29 / 04 / 2024

İzmir Örnekköy-Girne tramvay hattı

İzmir Örnekköy-Girne tramvay hattı

İzmir Büyükşehir Belediyesi şehir içindeki trafiğe nefes aldıracak önemli yatırımlardan birini daha hayata geçirmek amacıyla düğmeye bastı. 

İzmir Örnekköy-Girne Tramvay Hattı'nın ihalesi 20 Ağustos'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi şehir içi trafiğe nefes aldıracak önemli yatırımlardan birini daha hayata geçirmek amacıyla çalışmalarına start verdi. 

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı! İşte Anadolu Yakası'nın ilk cadde tramvayı!

Üsküdar Meydandan başlayarak, Cevizli'ye kadar gidecek olan Üsküdar-Kadıköy Rıhtım-Cevizli Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, X sosyal medya hesabından görselleri paylaştı. İşte o paylaşım ve İstanbulluların yorumları...

Çiğli Tramvayı hizmete açıldı!

Kentteki yatırımlarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi temelini üç sene önce attığı Çiğli Tramvayı’nı on binlerce İzmirlinin katıldığı törenle hizmete açtı. 

Karşıyaka ve Çiğli'yi birleştiren tramvay hattı yarın açılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentteki raylı sistem yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yapım çalışmaları tamamlanan ve İzmirliler tarafından merakla beklenen Çiğli Tramvayı yarın hizmete açılıyor.

Çiğli Tramvayı 27 Ocak'ta açılıyor! 183 milyon TL'lik yatırımda geri sayım!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Şubat ayında açılacağı belirtilen Çiğli Tramvayı'nda süreyi öne çektiklerini duyurdu. Söz konusu hat 27 Ocak'ta açılıyor. Peki Çiğli Tramvayı nerelerden geçecek? 

Buca Metrosu, Çiğli Tramvayı ve Narlıdere Metrosu için ayrılan kaynak 1.2 milyar Euro!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Buca Metrosu, Çiğli Tramvayı ve Narlıdere Metrosu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinde tapu sevinci!

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinin 2. etap konut tesliminde önemli açıklamalar yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dirençli ve yaşanabilir bir İzmir için canla başla çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

İzmir Örnekköy’deki kentsel dönüşüm konutları ne zaman teslim edilecek? Örnek dönüşümde son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Örnekköy’de 765 bağımsız birimi inşa ediliyor. İşte kentsel dönüşüme ilişkin tüm detaylar...

İzmir'de imalat hatası tespit edilen Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinde yeni gelişme!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Örnekköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa ettiği toplu konut inşaatının eksik demir ve hatalı beton kullanımı sebebiyle mühürlenmesi gündemde büyük yankı uyandırdı. 

İzmir Örnekköy Mahallesi 5. Etap ihalesi 1 Eylül'de! Bedeli dudak uçuklattı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı 5. Etap'ın ihale tarihini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Beykoz Örnekköy Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Örnekköy Mahallesi, 121 ada 13 parsel ve kadastral yolun üzerinde Eğitim Alanı yapılmasına ilişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ile 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı. 

İzmir Örnekköy 4. Etap kentsel dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

İzmir Örnekköy'de alt yapı çalışmaları devam kentsel dönüşüm projesinin dördüncü etabı için S.S. İş İnsanları Örnekköy Konut Yapı Kooperatifi ile sözleşme imzalandı. İmza töreni İZBETON merkez şantiyesinde yapıldı. 

İzmir Çiğli Tramvay Hattı'nın yüzde 35'i tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Çiğli'de hayata geçirilen tramvay hattı projesinde tamamlanma oranı yüzde 35’e ulaştı.

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi 3. etap görücüye çıktı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin üçüncü etap tanıtımı yapıldı. 

İzmir Örnekköy-Girne tramvay hattı Haberi

İzmir Örnekköy-Girne tramvay hattı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin resmi sitesi'nde yer alan habere göre; Örnekköy-Yeni Girne arasında hizmet sunacak olan 5 kilometrelik tramvay hattının proje ihalesi gerçekleştirildi.  İhaleye 13 firma katılım gösterdi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Başkan Tunç Soyer’in sürdürülebilir ulaşım hedefleri kapsamında raylı sistem yatırımlarına bir yenisi daha ilave ediliyor. 1 milyar 250 milyon Türk Lirası yatırımla Çiğli Tramvay hattını 2022'nin sonunda hizmete sunmayı planlayan Büyükşehir Belediyesi, yapımı planlanan Örnekköy tramvay hattının mühendislik ve mimarlık projelerinin hazırlanması ve ÇED raporunun alınması için de ihale gerçekle

13 firma ön yeterlilik için başvurdu

5 kilometre uzunluğundaki Örnekköy-Yeni Girne Tramvay hattı için proje ihalesinin ilk aşaması gerçekleştirildi. İhaleye Mega Mühendislik Müşavirlik A.Ş, Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş, Yüksel Proje Uluslararası A.Ş, Protek Proje Danışmanlık Mühendislik Bilgi İşlem İnşaat...