04 / 05 / 2024

kahramanmaraş projesi

kahramanmaraş projesi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından, bölgedeki otogarın batısında inşa edilen Canlı Hayvan Borsası'nın yapımı sürüyor. Proje Haziran'da tamamlanacak.

Halka 330 metrekare ücretsiz konut arsası tahsis edilsin! Mimar Şenol Gökner'den ulusal konut projesi çağrısı! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 'asrın felaketi' şeklinde nitelendirilen depremlerin ardından, kentsel dönüşüm çalışmaları sık sık gündeme gelmeye başladı. Mimar Şenol Gökner, X sosyal medya hesabından önemli bir açıklamada bulundu ve 'Ulusal Konut Projesi' ile ilgili çağrı yaptı.

Kahramanmaraş'taki 10 bin konutluk Kentsel tasarım projesine yeni alanlar eklenecek!

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremlerin ardından, şehirlerdeki konut ve iş yeri inşaatları tüm hızıyla sürüyor. Peki 10 bin konut ve iş yerini kapsayan "Kentsel tasarım projesi"nde son durum ne?

Adıyaman'da Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru sayısı 20 bini geçti!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne başvuru sayısı 20 bin 640 olarak açıklandı.

Kahramanmaraş'ta Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen konutların inşaatı tam gaz!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat depremlerinin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ta, "Yerinde Dönüşüm Projesi" kapsamında sağlanan hibe ve kredi destekleri ile konutların inşası tam gaz devam ediyor...

Bakan Özhaseki açıkladı: Yerinde Dönüşüm Projesi'nde depremzedelere harç muafiyeti tanınıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yerinde Dönüşüm Projesi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Kahramanmaraş'tan bir örneği paylaşan Bakan Özhaseki, proje ile ilgili detayları da verdi. İşte Bakan Özhaseki'nin o açıklamaları...

Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında konutlar yükseliyor! 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin etkilediği Gaziantep'te, Yerinde Dönüşüm Projesi'nden yararlanan depremzedelerin inşa ettirdiği konutlar hızla yükseliyor. İşte detaylar..

Kahramanmaraş Afşin'de 'Yerinde Dönüşüm Projesi'nin ilk temeli atıldı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca depremlerden etkilenen şehrin ayağa kaldırılması ve afetzedelerin konutlarına kavuşmaları için hayata geçirilen Yerinde Dönüşüm Projesi'nin Kahramanmaraş'taki ilk temeli Afşin'de atıldı. İşte ayrıntılar...

Gaziantep'teki Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi. Söz konusu proje kapsamında, depremlerden en çok etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçesinden ise 5 bin 284 başvuru geldi.

TOKİ 500 bin sosyal konut projesi: TOKİ Kahramanmaraş konut başvurusu nasıl, nereden yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 12. Kalkınma Planı kapsamında dar ve orta gelirlilere yönelik 500 bin konut üretileceği açıklandı. Peki, Kahramanmaraş TOKİ konut başvurusu ne zaman? TOKİ Kahramanmaraş konut başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte detaylar...

Hatay'da, Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru 108 bini geçti!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden en çok etkilenen şehirler arasında yer alan Hatay'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 108 binden fazla başvuru geldi.

Kahramanmaraş'ta yerinde dönüşüm için 35 bin 395 başvuru yapıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen 11 ilin hızla ayağa kaldırılması ve afetzedelerin evlerine kavuşmaları için hayata geçirilen Yerinde Dönüşüm Projesi için Kahramanmaraş'ta şu ana kadar 35 bin 395 başvuru yapıldı.

Yerinde Dönüşüm projesi için Gaziantep'ten 7 bin 659 başvuru geldi! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 şehrin hızlıca ayağa kaldırılması ve afetzedelerin konutlarına kavuşması için uygulamaya alınan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne Gaziantep'ten şu ana kadar 7 bin 659 başvuru geldi. 

TOKİ Kahramanmaraş 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Bir ilçeye 697 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Bir ilçeye tam 697 konutluk yeni proje geliyor...

kahramanmaraş projesi Haberi

kahramanmaraş projesi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Kahramanmaraş Otogarı batısında yapımına başlanan ve hayvancılık sektörüne hizmet verecek Canlı Hayvan Borsası inşaatı hızla devam ediyor.


Kahramanmaraş'ta 6 bin metrekare kapalı alan olmak üzere 23 bin metrekare arsa üzerine inşa edilecek ve yaklaşık 4 milyon liraya mal olacak canlı hayvan borsasının, bölgenin bu alanda önde gelen tesisler arasında yer alacağı belirtiliyor.


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesince yapımına başlanan ve 2017 Haziran ayında tamamlanması planlanan canlı hayvan borsası, büyüklüğü ve kapasitesiyle hayvancılık sektörüne büyük katkı sağlayacak. Canlı Hayvan Borsası, yaklaşık 4 milyon liraya mal olacak ve içerisinde 500 büyükbaş hayvan, 1500 küçükbaş kapasiteli hayvan barındırma yerleri, küçükbaş teşhir padokları bulunan ikişer katlı sosyal tesis ve idari binanın yanı sıra, kantar odası, gübre deposunun, su deposu ve kuyusu ve nizamiye...