26 / 07 / 2024

jeneratör ihracatı

jeneratör ihracatı

Elektrik Üretim ve Dağıtım Ekipmanlarının ihracat performansı ile öne çıkan trafo, jeneratör ve şalt malzemeleri alt ürün sektörü, sürdürülebilir ihracat artış hedefiyle bir araya geldi.

Otomotivden ayda 10,6 milyar dolar yan sanayi ihracatı yapıldı

Otomotivde yan sanayide Ocak-Eylül 2023'te geçen senenin aynı dönemine göre dış piyasada yüzde on artıran otomotiv sektörü, ihracatın yaklaşık 4'te birini en büyük pazar olan Almanya'ya yaptı. İşte ayrıntılar...

Tekstil ihracatında şok düşüş! Türkiye yıllar sonra ilk defa ithalatçı konumuna düştü!

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı Ahmet Öksüz, global talepteki daralmanın da etkisiyle sektör ihracatının 2023’ün ilk 8 ayında yüzde 12 daraldığını söyledi. Öksüz, istihdam kayıpları yaşanmaması için bir dizi tedbir alınması gerektiğini ifade etti.

Türkiye asansör ihracatında dünyada 9’ncu sırada!

Asansör ihracatında dünyanın en iyileri arasında yer alan Türkiye, asansördeki 195 milyon dolarlık ihracatıyla dünyada 9’ncu sırada yer alıyor. Türkiye, asansör sektöründe yakın coğrafyalara ihracatla büyük ivme yakaladı.

Korkut Öztürkmen kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Yönetim Kurulu Üyesi Korkut Öztürkmen kimdir? Korkut Öztürkmen daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Korkut Öztürkmen Ne iş yapar? Korkut Öztürkmen Nereli?  İşte Korkut Öztürkmen'in hayatına dair merak edilenler.

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Cemil Kazancı kimdir? Ne iş yapar Nereli?

Aksa jeneratör İcra Kurulu üyesi Cemil Kazancı kimdir? Cemil Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cemil Kazancı Ne iş yapar? Cemil Kazanc  Nereli?  İşte Cemil Kazancı`nın hayatına dair merak edilenler.

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Bosch TDI903231A Entegre Buhar Jeneratörlü Ütü en ucuz nerede satılıyor, özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch TDI903231A 3200 W buharlı ütü, entegre buhar jeneratörü ve Titanium Glissée tabanı sayesinde kırışıklıkları kısa sürede yok ediyor. Peki Bosch buharlı ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? İşte detaylar..

184 ülkeye ihracat yaptılar!  2023'te hedefleri 4 milyar dolar

Ev ve Mutfak Eşyaları Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği (EVSİD) Başkanı Talha Özger, önceki sene ev ve mutfak eşyaları sektörü ihracatının yüzde 35 artış göstererek 3,4 milyar dolarlık büyümeye ulaştığını belirtti.

Türkiye bakır ihracatında dünyada birinci

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği bakır sektörü ürün grubunda bakır teller ihracatında dünyada ve Avrupa’da birinci sırada yer aldı. Birlik, bakır alaşımları ihracatında ise dünyada ikinci sırada.

TürkTraktör ihracatta yeni rekor hedefliyor!

Türkiye'nin traktör ihracatının yüzde 90'ını karşılayan TürkTraktör, geçen sene 16 bin adetle kırdığı dış satım rekorunu bu sene 18 bine yaklaşarak rekor tazelemeyi hedefliyor.

Sanayi sektörü ihracatı 9 ayda 140 milyar dolara ulaştı!

Türk sanayi sektörü, 139,3 milyar dolarla tüm zamanların en yüksek ocak-eylül ihracatını yaptı. 

Türkiye'de 2030'a kadar 200 bin şarj istasyonu hedefleniyor! 40 milyon TL yatırım yapıldı!

Elektrikli araçlar için şarj istasyonlarına yapılan yatırımlar arttı. İşletme ruhsatı alan firma sayısı 30'a ulaşırken, Türkiye'de 4 bin olan şarj istasyonu sayısının 2030 yılına kadar 200 bine ulaşması bekleniyor. Sektör, ihracat açılımını da başlattı.

jeneratör ihracatı Haberi

jeneratör ihracatı

TET öncülüğünde hayata geçirilen Trafo, Jeneratör ve Şalt Malzemeleri Yurtdışı Pazarlama Takımında sektörün önemli temsilcilerinin yer aldığı 19 firma, hedef pazarlarda ihracatı artırmanın yollarını arayacak.


Ekonomi Bakanlığı’nın desteklediği UR-GE (Uluslararası Rekabetçiliğin Desteklenmesi Tebliği) kapsamında Kablo İletken Sektörü Yurtdışı Pazarlama Takımı, Beyaz Eşya Yan Sanayi Yurtdışı Pazarlama Takımı, Yazılım Sektörü Yurtdışı Pazarlama Takımlarını kuran Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği  (TET) son olarak Trafo, Jeneratör ve Şalt Malzemeleri Yurtdışı Pazarlama Takımını faaliyete geçirdi. Alt sektörlerinde çalışmalarını hızlandıran elektrik-elektronik sektörü, 2023 yılındaki Türkiye ihracatına 45 milyar dolar ile katkı sağlamayı hedefliyor.

Elektrik elektronik ihracatından önemli bir pay alan Elektrik Elektronik Üretim ve Dağıtım Ekipmanları, geçtiğimiz yıl 3 milyar 576 milyon dolar elde etti. Sektörün 2023 yılında 11 milyar 500 milyon dolara ulaşması bekleniyor....