalışmasının bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğine vurgu yaparak önemli açıklamalarda bulundu.

1941'de İzmir'e iki yeni cadde! Binalar tek tek yıkılmış!

1941 yılında, İzmir'de Fevzipaşa Bulvarı'nın tamamı ve Cumhuriyet Bulvarı'nın bir kısmı bitilmiş. Bu iki yeni caddenin yerindeki binalar ise belediye tarafından istimlak edilmiş.

Mistral İzmir'de yüzde 50 peşin 24 aya varan vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Mistral GYO, İzmir’in yükselen değeri Bayraklı’da hayata geçirdiği Mistral İzmir projesinde son daireleri yüzde 50 peşin 24 aya varan vade fırsatıyla satışa çıkardı. 

Egeşehir Toplu Konut Projesi'yle İzmir'e 546 yeni konut geliyor! 650 bin TL'ye 3+1 konut fırsatı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye personeli ve dar gelirli aileler için Çiğli’de inşa edeceği 546 dairelik toplu konut projesi 2025 yılında tamamlanacak.

İzmir Kemeraltı’na yeni üniversite geliyor! 

İzmir Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Semih Girgin, İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu ile temasa geçerek yeni projesini hayata geçirme anlamında ilk adımı attı. İşte konu ile ilgili detaylar...

İzmir Ödemiş'te yeni imar planı düzenlemesi için ilk adım atıldı!

Ödemiş Belediyesi tarafından hazırlanan Güney Çevre Yolu 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu askıya çıktı. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş’in sağlıklı gelişimi adına geniş kapsamlı düşünerek geleceğe ışık tutan imar planı düzenlemelerine imza attıklarını belirtti.

Gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları yeni aya nasıl başladı? 1 Ekim altın fiyatları..

Altın fiyatları, FED faiz kararının açıklanması ile beraber en düşük seviyelerine geriledi. Peki gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları yeni aya nasıl başladı? İşte 1 Ekim 2023 son dakika altın fiyatları...

Yeni Levent 2. Etap satışta! 120 aya varan kredi fırsatı! 

Yeni Levent 2. Etap'ta konut satışları 120 aya varan kredi fırsatıyla başladı. Peki Yeni Levent 2. Etap nerede? İşte Yeni Levent 2. Etap ile ilgili merak edilen detaylar...

Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni aya nasıl başladı? Çiftçiler hemen son dakika fiyatlara bakın! 

Çiftçiler, sık sık yurt içi borsalardaki buğday, arpa, mısır fiyatlarını araştırıyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları yeni aya nasıl başladı? İşte buğday, arpa, mısır 4 Eylül 2023 fiyat listesi...

İzmir Feribot Ücretlerine Yeni Zamlar: Otomobil Geçişi 80 TL!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in içme suyuna yaptığı ardı ardına zamlardan sonra bu sefer de feribot ücretlerine zam geldi. Üçkuyular - Bostanlı arasında yolcu ve araç taşımacılığı yapan feribot seferlerinin ücretleri, daha önce yapılan zamdan sonra bir kez daha yükseltildi.

Akbank’tan geri ödemesiz 1.000 TL hediye kampanyası! Acele eden bu parayı kapacak!

Akbank, yeni aya yeni kampanyalarla beraber girdi. Gezinomi ile iş birliği yaparak yeni bir kampanya düzenlediğini duyuran Akbank, kampanya kapsamında bin TL hediye edileceğini açıkladı.

Ege Yapı'dan İzmir'e 5 yeni proje! 6 milyar TL yatırımla 1.000 yeni konut geliyor! 

İstanbul’da 25 proje hayata geçiren Ege Yapı, şimdide 73 villanın yer aldığı Urla Kekliktepe projesiyle İzmir’e adım attı. Alsancak, Dikili ve Yağcılar’da da proje yatırımları olan Ege Yapı, bin üniteli 5 projesini 6 milyar lira yatırımla hayata geçirecek. İşte ayrıntılar...

izmir mithatpaşaya yeni meydan mı inşa edilecek Haberi

izmir mithatpaşaya yeni meydan mı inşa edilecek

Mithatpaşa sahiline “yeni bir soluk” geliyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mithatpaşa Parkı önünde tasarladığı karayolu alt geçidi için çalışmalara başladı. Trafiği aksatmamak amacıyla kara tarafında 3 şeritli servis yolu açılacak. Alanda bulunan ağaçlar fidanlığa taşınarak rehabilite edilecek ve imalat bitiminde yine aynı bölgeye dikilecek. Alt geçidin üstünde ise farklı tasarım ve peyzajlarıyla denize kesintisiz ulaşımın sağlandığı yepyeni bir meydan oluşturulacak.


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı trafiğini rahatlatmak ve bölgeye yeni bir soluk getirmek amacıyla Mithatpaşa Parkı önünde tasarladığı karayolu alt geçidinde inşaat çalışmalarına başladı. Yapım sürecinde trafiğin aksamaması için yolun iki tarafına kademeli olarak servis yolları oluşturmaya başlayan Büyükşehir Belediyesi, servis yolu üstünde kalan 40 ağacı da Fırat Fidanlığı’na taşıyor. İmalatlar bittikten sonra, taşınarak rehabilitasyona alınan ağaçların tamamı yine aynı...